Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 152 - Hour of the Houndour
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Hour of the Houndour
Japonca Adı: TheDark Pokémon Houndour
Türkçe Adı : Houndour’ın Vakti


[Resim: genizet.png]

Onix Tüneli’ni emniyetle geçtikten sonra kahramanlarımız, Goldenrod Şehri’ne gitmeden önce öğle yemeği için bir ara verirler.

Brock ve Misty, öğle yemeği için masayı hazırlamaktadırlar. Çalıların arkasında bir gölge belirir. Togepi bunu görür fakat Brock ve Misty görmez. Ash gelir ve ekmekleri çıkarmak için sırt çantasının olduğu yere gider fakat sırt çantasını bulamaz. Brock, yerde bir Pokémon’a ait olabileceğini düşündüğü ayak izlerine rastlar.

Hemşire Joy ve Chansey, alışverişten dönerken bir dondurmacı görürler. İkisi de bir külah dondurma ister. Hemşire Joy, dondurmaları almadan önce elindekileri bir banka koyar ve dondurmasını almak için geri döner. Hemşire Joy gittiğinde Roket Takımı, Hemşire Joy’un banka koyduğu yiyecek dolu çantanın içindeki salamı çalarlar. Roket Takımı, çaldığı salamı aralarında bölüştüremezler ve kavga çıkar. O kavga esnasında salam yere düşer. Bir şey salamı kaptığı gibi koşmaya başlar ve ortamdan uzaklaşır. Roket Takımı, suçu Wobbuffet’a atar. O anda Hemşire Joy’un sesi duyulur. Bunun üzerine Roket Takımı, yanlarındaki ara sokağa saklanır. Hemşire Joy geldiğinde yerde aldığı salamların poşetini bulur. Kimin yaptığını düşünürken dostlarımız gelir. Ash’te kendi sırt çantasının çalındığını söyler. Dostlarımızın gördüğü ayak izleri, burada da karşılarına çıkar. İzleri takip eden dostlarımız, bir ormanın içine kadar gelirler fakat sonra izler kaybolur. Brock, rüzgar yönüne göre geceyi burada geçirebileceklerini söyler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Hitmontop

Brock, küçük bir kütüğü salam gibi yontar. Ash’te bu arada ateşi yakmıştır. Brock her ikisini de ateşe koyar. Rüzgar sayesinde bu kokunun dağılacağını ve hırsız Pokémon’un buraya tekrar geleceğini söyler. Gece olunca dostlarımız, bir çalılığın arkasına saklanır. Pikachu, bir şey duyar gibi olur. Dostlarımız kafalarını azcık çevirince hırsız, sahte yiyeceği alarak uzaklaşır. Brock, planın tuttuğunu ve o Pokémon’un buraya tekrar geleceğini söyler. Pokémon gerçekten tekrar gelir fakat bu sefer yalnız değildir. Gelen Houndourlar’dır.

Houndour: Karanlık Pokémon. Houndourlar sürü halinde dolaşırlar. Havlayarak iletişim sağlarlar ve avlarını kuşatırlar.

Houndourlar, sahte yiyecek hilesinden pek hoşlanmamışlardır. Dostlarımız, yukarıdaki kayalıklarda sürünün liderini görürler ve bir anda tüm Houndourlar, dostlarımıza saldırır. Ash, Cyndaquil'i ve Chikorita’yı gönderir. Misty, Staryu’yu tam seçecekken çantasından Psyduck çıkar. Brock’da Onix’i seçer. Çok çetin bir savaştan sonra Houndourlar’ın lideri teke tek bir savaş yapmak ister. Ash’te Pikachu’yu seçer ve savaş başlar. Houndour, Alev Püskürtücüsünü kullanır. Pikachu, bu saldırıyı atlatır ve Hızlı Atağı kullanır fakat Houndour, Pikachu’dan daha hızlıdır. Pikachu, elektriğini kullanır fakat Houndour, bundan da kaçmayı başarır. İkisi de çok yorulmuştur. Houndourlar bir anda ağızlardan duman çıkarırlar ve bu sayede kaçmaya başlarlar. Dostlarımızda onları takip eder.

Sürüden ayrı bir Houndour, bir Golem’le savaş yapmaktadır fakat Houndour, çok yorulmuşa benziyordur. Golem tam Houndour’un işini bitirecekken, diğer Houndourlar araya girer. Brock, Houndourlar’ın yiyecek çalmasının sebebini hasta olan arkadaşlarını beslemek için olduğunu söyler. Lider Houndour, Alev Püskürtücüyü kulanır fakat Golem, kabuğuna çekilerek bu saldırıdan hasar almaz ve yuvarlanarak Houndour’a çarpar. Golem Houndour’a doğru son hamleyi yapmak için koşmaya başlar. Tam çarpacağında, Ash, Houndour’ı kurtarır. Bu sefer Golem, her ikisininde üstüne doğru koşmaya başlar. Chikorita’nın Jilet Yapraklar’ı sayesinde Golem kaçar. Brock, hemen yaralı, Houndour’a bakar. Ash, svaş yapmak istmediğini anlatmak için Pokémonlar’ını geri çağırır. Brock, Houndour’ın ateş gibi yandığını söyler. Bunun üzerine Ash, Houndourlar’ın liderine kendisine güvenmesini ister ve onu Pokémon Merkezi’ne götüreceğim diyerek, Houndour’ı sırtına alır. Diğer Houndourlar müsaade etmese de liderleri kabul eder tam o anda Roket Takımı’nın sloganları duyulur. Houndourlar, Roket Takımı’nı oyalarken Ash ve arkadaşları, yaralı Houndour’ı Pokemon Merkezi’ne götürmeye başlarlar. Houndourlar, küçük bir şavaştan sonra Roket Takımı’nı korkutmayı başarırlar.

Ash, yolda çok yorulur ve yere düşer. Tam o anda diğer Houndourlar gelir. Sürünün lideri arkadaşını sırtına alır ve o taşımaya başlar. Pokémon Merkezi’ne geldiklerinde Hemşire Joy, sedyeyle onu içeri alır ve tedavi etmeye başlar. En sonunda muayene biter. Hemşire Joy, Houndour’ın iyileşeceğini söyler. Dostlarımız dışarı çıkar ve Roket Takımı’nı görürler. Roket Takımı, balonlarından çıkan büyük bir ağ sayesinde dört tane Houndour’ı yakalarlar. Pikachu, Houndour’ın sırtına biner. Houndour, zıplayıp, Alev Püskürtücü’sünü kullanarak ipi keser. Pikachu’da Yıldırımlarıyla Roket Takımı’nı hak ettiği yere gönderir. Kurtarılan Houndourlar’da Ash’in üstüne atlarlar ve ona sevgi gösterisinde bulunurlar.Sabah olunca, dostlarımız, Houndourlar’a veda ederler ve oradan ayrılırlar.

Houndour dostlarına veda ettikten sonra kahramanlarımız, Goldenrod’de ki Jimnastik Salonu’na doğru ve gelecek maceraları olan Johto’ya yola koyuldu.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Hemşire Joy



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani152.gif] [Resim: rsiconani155.gif]


Brock: [Resim: rsiconani095.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif] [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani076.gif] [Resim: rsiconani133.gif] [Resim: rsiconani228.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige