Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Ranger 3'de Efsanevilerin yerleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokemon Ranger 3:Guardian Signs oyununda da diğer oyunlardaki gibi güç ve özellikler bakımından diğer pokémonlardan üstün olan "efsanevi" diye tabir ettiğimiz legendary pokémonlar var.Bu pokemonlardan canavar üçlüsünün her bir pokémonu'nun özel bir saha saldırısı var mesela Raikou 3 kat mesafe atlarken,Suicune su üstünde yürüyor,Entei ise taşları kırabiliyor ve herbiri de roar(kükreme) saldırısını kullanarak gizlenen pokémonları ortaya çıkarabiliyor.Kuş üçlüsünün üyeleri ise sadece bulundukları dağların tepesinde imzalarının atılması ile sizle savaşıyorlar.Ayrıca wi-fi eventlarına özel bazı pokémonlarda var buna örnek olarak Shaymin,Arceus ve Heatran'ı verebiliriz.Şimdi tabloya bakmadan önce "Savaş tipi" mevzusunu açıklığa kavuştuarlım:
Savaş tipiAçıklama
"Bir kere"Bu boss ile sadece bir kez karşılaşıldığını ama oyun bittikten sonra Nema'nın yaptığı simulatör ile yeniden dövüşülebildiğini gösterir.
"Işaret ile"Bu boss ile sadece onun doğal ortamında imzası atılarak savaşılabildiğini gösterir.
"Event"Bu boss ile sadece bir Eventta karşılaşabildiğinizi gösterir.
"Yakalanabilir""Yakalanabilir" sadece Phione gibi bir pseudo-legendary bir pokémon(yani tam efsanevi olmayan bir pokemon) ve imzası ile çağrılabilen Mewtwo için geçerlidir.
Gelelim bu pokémonların bulundukları yerlere ve oraya nasıl gidebileceğimize...
Bulunduğu bölgeEfsanevi PokémonNasıl gidilir?Savaş tipi
Tilikule MonumentLati@sMt.Layuda'ya Staraptor ile gidemediğiniz zaman zorunlu olarak cinsiyetinize göre bir Lati@s yakalayacaksınız.Bir kere
Rainbow DaisHo-ohSky Foretress yükseldiği zaman ve üç kuş yakalandıktan sonra yakalayacaksınız.Işaret ile
Mt. SorbetArticunoSorbet mountain'ın en tepesine çıkacak ve Articuno'yu yakalayacaksınız. Işaret ile
Mt. LayudaZapdosArticuno ve Moltres yakalandıktan sonra oraya gitmeye çalışacak ancak gidemeyeceksiniz bu yüzden de bir Lati@s yakalayıp geleceksiniz.Ve tepede Zapdosla savaşacaksınız.Işaret ile
Faldera VolcanoMoltresFaldera adasındaki Faldera volkanının tepesine çıkmalısınız.Işaret ile
Eastern SeaLugiaOyun bittikten sonra The Union gemisiyle Eastern Sea'ye gidip Lugia'yla savaşmalısınız.Işaret ile
Daybreak RuinsEnteiKöprünün onarımı yapıldıktan sonra diğer adaya geçerek.Bir kere
Wireless TowerRaikouNema ile beraber Wireless Tower'a giderek.Bir kere
Canal RuinsSuicuneAqua Resort'a gittiğiniz zaman olayların işleyişine bağlı olarak yakalıyorsunuz.Bir kere
Sky ForetressRegigigasRegigigasBir kere
Sky ForetressMewtwo Sky Foretress'taki odalardan birinde Mewtwo'yu yenip onun imzasını alıyorsunuz ve böylece onu takımınızda bir boş yer bulunduğu sürece istediğiniz zaman imzasını girerek takımınıza sokabiliyorsunuz.Yakalanabilir
Sky ForetressArceusPledge to Arceus-Halen indirilebilir...Event
Sky ForetressGiratinaPledge To Arceus- Halen indirilebilir...Event
Sky ForetressPalkiaPledge To Arceus- Halen indirilebilir...Event
Sky ForetressDialgaPledge To Arceus- Halen indirilebilir...Event
Cocona VillageCelebiCelebi'yi Cocona Village'in biraz doğusundaki bir yolda yakalayıp yeniyorsunuz ve böylece geçmişe gidebiliyorsunuz.Bir kere
Canal RuinsPhionePhione tam olarak bir efsanevi pokémon olmasa da Manaphy yüzünden öyle saydım.Canal Ruins'in güneyindeki bir mağaradaki delikten girdiğiniz bir gölde ortaya çıkıyor onu takımınıza koymak için akıntıya ters yüzmeniz gerekYakalanabilir
Odd TempleDeoxysDeoxys And The Old Temple- Süresi doldu...Event
Coral SeaManaphy Egg Protect the Blue Sphere- Süresi doldu...Event
Faldera VolcanoHeatranInvestigate the Odd Eruption- Protect the Blue Sphere- Süresi doldu...Event
Latolato TrailShayminRescue the Lost Shaymin- Süresi doldu...Event
Oblivia RuinsGiratinaFind Giratina's Griseous Orb-Halen indirilebilir...Event
Pledge The Arceus ve Giratina's Griseous Orb görevlerinden yakaladığınız pokémonlar HGSS ve Pt/P/D'ye aktarılamaz iken, Rescue the Lost Shaymin, Investigate the Odd EruptionDeoxys And The Old Temple ve Protect the Blue Sphere görevlerinden alınan Deoxys, Heatran, Manaphy Egg ve Shaymin aktarılabilir.
Hazırlayan:
Armenikhi
Arkadaşlar kafama takılan bir kaç soru var. Yeni 3ds xl aldım(Cihaz yarın elime geçicek). Pokemon white ve pokemon black 2 oyunları satın aldım. Pokemon ranger da satın almayı düşünüyorum. Ranger da yakaladağım pokemonları pokemon black 2 ye trade edebilir miyim ya da taşıyabilir miyim? Bir de ranger oyununu oynayan arkadaşlar tavsiye eder misiniz? İnternetten videolarını izledim. Oyun güzel görünüyor ama çok fazla diyalog var gibi geldi bana. Diyalog kısımları biraz kafamı kurcaladı sıkıcı olabilir mi acaba diye düşünüyorum. Bir de konuyla alakası yok ama Dream Radar olayı var bu nedir? Eshopta ücretli mi uygulama?
Pokemon ranger'den başka oyunlara pokemon tıransfer edemessin başka oyunlardanda rangere tıransfer edemessin.Çünkü rangerde pokemon yakalama yok sagdece geçici olarak kullanoyorsun o yüzden.Ranger zagten pokemon polisi gibi birşey.

Dream Radar evet ücretli bir uygulama ama bayag düşük üçreti.
(03-01-2013, 02:16 PM)mesoo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pokemon ranger'den başka oyunlara pokemon tıransfer edemessin başka oyunlardanda rangere tıransfer edemessin.Çünkü rangerde pokemon yakalama yok sagdece geçici olarak kullanoyorsun o yüzden.Ranger zagten pokemon polisi gibi birşey.

Dream Radar evet ücretli bir uygulama ama bayag düşük üçreti.
Transfer etme olayı var, bazı pokemonlar transfer edilebiliyor ama sadece HGSS'e, Dream Radar konusuna gelirsek, Dream Radar BW2'de oyun içinde yakalayamadığın pokemonları yakalamanı sağlıyor.
Transfer olayı WiFi Events'tı ve süresi gectiği için transfer edemessin malesef. Zagten hg-ss a üç tane Pokemon transfer edebiliyordun Deoxys,Heatran,Manaphy Egg.
Diyalogları hızlıca geçebilirsin sorun olmaz.Diyaloglar sıkıcı değil zaten.Eğer oyundan zevk almak istiyorsan ve zorlanmadan ilerlemek istiyorsan bunu diyaloglar sayesinde yapacaksın.
Konudaki "İmza ile" tabiri yerine "işaret ile" veya "sembol ile" ifadelerini kullanırsan daha uygun bir çeviri olur.
Firebender'ın uyardığı konular düzeltildi, ayrıca yaşanan anlaşmazlıklar sonucu "Wi-fi Görevleri" konusunda bilgilendirme yapıldı, Pokemonların Eventları yazıldı.