Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Vortex'de Kaçırdığınız En Önemli Pokemon?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Anladım çok saol bilgilendirdiğin için peki pokemartdan alınan pokemonmu yoksa yakalananlar mı daha iydir?
oyundaki en degerli pokemonlar, markette satılanlar be haritada cok nadir cıkan, shiny arceus, shiny dialga, shiny rayquaza, shiny giratina , shiny mewtwo
Anladım çok saol
bu arada hesabim 30 tl ye satılık, nick: dadrunehir
charına baktım shiny kasıyorsun heral zaman geçirmek için de benim amaç oyalanmak sadece. 5-10 güne seyrek girmye başlarım yine de çok saol sürekli oynamayı düşünseydim talip olurdum charına!
evet shiny kasıyorum efsanelerim trade listemde bakabilirsiniz.
onlarada baktım 2 sayfa efsane wardı! heral elden çıkartmak için 30 a satıyorsun çünkü 2 hafta sürekli oynasan zar zor o kadar efsaneyi çıkartırsın! Ucuza satıyorsun sürekli oynuycak biri için gayet uygun bence fiyatı!
(24-09-2012, 07:30 PM)gs_mahoaga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]onlarada baktım 2 sayfa efsane wardı! heral elden çıkartmak için 30 a satıyorsun çünkü 2 hafta sürekli oynasan zar zor o kadar efsaneyi çıkartırsın! Ucuza satıyorsun sürekli oynuycak biri için gayet uygun bence fiyatı!

Aynen oyunu bıraktım ondan satıyorum, bu kadar efsane bulunurda by kadar shiny efsane toplamak 2 ay aldı, tum onemli shinyleri buldum sayılır
fiyatı bence çok uygun sürekli oynuycak varsa senin charını devam ettirse çok daha mantıklı en kötü elektrik internet parasından kâr eder :) emeği saymıyorum bile :) zahten 2 gün pokemon vortexi oynasa ne demek istediğimi anlar!
Shiny Rayquaza

(24-09-2012, 01:42 AM)muro674 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dark Arceus ve Mystic Mewtwo (Armor) Kaçırdım

mewto armor unob maptan çıkmıyo pokemartta 1O..O0O..O00 satılıyo sadece :)
Sayfalar: 1 2 3