Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 148 - Tricks Of The Trade
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Tricks Of The Trade
Japonca Adı: Wobbuffet and the Pokémon Exchange
Türkçe Adı : Ticaretin Cilveleri


[Resim: genizet.png]

Azalea’yada Hive Madalyası kazanan Ash, arkadaşları ile birlikte Goldenrod Şehri stadyumuna doğru yola çıkar. Bugün bir sahil kentinden geçmektedirler.

Kahramanlarımız ilerlerken bir çocuk ve yeni bir Pokémon görürler. Ash hemen Pokédex’i açıp bakar.

Wobbuffet: Sabır Pokémon’u. Karanlık yerlerde yaşamayı sever. Böylece zift siyahı kuyruklarını gizleyebilirler.

Pokédex’e baktıktan sonra çocuk ve kahramanlarımız tanışır. Çocuğun adı Benny’dir ve Pokémon Takas Pazarı’na gideceklerini söyler. Dostlarımız da bu pazarı merak ederek onunla gitmeye karar verirler. Roket Takımı da bu şehirdedir ve pazardan haberleri olur. Yine Pokémonlar’ı çalmaya teşebbüs edeceklerdir.

Kahramanlarımız takas festivalinde Tauros karşılaşmaları olduğunu öğrenirler. Ash heyecanla katılmak ister. Hemen Profesör Oak’ı arar ve Heracross’u oraya göndererek Tauros’unu alır. Bu arada Fernando adlı bir eğitmen ve Tauros’u, günün galibi ilan edilmek üzeredir. Ancak Ash son anda meydan okur. Ash ve Fernando’nun Tauroslar’ı kıran kırana bir mücadele verirler. Maç sonunda kazanan Ash olur.

Maçtan sonra kahramanlarımız festival alanında gezinmeye devam ederler. Görenler Ash’e Tauros’u takas etmesini söylerler. Ash hepsini reddeder. Benny de takas yapabileceği birilerini aramaktadır. Ancak bulmakta zorlanır. Bu sırada kahramanlarımızla karşılaşır. Dostlarımız ona yardım etmek ister. Bu arada Roket Takımı uydurma bir takas makinesi ile eğitmenleri dolandırmaya başlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Wooper

Ash ve Brock, Benny’ye takas için yardım ederken Misty etrafı gezmektedir. Birden Psyduck PokéTopu’ndan çıkar. Onu gören insanlar çok beğenir ve takas teklifleri sunar ama Misty istemez ve oradan uzaklaşır. Bu arada Benny için de sonunda takas yapacak biri bulunur. Wobbuffet ve Stantler’ı değiştirmek üzere makinenin olduğu yere giderler.

James de tek başına dolaşırken daha önceki Magikarp satıcısıyla karşılaşır. Adam yine beylik laflar eder. James kanmak üzereyken son anda durumu fark eder. Adam da bunun üzerine kaçar. James ise peşini bırakmamaya kararlıdır. Bu arada Benny ile takas yapacak olan adam tam takas makinesine PokéToplar’ını yerleştirdikleri sırada fikrini değiştirir. Benny adam giderken arkasından bakakalır. Bu sırada James ve kovaladığı satıcı Jessie’ye çarpar ve Jessie fırlayarak Benny’nin takas yapacağı makineye çarpar. Cebinden PokéToplar’ından biri düşer ve takas gerçekleşir. Ama Jessie bunu farketmez ve farklı Pokémon’u alarak gider.

Bu sırada Roket Takımı’nın makinesinin sahte olduğu anlaşılmıştır. Eğitmenler Roket Takımı’nın etrafını sarar. Ancak Roket Takımı Pokémonlar’ı balonlarıyla kaçırmaya başlar. Sonra da herkesi bağlarlar. Kahramanlarımız da bağlanmıştır. Ash’in aklına Tauroslar’ı kullanmak gelir. Tauros’u olan herkes çıkartır ve Yere Serme saldırısı kullanarak Roket Takımı’nı yenerler. Ancak geri aldıkları PokéToplar’ı yine boştur. Bunun üzerine kahramanlarımız Roket Takımı’nın peşine düşer.

Onları bulurlar ancak yine bir Pokémon savaşı gerekmektedir. Ash Chikorita’yı, Jessie de Lickitung’ı yollar. Ancak PokéTopu’ndan Wobbuffet çıkar. Bu kazayla olan takasın sonucudur. Herkes Wobbuffet’i görünce çok şaşırır. Yine de durumu kabullenip saldırmasını söyler. Ancak Wobbuffet’in saldırı yeteneği yoktur. Bu fırsattan yararlanan Ash, Chikorita’ya saldırı emri verir. Ancak Jessie son anda Karşı Saldırıyı öğrenir ve Chikorita’yı yenerler. Bunun üzerine Ash Pikachu’yla saldırır ve Roket Takımı bir kez daha havaya uçar. Kahramanlarımız da Pokémonlar’ı geri götürür.

Benny geri döndüklerinde onları bulur ve Lickitung’ını gösterir. Kahramanlarımız onun adına çok sevinir. Benny takas yaptığı kadına teşekkür etmek istemektedir. Tabi onun Jessie olduğunu kimse bilmiyordur. Onu bulamadığı için de günbatımına doğru haykırır ve Wobbuffet’e iyi bakmasını söyler. Bir dosttan ayrılmak kolay değildir.

Çalınmış Pokémonlar sahiplerine geri gelir. Kahramanlarımız Goldenrod Şehri’ne doğru yollarına devam eder. Lickitung’ın artık onu çok seven bir eğiticisi vardır. Fakat zavallı Wobbuffet…



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Benny
Magikarp Satıcısı
Profesör Oak



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani214.gif] [Resim: rsiconani128.gif] [Resim: rsiconani152.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif] [Resim: rsiconani054.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani108.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]


Madame Muchmoney: [Resim: rsiconani209.gif]


Benny: [Resim: rsiconani202.gif] [Resim: rsiconani108.gif]


Diğer Eğitmenler: [Resim: rsiconani012.gif] [Resim: rsiconani020.gif] [Resim: rsiconani026.gif] [Resim: rsiconani028.gif] [Resim: rsiconani040.gif] [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani048.gif] [Resim: rsiconani056.gif] [Resim: rsiconani067.gif] [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani076.gif] [Resim: rsiconani079.gif] [Resim: rsiconani083.gif] [Resim: rsiconani084.gif] [Resim: rsiconani096.gif] [Resim: rsiconani098.gif] [Resim: rsiconani100.gif] [Resim: rsiconani103.gif] [Resim: rsiconani111.gif] [Resim: rsiconani113.gif] [Resim: rsiconani121.gif] [Resim: rsiconani123.gif] [Resim: rsiconani128.gif] [Resim: rsiconani129.gif] [Resim: rsiconani161.gif] [Resim: rsiconani163.gif] [Resim: rsiconani165.gif] [Resim: rsiconani179.gif] [Resim: rsiconani182.gif] [Resim: rsiconani183.gif] [Resim: rsiconani187.gif] [Resim: rsiconani192.gif] [Resim: rsiconani195.gif] [Resim: rsiconani204.gif] [Resim: rsiconani207.gif] [Resim: rsiconani212.gif] [Resim: rsiconani232.gif] [Resim: rsiconani234.gif] [Resim: rsiconani242.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Jessie, Lickitung'ını Wobbuffet ile takas etti.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka
Ash'in yerinde olsam bir iki tane Tauros'u güzelca takas ederdim burada.
(23-09-2012, 03:37 PM)ahm_programmer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ash'in yerinde olsam bir iki tane Tauros'u güzelca takas ederdim burada.

Ne 1-2si 29unu birden takas ederdim