Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Unova Ligi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Unovada bir sorun var farkındaysanız. Ash'in 8 tane rozeti var ve almayada devam edecek. Peki normalde 8 rozet gerekirken Ash bu fazlalıkları ne yapacak. Yada ilerde kanto johto hoeen sinnoh da bilinmeyen gym çıkarmı. Bu konuda ne düşünüyorsunuz. ?

Trio Badge (Dreams by the Yard Full!)
Basic Badge (Rematch at the Nacrene Gym!)
Insect Badge (Battling For The Love of Bug-Types!)
Bolt Badge (Dazzling the Nimbasa Gym!)
Quake Badge (Battling the King of the Mines!)
Jet Badge (An Amazing Aerial Battle!)
Freeze Badge (Caution: Icy Battle Conditions!)
Toxic Badge (Rocking the Virbank Gym! (Part 2)


Boş Kutu
[Resim: fjgj1e.jpg]
Buda Hatalı kutu :D
[Resim: 800px-BW093_error.png]
Yapacağını kim söyledi ki marlonla yapmayacağını önceden tahmin etmiştim ve yapmadı da, draydenla yapar belki ama o da öylesine bir maç olur.
(15-09-2012, 09:39 PM)InFamous Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yapacağını kim söyledi ki marlonla yapmayacağını önceden tahmin etmiştim ve yapmadı da, draydenla yapar belki ama o da öylesine bir maç olur.

Ama genede hatalı değilmi tamam basic badgeye açıklama bulurlar istifa etti şöyle böyle ama diğer gelen 2 yeni rozet. Hiçbir bölgede böyle birşey olmamıştı :S
yeni pokemon oyununda (black/white 2) farklı gymler olduğu için değil mi :s
Ona bakarsanız Ash ilk lige giderken de samuray kılıklı bir adamla karşılaşıyordu roket takımı 8 rozetini de çalmıştı , adamın 8 rozeti de Ash'in rozetlerinden farklıydı. Sonuç olarak her bölgede 8den fazla GYM var ama yollar nereye düşerse oradan rozet alıyor kahramanımız bence.
Delpiero haklı ama kafama takılan bir soru var sırf Kanto için düşünürsek en az 16 gym var.Şimdi hesap yapalım 16! eşittir en az "20922789888000" rozet kabı peki sorarım size hangi işsiz firma tek tek bunları çıkaracak ve hangi işsiz yazdığım sayıyı okuyacak :D
(15-09-2012, 09:42 PM)PhoenixTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ama genede hatalı değilmi tamam basic badgeye açıklama bulurlar istifa etti şöyle böyle ama diğer gelen 2 yeni rozet. Hiçbir bölgede böyle birşey olmamıştı :S

İstifa edince yerine yenisini atıyorlar :D Viridian'da öyle olmuştu yeni lider gelene kadar da yerine elit dörtlüden biri bakmıştı.

Ayrıca ben de her bölgede 8'den fazla gym var diye düşünüyordum fakat o zaman neden Unova'da rozet kutusu rozetlerin şekiliyle yapılmış? Belki diğer bölgelerde vardır. Mesela DP'de Roket Takımı sahte bir gym açıyordu ve herkes meydan okuyordu.

Not: Ben 15. sezonu izlemedim izleseydim daha çok şey söyleyebilirdim :D