Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 146 - Gettin` The Bugs Out
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Gettin` The Bugs Out
Japonca Adı: Azalea Gym! Forest Battle
Türkçe Adı : Böcekler Çıkıyor


[Resim: genizet.png]

Gizemli GS Topu, PokéTopu uzmanı Kurt’e teslim edildi. Ash ve arkadaşları uzun zamandır bekledikleri Azalea salonuna doğru ilerlemekteydi.

Ash heyecanla salona doğru ilerlerken karşılaşmayı kazanacağından çok emin görünür. Buna karşın Misty, artık Charizard olmadığından salon karşılaşmalarının çok daha zor olacağını söyler.

Salona varan dostlarımız içeri baktıklarında dev bir bahçeden başka bir şey göremezler. Dostlarımız salon liderini bulmak için etrafa göz atarken karşılarına sürüyle böcek Pokémon çıkar. Böceklerden korkan Misty, buranın bir Pokémon salonu olamayacağını söylediği sırada ağacın tepesinden bir ses dostlarımıza doğru yere geldiklerini söyler.

Ağacın tepesindeki çocuğa kendini tanıtan Ash, onun Azalea salonunun lideri olduğunu öğrenir. Ash bunu öğrendikten sonra salon lideri Bugsy’e meydan okur ve meydan okuma teklifi Bugsy tarafından kabul edilir. O sırada Bugsy, ağaçta kaldığını söyleyip, dostlarımızdan merdiveni getirmelerini rica eder.

Diğer taraftan Roket Takımı sinsice salona girmeyi başarırlar. Ama kendilerini belli eden Roket Takımı kısa süre içinde salondaki Pokémonlar tarafından etkisiz hale getirilir.

Salonun bahçenin ortasında olduğunu gören dostlarımız bir hayli şaşırırlar. Hakem maçın üçe karşı üç olduğunu söyledikten sonra Bugsy ilk Pokémon olarak Spinarak’ı yollar ve Ash ise böcek tipine karşı üstünlük sağlamak için Cyndaquil’i seçer.

Brock ve Misty Ash’in kolay kazanacağını düşünürken Cyndaquil’in ateşinin hala soğuk olduğunu görürler. Bugsy henüz ısınamamış Cyndaquil’i görüp Spinarak’a Ağ Atışı kullanmasını söyler. Saldırıları büyük bir başarıyla atlatan Cyndaquil, Spinarak’ın tüm sahayı ağ ile kaplamasından sonra köşeye sıkışır. Ash hareket edemeyen Cyndaquil’e Ateş Fırlatıcı kullanmasını söyler ama Cyndaquil hala soğuk olduğundan bu işe yaramaz. Bugsy, Spinarak’a hareketsiz kalan Cyndaquil’e karşı Zehirli İğne kullanmasını söyler. Cyndaquil saldırıdan hasar aldıktan sonra Ash, dinlenmesi için onu geri çağırır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Elekid

Ash iyice düşündükten sonra ikinci Pokémon olarak böcek tipine karşı zayıf olan Chikorita’yı seçer. Ash’in, Chikorita seçmesine şaşıran Bugsy, Spinarak’a vakit kaybetmeden Ağ Atışı kullandırarak saldırıya geçer. Ash, saldırıları atlatan Chikorita’ya Sarmaşık Kırbacı kullanmasını söyler ama Spinarak ağıyla kendini uzaklaştırmayı başarır. Chikorita ne kadar denerse denesin, Spinarak’a vurmayı başaramaz. Karşı atağa geçen Spinarak, Zehirli İğne saldırısı kullanır. Chikorita ise bunu karşılamak için Yaprak Bıçağı kullanır. Spinarak, Chikorita’ya çok yaklaştıktan sonra Ash, ona Tatlı Koku kullanmasını söyler. Saldırıdan etkilenen Spinarak uykuya dalar ve hemen ardından Chikorita’dan aldığı darbeyle oyun dışı kalır.

Dostlarımız dezavantajlı Chikorita’nın karşılaşmayı kazanmasını kutlarken, Roket Takımı da yine Pikachu’yu çalmak için plan yapmakla uğraşır.

Bugsy, ikinci Pokémon olarak Metapod’ı seçer. Hemen saldırıya geçen Ash, Chikorita’ya Sarmaşık Kırbacı kullanmasını söyler. Metapod ise Sertleşme kullanarak saldırıdan hiç hasar almadan kurtulur. Bu sefer Yaprak Bıçağı deneyen Chikorita’nın saldırısı yine başarısız olur. Karşı saldırıya geçen Metapod, Çarpma kullanarak Chikorita’yı maç dışı eder.

Ash, yorgun Cyndaquil’i seçmeyip üçüncü Pokémon olarak Pikachu’yu yollar. Bugsy, Metapod’a bir kez daha zıplayıp Çarpma kullanmasını söyler. Ama Ash ikinci kez aynı numaraya kanmayıp Pikachu’ya saldırıyı atlatmasını söyler. Metapod’un yere hızla çarpmasından dolayı tüm saha toz bulutuyla kaplanır. O sırada Metapod ağaca dokunarak kaybolur. Pikachu, onun nereye gittiğini anlamaya çalışırken, Metapod arkasında belirir ama Pikachu bu saldırıyı da atlatmayı başarır. Metapod ve Pikachu kafa kafaya çarpışırken, Pikachu ani bir hamleyle Metapod’ın sırtına atlar. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Ash, Pikachu’ya Yıldırım Oku kullanmasını söyler. Metapod aldığı şokla yere yığılır ve Ash, Bugsy’nin ikinci Pokémon’unu yenmeyi başarır.

Bugsy kendine çok güvenerek üçüncü Pokémon’u olan Scyther’ı seçer. Karşılarında Scyther’ı gören dostlarımız biraz tedirgin olurlar.

Ash, Pikachu’ya korkmamasını ve saldırmasını söyler. Hızlı hamlelerle saldırıya başlayan Pikachu, Scyther’in hiç kıpırdamadığını görüp durur.

Maç esnasında Pikachu’yu çalmak için yeraltından tünel kazan Roket Takımı kafalarını çıkardıkları anda Pikachu’nun, Scyther’a gönderdiği şimşeklere maruz kalırlar ve yine kaybeden taraf olurlar.

Scyther, Pikachu’nun saldırısından Çifte Takım kullanarak kurtulur ve hemen ardından Öfke Kesici kullanarak Pikachu’ya saldırır. Art arda darbeler alan Pikachu yere yığılır ve maç dışı kalır.

Ash son Pokémon’u olarak Cyndaquil’i seçer. Bugsy Cyndaquil’i hafife alıp, Scyther’a doğrudan Öfke Kesici ile saldırmasını söyler. Ancak Cyndaquil göründüğünden daha çeviktir ve bu saldırıları kolayca atlatır. Cyndaquil’in ateşi, Scyther’in ardı ardına gelen saldırılarından sonra yavaş yavaş parlamaya başlar. İşini şansa bırakmak istemeyen Bugsy, Scyther’a Çifte Takım kullanmasını söyleyerek Cyndaquil’i iyice zora sokar. Yaptığı hızlı hareketlerden sonra Cyndaquil’in sırtındaki ateş tamamen yanar ve Ateş Fırlatıcı kullanarak sahte Scytherlar’ı teker teker yok eder. Ancak gerçek olan Scyther, Kılıç Dansı’nın dönme gücünü kullanarak Ateş Fırlatıcı’dan kurtulur ve Cyndaquil’e sağlam bir darbe indirir.

Ash, Scyther’ı normal yollarla yenemeyeceğini anlayıp bir şeyler düşünmeye başlar. İyice düşünen Ash’in aklına bir plan gelir.

Maçı artık bitirmek isteyen Bugsy, Scyther’a Öfke Kesici kullanmasını söyler. Ash’te Cyndaquil’e Ateş Fırlatıcı’yı hazırlamasını söyler. Bunun işe yaramayacağını söyleyen Bugsy, Scyther’a tekrardan Kılıç Dansı kullandırır. Ama Ash, Cyndaquil’e, saldırıyı Scyther’ın üstünden yapmasını söyler. Ateş Fırlatıcı’dan nasibini alan Scyther, Cyndaquil’in Kafa Darbesi’nden sonra yere yığılır.

Karşılaşmayı kazanan Ash ve Cyndaquil kutlama yaparlar. Karşılaşmadan sonra Bugsy, Ash’i tebrik ederek ona Böcek Rozeti’ni teslim eder. Bugsy ve Ash, ileride bir gün tekrar karşılaşma sözü vererek birbirlerine veda ederler.

Dostlarımız Azalea Kasabası’ndan çıkmak üzereyken akıllarına Kurt’ten alıcakları PokéToplar’ı gelir. O sırada Masie gelerek PokéToplar’ını teslim eder. Ash ve Misty, Cazibe Topu’nu ve Brock’ta Ağır Topu alır. Masie’ye veda eden dostlarımız tekrardan yollara koyulurlar.

Elinde Böcek Rozeti’yle Ash ve arkadaşları yeniden yola koyulur. Johto Şampiyonluk Turnuvası’na götüreceklerini umdukları yola…


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Masie
Bugsy


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani152.gif] [Resim: rsiconani155.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Bugsy: [Resim: rsiconani010.gif] [Resim: rsiconani011.gif] [Resim: rsiconani123.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani010.gif] [Resim: rsiconani013.gif] [Resim: rsiconani014.gif]



[Resim: olaylar.png]

[Resim: d3kmw.jpg]
- Ash, Bugsy ile karşılaşır ve Böcek Rozeti'ni kazanır.
- Ash ve Misty birer tane Cazibe Topu alırlar.
- Brock bir tane Ağır Top alır.


[Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
cazibe topunun ingilizce ismi ne ?
Cazibe Topu: Lure Ball
Ağır Top: Heavy Ball :)