Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 143 - Good 'Quil Hunting
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Good 'Quil Hunting
Japonca Adı: I got Cyndaquil
Türkçe Adı : İyi bir 'Quil avı


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız Azalea Şehri ve Johto Turnuvası’na doğru ilerlerken kendilerini karanlık bir ormanda bulurlar. Yolu biliyorlar fakat sadece bulamıyorlardı.

Brock haritaya bakıp gidecekler yönü bulmaya çalışırken aniden karşılarına bir adam çıkar ve etrafta hiç Cyndaquil görüp görmediklerini sorar. Cyndaquil’in adını duyan Ash çok heyecanlanır. Ancak kahramanlarımız da onu görmemiştir. Adam Ash’in heyecanını görünce Cyndaquil’den uzak durmaları konusunda onları uyarır ve çekip gider. Bu arada Ash de çoktan bir Cyndaquil aramaya başlamıştır.

Misty ve Brock Cyndaquil peşinde düşen Ash’i bulmaya koyulurlar. Ancak bu sırada Roket Takımı karşılarına çıkar. Ancak Pikachu’nun orda olmadığını görünce geri çekilmeye karar verirler. Sonra da gidip Ash ve Pikachu’yu bulurlar. Pikachu şimşekleriyle saldırır ancak Roket Takımı’nın dev Meowth robotunda işe yaramaz. Ardından Roket Takımı sakız bombalarıyla ikiliye saldırır. Ash ve Pikachu bir süre takip edildikten sonra nihayet onları atlatırlar ve mağaraların olduğu bir yere gelirler. Pikcahu burada bir Cyndaquil görür ve hemen Ash’i uyarır. Ash Pokédex’i açıp bakar.

Cyndaquil: Ateş Pokémon’u. Normalde yumuşak ve sakindir. Cyndaquil kızdığında sırtından çıkan alevlerle vurur.

Ash hemen Cyndaquil’in yanına tırmanmaya başlar. Bu sırada daha önce karşılaştıkları adam ortaya çıkar. Ash’i görünce Sandslash’ını çıkartır ve Kum saldırısı yapmasını söyler. Sandslash çevik bir şekilde Ash’in yukarısına tırmanır ve onun üzerine kum atmaya başlar. Bu durum Ash ve Pikachu’nun geri kaymasına neden olur. Fırsattan istifade adam da yukarı tırmanmıştır. Olayları gören Cyndaquil mağaranın içlerine doğru kaçar. Ancak Ash’in de pes etmeye niyeti yoktur.

Roket Takımı da hala Ash’in peşindedir. Girdiği mağaranın içine büyük turuncu bir top fırlatırlar. Top sekerek mağaranın içinde ilerlemeye başlar ve Ash’in karşısına çıkar. Üstüne gelen devasa şeyi görünce Ash yolunu değiştirir ve geriye doğru koşmaya başlar. Bu sırada diğer adam Cyndaquil’i sıkıştırmıştır. Sandslash ona Zehirli İğneler ile saldırır ancak Cyndaquil zıplayarak bu saldırıyı atlatır. Bu sırada tam ordan geçmekte olan Ash zıplayan Cyndaquil’i kucaklar ve toptan kaçmaya devam eder.

Mağaranın çıkışına yaklaştıkları sırada top patlar ve Pikachu Ash’in sırtından düşer. Ancak Ash onu son anda yakalar ve Cyndaquil ile ikisini sıkıca kucaklar. Hep beraber dışarı fırlarlar ve bir kez daha karşılarında Roket Takımı’nı bulurlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Slowking

Roket Takımı yine sakız bombasını kullanır. Ash ve Pikachu buna yakalanarak duvara yapışıp kalır. Ancak Cyndaquil kurtulmuştur. Ash ona hemen kaçmasını söyler. Cyndaquil tam yukarı doğru tırmanmaya başlarken Meowth robotu onun yolunu kapatır. Dev robot tam ymruğunu kullanacakken birden Cyndaquil’in sırtından alevler fışkırır ve çok güçlü bir Alev Fırlatıcı kullanarak tüm robotu yakar. Ancak saldırının etkisiyle robot patlamak üzeredir. Ash Cyndaquil’i kurtarmak için harekete geçer. Pikachu onları tutan yapışkanı şimşekleriyle parçaladıktan sonra Ash Cyndaquil’e bir Pokétopu fırlatır. Tam bu sırada da robot patlar ve Roket Takımı her zamanki gibi havaya uçar.

Patlamadan sonra Ash hemen çevresine bakınır ve Pokétopu’nu görür. Onu fırlattığından içinden Cyndaquil çıkar. Görünüşe göre Ash sonunda bir Cyndaquil yakalamıştır. Bu sırada Misty ve Brock da sonunda onu bulurlar. Aynı anda Cyndaquil peşindeki adam da ortaya çıkar. Ash’in Cynadaquil’i yakaladığını öğrenince onu kışkırtarak maça zorlar. Ash de Cyndaquil ile dövüşmeye karar verir.

Maç teke tek yapılacaktır. Adam Cyndaquil’e karşı Sandslash’ı seçer. Sandslash atağa geçince maç başlar. Ancak bir sorun vardır. Cyndaquil uyuyakalmıştır. Tam Sandslah yakına geldiği anda uyanır ve yuvarlanarak geriler. Bu sayede saldırıdan kurtulur. Ash ona Alev Püskürtücü kullanmasını söyler ancak Cyndaquil bunu yapmaz. Slash saldırıları ile saldırmaya devam eden rakibinden de daima kaçarak kurtulur. Sandslash bu sefer Fury Swipes atağına başlar ancak Cyndaquil adeta dans eder gibi bunlardan da kurtulur ve en sonunda Sandslash yorulur. Ancak eğitmeni bunu umarsamaz ve saldırmaya devam etmesini söyler. Fury Swipes işe yaramayaınca Sandslash toprağı tırnağıyla kazıyarak Cyndaquil’e kum fırlatır. Cyndaquil kumu üstünden atamadan da Swift atağını kullanır.

Cyndaquil bu sefer Ash’in dediğini yapıp Alev Püskürtücüyü kullanmak ister ama başaramaz ve saldırıdan isabet alır. Ash onu alev saldırıları için cesaretlendirir ancak yine de Cyndaquil’de bir hareket olmaz. Bu sırada Sandslash saldırmaya devam eder ve Cyndaquil bir kez daha Swift saldırısına yakalanır. En sonunda da Sandslash güçlü pençesiyle ona vurur ve Cyndaquil bir ağaca çarpar ve düşer.

Sandslash tam son bir darbeyle tamamen işi bitirecektir ki Cyndaquil son anda önünden çekilir ve pençesi ağaca saplanır. Pençesini kurtaramadan zıplayan CYndaquil tam onun kafasının üstüne kendi kafasıyla vurur. Sandslash direkt kafasına aldığı darbeyle bayılır. Maçı Ash ve Cyndaquil kazanmıştır.

Ancak adam o kadar hırslıdır ki bir ağ çıkararak Cyndaquil’i yakalamaya çalışır. Ancak Cyndaquil sonunda Alev Püskürtücüyü kullanabilir ve adamı yakar. Adam da korkarak kaçar. Cyndaquil ve Ash de sonunda mutlulukla birbirlerine sarılırlar.

Yeni bir arkadaş eşliğinde kahramanlarımız Azalea Şehri’ne ilerler. hiç olmadığı kadar parlak şekilde…



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Koji



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani155.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Koji: [Resim: rsiconani028.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash bir Cyndaquil yakaladı.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka