Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 151 - Tunnel Vision
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Tunnel Vision
Japonca Adı: Jigglypuff Vs. Snubbull!
Türkçe Adı : Tünelin Görüntüsü


[Resim: genizet.png]

Bir kez daha dostlarımızın, Johto’ya yaptığı yolculuğa katılıyoruz. Hedefleri Goldenrod Şehri. Tabi ki yol boyunca önlerinde büyük bir engel olacak.

Brock bulundukları bölgeyi, dağın içinden geçen Onix Tüneli ile geçebileceklerini söyler. Dostlarımız hava karardığı için geceyi burada geçirmeye karar verirler. Dostlarımız yola devam ederken arkalarından Jigglypuff, onun arkasından da Snubbull gelmektedir.

Roket Takımı, Onix Tüneli'ne girer. Bir anda önlerine üç dört tane Onix çıkar. Bunun üzerine James, Victreebel’i seçer. Victreebel’in Jilet Yaprak Saldırısı, Onixler’i daha da kızdırır ve kafalarıyla hızlıca duvarlara vururlar. Bu sayede tavandaki kayalar Roket Takımı’nın üstüne düşmeye başlar. Jessie, Arbok’u seçer fakat Onix, kuyruğuyla Arbok’u sıkmaya başlar. Roket Takımı bir şey yapamaz ve tünelden geri dönerler. Roket Takımı, Onixler’i yenmek için Misty’nin su Pokémonlar’ını çalmaya karar verirler.

Dostlarımız, göl kenarında dinlenirken Pikachu, Snubbull’ı görür ve Ash’e gösterir. Dostlarımız, bu Snubbull’ın Madam Muchmoney’in Snubbull’ı olduğunu kurdelelerinden anlarlar. Dostlarımız, Snubbull’ı bulduğunda Snubbull, bir iz peşinde gibidir. Bir anda Snubbull, hızlanmaya başlar. Dostlarımız da Snubbull’ı takip etmeye başlarlar. Dostlarımızın hiç beklemediği bir anda yandaki çalılıkların arkasından Jigglypuff çıkar. Jigglypuff, hiç vakit kaybetmeden şarkı söyler ve etraftaki herkes uyur. Snubbull, sudaki yansımasına bakınca yüzünün çizilmiş olduğunu görür. Yanda da Jigglypuff, bir Pidgey’nin yüzünü boyamaktadır. Bu sayede Snubbull, yüzünü çizenin Jigglypuff olduğunu anlar ve Jigglypuff’ın elindeki mikrofonu alarak uzaklaşır. Dostlarımız yola devam ederken karşılarına Jigglypuff çıkar fakat bu sefer Jigglypuff çok üzgündür. Dostlarımız, Jigglypuff’ın mikrofonunu kaybettiğini anlar ve ona yardım etmeye karar verirler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Girafig

Jigglypuff’ın şarkısı sayesinde Roket Takımı’nın planları alt üst olur. Roket Takımı eski tuzakları olan çukur kazma tuzağını kullanmaya karar verirler. Bu yüzden çukur kazmaya başlarlar. Snubbull, Meowth’ı bulmayı başarır ve şiddetli bir şekilde Meowth’ın kuyruğunu ısırır. Roket Takımı, Snubbull’ı patrona vermeye karar verir fakat Meowth bu işe pek hevesli değildir. Aralarındaki tartışmadan sonra Meowth, ya o Snubbull, ya da ben diyerek rest çeker. Roket Takımı, cevabın belli olduğunu söyler ve Snubbull’ı alarak Meowth’dan uzaklaşırlar.

Dostlarımızın önüne içi meyve dolu bir sepet çıkar. Dostlarımız bunun bir tuzak olduğunu anlar ve sepete yaklaşmazlar fakat Jigglypuff, meyve sepetine doğru koşmaya başlar ve sepetle birlikte çukura düşer. Ash, Jigglypuff’ı kurtarması için Bulbasaur’ı seçer. Bulbasaur, Jigglypuff’ı sarmaşıklarıyla kurtarır fakat Jigglypuff bu sefer de diğer içi meyve dolu sepete koşmaya başlar. Sonuç yine aynı, Jigglypuff üç dört kere Roket Takımı’nın tuzağına düşer. Hepsinde de Bulbasaur, sarmaşıklarıyla Jigglypuff’ı kurtarır. Roket Takımı, bu olanlar yüzünden Jigglypuff’a daha da kızar. Roket Takımı bir anda Meowth’ın olmadığını fark eder. Snubbull da huysuzlaşmaya başlar ve Jessie’nin elinden yere atlayıp kaçmaya başlar.

Dostlarımız, Jigglypuff’ın mikrofonunu aramaktadırlar fakat hiçbir iz bulamazlar. Meowth, Onix Tüneli’nin başında tek başına otururken yanına Jigglypuff gelir. İkisi de çok üzgündür. Meowth’ın duygusal bir konuşmasından sonra ikisi sarılıp birlikte ağlarlar. Meowth, Jigglypuff’la birlikte bir takım olabileceklerini söyler ve takımın adının Rüya Takımı olması gerektiğini söyler. Tam o anda Snubbull, Meowth’ın kuyruğunu tekrar ısırır. Jigglypuff, mikrofonunu Snubbull’ın elinde görür ve onu almak için kavga etmeye başlarlar. Bu olanları Pikachu görür. Bu ikisine Meowth da katılır ve üçü birlikte kavga etmeye başlarlar. Dostlarımız olaya müdahale eder ve üçünü ayırırlar.

Roket Takımı, Misty’nin Pokémonlar’ını çalmaya kararlıdır. Bu yüzden Jessie, Arbok’u seçer. Bunun üzerine Misty de tam Pokémon'unu çağıracakken çantasından Psyduck çıkar. Misty, Psyduck’i geri çağırır ve Poliwag’ı gönderir. Poliwag’ın Su Tabancası, Arbok’u vurur. Bunun üzerine James, Victreebel’i gönderir ve Jilet Yapraklar’ını kullanmasını ister. Ash de Chikorita’yı seçer ve Jilet Yapraklar’ını Sarmaşık Kırbacı'yla yok etmeyi başarır. Poliwag, Çift Tokat, Chikorita ise Jilet Yaprak saldırısını kullanır. Bu saldırılardan sonra Jessie, Wobbuffet’ı gönderir. Wobbuffet, Chikorita’nın Jilet Yaprak saldırısını geri göndermeyi başarır fakat Poliwag’ın Su Tabancası saldırısını geri göndermeyi başaramaz ve Jessie’nin üstüne uçar. Pikachu, Şimşek Şoku'yla hepsini gökyüzüne gönderir. Snubbull da Meowth’ı tekrar bulmak için dostlarımızdan ayrılır. Giderken de mikrofonu Jigglypuff’a bırakır. Jigglypuff, mikrofonunu aldığı için tekrar şarkı söyler ve kahramanlarımız tekrar uyur. Ash ve arkadaşları uyurken, Jigglypuff, Onix Tüneli’ne girer ve oradaki Onixler’e de şarkı söyler. Dostlarımız, Onix Tüneli’ni geçerken, tüm Onixler’in uyuduklarını görürler. Bu sayede tüneli sorunsuz bir şekilde geçmeyi başarırlar.

Ve Jigglypuff’ın yardımlarıyla kahramanlarımız Onix Tüneli’ni rahatça geçti ve Johto seyahatlerine devam etti.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani152.gif]


Brock: [Resim: rsiconani204.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani060.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Madam Muchoney: [Resim: rsiconani209.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani039.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: rsiconani095.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige