Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 150 - No Big Woop
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: No Big Woop
Japonca Adı: Lots of Wooper!
Türkçe Adı : Büyümeyen Woop


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız, Goldenrod’a doğru seyahatlerine devam ederken Johto Ligi Spor Salonu yakınında ilginç bir şey gözlerine çarptı.

Dostlarımız yolda bir yerde dururlar. Aşağıda küçük ve güzel bir bina görürler. Bunu neden kullandıklarını düşünürlerken Brock’un ensesine ağaçtan bir şey düşer. Brock telaşlanır ve olduğu yerde zıplamaya başlar. Brock’un ayağı kayar ve yanlarındaki uçurumdan aşağı düşer. Güzel binanın önünde bir bayan durmaktadır. Brock’un çığlıklarını duyunca hemen Brock’un yanına gider. Brock’un aşağıya düşmesine sebep olan Wooper’ın kendisinin olduğunu söyler ve ondan özür diler. Brock her zamanki gibi bayanla yakınlaşmaya çalışır fakat Misty, onları ayırır. Bayanın adı Olesia’dır. Olesia bu güzel binanın Wooperlar’ın hazırlık okulu olduğunu söyler. Sonra dostlarımıza havuzdaki Wooperlar’ı gösterir.

Wooper: Su balığı Pokémon’u. Soğuk suda yaşamayı severler ama bu nadir Pokémonlar yiyeceklerini karada da ararlar. Özel vücut sıvıları derilerini izole ederek onları sıcak tutar. Quagsire türünün evrimleşmemiş halidir.

Misty, Olesia’ya Wooperlar’ı nasıl eğittiğini sorar. Olesia, onlara bunu göstereceğini söyler. Sonra Olesia, Woperlar’a teneffüs olduğunu söyler. Bunun üzerine Wooperlar şarkı söylemeye başlar. Kahramanlarımız, Olesia ile birlikte yemek yemeye başlar. Yemekte Olesia’nın telefonu çalar. Aldığı habere göre annesinin ayağı kırılmıştır. Olesia, dostlarımıza annesine gitmek istediğini, fakat burayı kime bırakacağını bilmediğini söyler. Bunun üzerine dostlarımız Wooperlar’a bakıcılık yapmak için gönüllü olur. Kahramanlarımız Olesia’yı geçirmek için havuzun oradan ayrılmışlardır. Bu arada Oleisa, dostlarımıza bir Wooper kitabı vermeyi de ihmal etmez. Geri döndüklerinde havuzda bir tane bile Wooper göremezler. Dostlarımız, yerdeki sular sayesinde Wooperlar’ın okulun içine girdiklerini anlarlar. Gerçekten de Wooperlar okulun içindedirler. Brock kitaba bakar ve Wooperlar’a söz dinletmenin yolunun onlara sevgi göstermek olduğunu okur. Bunun üzerine Pokémon yiyeceklerinden birini çıkarır ve Wooperlar’ı etrafında toplar. Ash, kitaptaki bilgi sayesinde Wooperlar’ı kontrol etmek için tef çalmaları gerektiğini söyler. Bunun üzerine Misty, tefi çok sevdiğini söyler ve çalmaya başlar fakat Wooperlar bunu beğenmez. Misty de tefi yere atar. Yere düşen tefi Togepi alır ve çalmaya başlar. Wooperlar bu müziği çok beğenir ve hep birlikte şarkı söylerler. Togepi, Wooperlar’ı bu müzik sayesinde havuza kadar getirmeyi başarır fakat ortada bir sorun vardır. Olesia’nın Wooper’ı kayıptır. Ash ve Misty, Olesia’nın Wooper’ını aramak için Brock’tan ayrılırlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Skarmory

Ash ve Misty, ilk olarak okulun içine bakarlar. Bulaşıkların içinde Wooper’ı bulurlar. Ash ve Misty, Wooper’ı almak ister fakat Wooper kaçmaya başlar. Küçük bir kovalamacadan sonra Wooper, okulun içinden çıkmayı başarır ve yanlarındaki tepeliğe doğru tırmanmaya başlar. Ash, Misty ve Pikachu da Wooper’ın arkasından tepeliğe tırmanıp dar bir köprüye gelirler. Wooper ve Pikachu, köprüyü geçmeyi başarırlar fakat Ash ve Misty geçerken köprü yıkılır. Ash ve Misty, köprünün iplerine sıkıca tutunur. Ash, Pikachu’ya Wooper’ı bulmasını söyler.

Meowth, kaynayan bir kazanın başında beklerken mantarsız mantar çorbasının lezzetli olmayacağını düşünerek mırıldanır. O anda Meowth, Wooper’ı arkadan görür. Onu, mantar sanan Meowth, Wooper’ın üstüne atlar fakat Wooper, bu hamleden kurtulur. Sonradan ellerinde mantarlarla gelen Jessie ve James, Meowth’a neler olduğunu sorar. Meowth, dev mantarı anlatınca James elindeki mantarları bırakır ve dev mantarı aramaya başlarlar. Bu arada Wooper, Jessie ve James’in bulduğu tüm mantarları yer. Roket Takımı Wooper’ı görür. Ağzındaki mantar sayesinde Roket Takımı, mantarları Wooper’ın yediğini anlar. Jessie, ona tam kızacakken Wooper’ın yüzündeki tatlı gülümsemeyi görünce ona kızamaz. Roket Takımı, bu Wooper’ı patrona vermeye karar verir. Jessie PokéTopu'nu atar fakat bir işe yaramaz. Roket Takımı bunun nedenini düşünürken Pikachu gelir. Roket Takımı, Wooper’ı vermesi için Pikachu’ya rüşvet verir. Pikachu bunu kabul etmez. Tam o anda Ash ve Misty gelir. Ash, o Wooper’ın bir sahibinin olduğunu söyler. Roket Takımı, o zaman biz de onu çalarız der ve ağlarını çıkarırlar. Herkes Wooper’ı yakalamaya çalışır fakat Wooper kayganlığı sayesinde herkesten kurtulmayı başarır. Bunun üzerine Jessie, Arbok’u gönderir. Ardından James de Weezing’i gönderir ve Duman Perdesi’ni kullanmasını ister. Bu sayede Roket Takımı, Wooper’la birlikte balonlarına binip yükselmeye başlarlar. Aşağıdan Brock ve Olesia, motorla Roket Takımı’nın balonunu takip ederler. Brock ve Olesia, Ash ve Misty’nin yanında dururlar. Brock, Ash’e Pokémonlar’ımızı kullanalım der fakat Oleisa, buna gerek olmadığını söyler. Wooper’a arkadaşlarınla oynama vakti geldi der ve böylece Wooper, ağdan kurtulup aşağı atlar. Arbok ve Weezing de Wooper’ı yakalamak için arkasından giderler. Wooper, Çarpma ve Yere Çarpma Saldırıları'yla Arbok ve Weezing’i yorar. Son olarakta kuyruğuyla Arbok’un kuyruğunu yakalar ve onu döndürmeye başlar. Olesia’nın komutuyla bir anda Arbok’u bırakır. Arbok hızla Weezing’e çarpar. İkisi birlikte Roket Takımı’nın balonuna çarpar ve Roket Takımı gökyüzünün derinliklerinde gözden kaybolur.

Vedalaşma vakti geldiğinde Olesia, her şey için teşekkür eder. Brock, Olesia’nın yanında kalmak istediğini birbirlerine Pokémonlar hakkında birçok şey anlatabileceklerini söyler. Misty, Brock’un kulağını çeker ve Olesia’nın yanından ayrılırlar.

Arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra kahramanlarımız, bir kez daha Johto’ya olan yolculuklarında yeni maceralara doğru yola koyuldu.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Olesia



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani202.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Olesia: [Resim: rsiconani194.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani195.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige
Wooper daha öncesinde bana çok anlamsız bir pokemon gibi gelmişti.Ama bu bölümde aslında çok tatlı bir şey olduklarını anladım. :D