Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 147 - A Farfetch'd Tale
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Farfetch'd Tale
Japonca Adı: Ilex Forest! Search for Farfetch'd
Türkçe Adı : Bir Farfetch'd Öyküsü


[Resim: genizet.png]

Azalea lideriyle yaptığı mücadelede bir Hive Madalyası kazanan Ash arkadaşlarıyla birlikte başka bir Johto Turnuvası’na katılmak üzere yola düşer.

Kahramanlarımız Ilex Ormanı’nın derinliklerinde ilerlemektedir ancak görünüşe göre yine kaybolmak üzeredirler. Roket Takımı da aynı durumdadır ve ek olarak çok açtırlar. Üçlüyü görünce onların yemeklerini çalmak isterler. Ancak bu sırada “Cutting saldırısı!” diye bir bağırış duyulur. Kahramanlarımız hemen oraya yönelir. Roket Takımı onları gözden kaybeder.

Sesin sahibi bir çocuktur ve Farfetch’d eğitmeye çalışmaktadır. Ash ve arkadaşlarını görünce çocuk başaramadığını düşünerek çok utanır. Kahramanlarımız da doğrusunun Cut saldırısı olduğunu söyleyerek hatasını düzeltirler. Ancak Farfetch’d yine de onu dinlemez. Çocuk ve dostlarımız daha sonra konuşmaya başlar. Çocuk adının Sylvester olduğunu söyler. Sylvester’ın hayali babası gibi arındırıcı kömür yapabilmektir. Brock hemen açıklar. Arındırıcı kömür yakıt olarak kullanılan yanmış odundur. Aynı zamanda suyu ve havayı temizlemektedir.

Kahramanlarımız biraz daha sohbet ettikten sonra oradan ayrılırlar ve bir Pokémon Merkezi’ne giderler. Ash kısaca Profesör Oak’la konuşur ve oradaki Pokémonlar’ından destek alır. Daha sonra Goldenrod Şehri’ne gitmeye karar verirler. Bu sırada içeri telaşla Sylvester girer. Hemşire Joy’a Farfetch’d’ı sorar. Ancak Joy onu görmemiştir. Ash hemen onun yanına koşar ve ne olduğunu sorar. Sylvester kısaca anlatır. Görünüşe göre Farfetch’d kaçmıştır. Joy evine geri dönmüş olabileceğini söyler ve hep beraber Sylvester’ın evine bakmaya giderler.

Sylvester’ın babası Yosaku ona çok kızar ve iyi bir eğitimci olmak için Pokémon’uyla beraber hareket etmesini söyler. Sadece emirler vermek yeterli değildir. Ardından Farfetch’d’ı bulmasını ve bulmadan da geri dönmemesini söyler. Bunun üzerine Sylvester ve kahramanlarımız Farfetch’d’ı aramaya gider. Bu sırada Roket Takımı hala aç halde dolaşmaktadır. Meowth bir koku aldığını söyleyince umutla o yöne koşarlar ve iki ekmek bulurlar. Ekmekleri yedikten sonra oradan geçmekte olan Farfetch’d’ı görürler. Onu yakalayıp yüksek fiyata satmaya karar verirler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Wobbuffet

Kahramanlarımız ve Sylvester az önce Roket Takımı’nın olduğu yere gelirler. Burası Orman Ruhlar’ının Tapınağıdır. Farfetch’d daha önce kaçtığında buraya gelmiştir. Ancak şimdi yoktur. Çevre ise aramak için büyüktür. Bunun üzerine herkes tüm Pokémonlar’ını çıkartır ve dağılıp aramaya başlarlar.

Bu arada Roket Takımı hala Farfetch’d’ı yakalamaya çalışmaktadır. Ancak bir türlü başaramamaktadırlar. En sonunda Farfetch’d’ın pırasasını alırlar. O olmadan Farfetch’d kendini savunamaz ve yakalanır. Roket Takımı onu ağa atıp götürürken Heracross onları görür ve dostlarımıza haber verir. Onlar da hemen Roket Takımı’nın karşısına çıkar.

Roket Takımı tabi ki Farfetch’d’ı vermek istemez ve iki taraf tüm güçleriyle savaşmaya başlarlar. Ash savaşırken Sylvester onu hayranlıkla izler. Brock ve Misty Ash ve Pokémonlar’ının tek bir zihin gibi olduğunu söyler. Sylvester da Farfetch’d ile böyle olmayı istemektedir. Bu arada Ash’in saldırısı yüzünden Jessie’nin elindeki pırasa havaya fırlar ve Sylvester koşarak onu yakalar. Sonra da onu Farfetch’d’a fırlatır. Farfetch’d o andan sonra onun sözünü dinlemeye başlar ve en sonunda Cut saldırısını başarıyla yapar. Ash de son darbede yardım eder ve Roket Takımı’nı havaya uçururlar.

Roket Takımı’ndan kurtulduktan sonra Sylvester ve Farfetch’d artık bir takım olurlar ve sonunda ağaçları mükemmel bir şekilde keserler. Gün sonunda kahramanlarımız Sylvester ve babasıyla vedalaşarak yola koyulur. Artık babası da Sylvester ile gurur duymaktadır.

Orman maceralarında güneş batarken Ash, Misty, Brock ve arkadaşları Goldenrod Şehri’ndeki arkadaşlarına veda eder. Onları yeni maceralar beklemektedir.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Sylvester
Yosaku
Profesör Oak



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani155.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani152.gif] [Resim: rsiconani214.gif] [Resim: rsiconani099.gif] [Resim: rsiconani128.gif] [Resim: rsiconani089.gif] [Resim: rsiconani143.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif] [Resim: rsiconani060.gif] [Resim: rsiconani054.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Brock: [Resim: rsiconani095.gif] [Resim: rsiconani074.gif] [Resim: rsiconani041.gif] [Resim: rsiconani037.gif] [Resim: rsiconani204.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani108.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif] [Resim: rsiconani110.gif]


Sylvester: [Resim: rsiconani083.gif]


Yosaku: [Resim: rsiconani126.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Önemli bir olay olmadı.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka