Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 149 - The Fire-ring Squad
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Fire-ring Squad
Japonca Adı: Burn Squirtle Squad! Like a Fire!!
Türkçe Adı : Ateş Takımı


[Resim: genizet.png]

Goldenrod şehrindeki Johto salonuna doğru ilerleyen kahramanlarımızın maceraları sürüyor. Fakat önce yolları üzerindeki bir Pokémon Merkezi’nde mola verirler.

Profesör Oak’a Tauros’u yollayan Ash, Oak’un ricası üzerine Heracross’u da onun yanında bırakır. O sırada Hemşire Joy ve diğerleri gelip Pokémonlar’ının çok sağlıklı olduğunu söyleyerek Ash’i mutlu ederler. Brock her zamanki gibi Hemşire Joy’a asılırken, Joy ona Yangınla Mücadele Grant Prix’indeki Pokémonlar’a bakması gerektiğini söyleyerek oradan uzaklaşır.

Yarışmayı merak eden dostlarımız etrafta küçük bir araştırma yaparak bunun Pokémonlar için bir çeşit yangın söndürme yarışması olduğunu öğrenirler. Yarışmayı duyan Ash sabırsızlanarak katılmak istediğini söyler ve elindeki tek su tipi Pokémon’u Squirtle olduğundan Misty’nin Psyduck ve Staryu’sunu ister.

Kahramanlarımız Pokémonlar’a karar verirken Wartortle takımının lideri olan eski dostları Aidan ile karşılaşırlar. Küçük bir sohbetten sonra Ash, Aidan’a daha önce bu yarışmaya hiç katılıp katılmadıklarını sorar. Aidan ise geçen senenin şampiyonları olduklarını söyler.

Aidan sayesinde yarışa alınan Ash, Pokémonlar’ını, Wartortle takımı ile antreman yaptırır. Brock, Ash’e yarışmada çok güçlü takımlar olacağını ve kazanmanın kolay olmayacağını söyler.

O sırada Squirtle eski takım arkadaşlarını görür. Squirtle takımı tedirgin ve isteksiz görünürken eski arkadaşlarını görünce canlanırlar.

Diğer taraftan eski arkadaşlarıyla hasret gideren kahramanlarımızı izleyen Roket Takımı çevredeki tüm Pokémonlar’ı çalma planları yaparlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Houndour

Ash’in, Aidan’ın ve Memur Jenny’nin takımları beraber çalışırken dostlarımız Aidan’ın takımının çok üst seviyede olduğunu anlarlar. Ancak diğer taraftan Squirtle takımı oldukça kötüdür. Bu durumu gören Ash’in Squirtle’ı kontrolü ele alıp, eski takımını canlandırarak üstün bir performans sergilemelerini sağlar.

Grand Prix başladığında Ash’in ilk rakibi Muk takımı olur. Ash’in karma takımı her ne kadar çok uğraşsa da Psyduck’in bir hatası nedeniyle ilk turdan elenirler.

Jenny’nin Squirtle takımının karşısına geçen turnuvanın ikincisi olan Golduck takımı çıkar. Oldukça tedirgin olan Squirtle takımı afallarlar ve bir türlü yarışmaya odaklanamazlar. Bu durum karşısında Ash’in Squirtle’ı ipleri yeniden ele alarak takım arkadaşlarını yönlendirir. Çete liderlerinden aldıkları destekle bir takım gibi çalışan Squirtlelar ani bir atağa kalkar. Sıkı çalışmanın sonucunda Golduck takımını yenmeyi başarırlar.

Squirtle takımı galibiyeti kutlarken sahanın ortasında Roket Takımı belirir. Roket takımının ateş saçan robotu dostlarımıza saldırır. Wartortle takımı robotu durdurmaya çalışır ancak tek başlarına yeterli olmaz. Fırsattan yararlanan Roket Takımı, Squirtlelar hariç tüm Pokémonlar’ı yakalar. Squirtle takımı bu kez diğer Pokémonlar’ı kurtarmak için organize olurlar. Ash’in Squirtle’ının eşsiz yönlendirmesi sayesinde robotu durdurmayı başarırlar. Tüm Pokémonlar kurtarıldıktan sonra Pikachu, Yıldırım Oku kullanarak Roket Takımı'nın biletini keser.

Bütün bu olanlardan sonra Ash, Squirtle’a diğerlerinin ona ihtiyacı olduğunu söyler. Squirtle buna biraz üzülse de Ash’in dediğini kabul eder.

Aksiliklerin ardından yarışma yeniden tam gaz devam eder. En sonunda finale Wartortle ve Squirtle takımı kalır. Son ana kadar başa baş geçen mücadelede harika bir takım çalışması sergileyen Squirtle takımı, salise farkıyla yarışmayı kazanır. Yarışmadan sonra Aidan ve Wartortle takımı Squirtle takımını tebrik ederler.

Sonunda veda vakti gelir ve Squirtle dostlarımızla teker teker veda ederek uzaklaşır. Ash dostunun gidişini izlerken aklına eski anıları gelir.

Ash aklında paylaştıkları güzel zamanların anısıyla yangın savaşçısı dostuna veda eder. Kahramanlarımız Johto’ya doğru ilerlerken yeni dostları ve gelecek maceraları dört gözle beklemektedir.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Memur Jenny
Hemşire Joy
Aidan


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani152.gif] [Resim: rsiconani155.gif] [Resim: rsiconani214.gif]


Brock: [Resim: rsiconani041.gif] [Resim: rsiconani095.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif] [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani054.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Memur Jenny: [Resim: rsiconani007.gif]


Aidan: [Resim: rsiconani008.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani009.gif] [Resim: rsiconani055.gif] [Resim: rsiconani060.gif] [Resim: rsiconani061.gif] [Resim: rsiconani062.gif] [Resim: rsiconani089.gif] [Resim: rsiconani134.gif] [Resim: rsiconani183.gif] [Resim: rsiconani195.gif]



[Resim: olaylar.png]

[Resim: db8km.png]
- Ash Squirtle'ı, Squirtle Takımı'na geri bırakır.


[Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
Evet koca ülkede itfaiye kalmadığı için Squirtle'a veda ettik. En saçma bırakma nedenlerinden biri. Anger
(23-09-2012, 07:59 PM)Haruka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet koca ülkede itfaiye kalmadığı için Squirtle'a veda ettik. En saçma bırakma nedenlerinden biri. Anger

Fire haklısın