Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 142 - Wired For Battle
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Wired For Battle
Japonca Adı: Battle! Heracross vs. Scizor!!
Türkçe Adı : Savaşa Hazır.


[Resim: genizet.png]

Başka bir harika gün. Kahramanlarımız Azalea Kasabası yolunda fakat diğer adı sorun olan bir üçlü pusuya yatmıştır.

Roket Takımı, Pikachu’yu çalmak için plan yapar. O sırada arkalarında bir adam gözükür. Adam, onlara Pokémon mücadelesi isteyip istemediklerini sorar. Roket Takımı kabul eder. O anda ağaçların üstünden bir Scizor geçer ve Roket Takımı’nı korkutur.

Ash ve arkadaşları yolda yürürken Ash, bir ses duyduğunu söyler. Roket Takımı ise adamın Scizor’una yenilmiştir. Bu yüzden kaçmaya başlarlar. Adam, Pokémon Eğiticilerinin eskisi gibi olmadığını söyler. Kahramanlarımızın başının üstünden bir şey geçer. Pikachu, kontrol etmek için ileri çıktığında önünde bir Scizor belirir. Brock, Scizor’un antrenörünün olmadığını tahmin eder. Roket Takımı’nı yenen adam Scizor’un kendisine ait olduğunu ve adının Muramasa olduğunu söyler.

Scizor: Makas Pokémon'u. Scyther’ın gelişmiş formu. İnanılmaz saldırı hızı ve makasa benzeyen pençeleriyle amansız bir rakiptir.

Adam dostlarımızı, kendi Özel Eğitim Merkezi’ne getirir. Buradaki eğitmenlerin çok seçkin olduğunu söyler. Öğrencileri, hocalarını gördüklerinde hemen selam verirler. Kahramanlarımızı, bir öğrenci karşılar ve onlara Bay Muramasa ve Scizor’u hakkında bilgiler verir. Scizor, çok hızlı olduğundan dolayı takma adı Kızıl Tozmuş. O sırada Roket Takımı, Scizor’u gözlemektedir.

Ash, buranın çok etkileyici olduğunu söyler. Tam o anda biri bu eskidendi der. Bu Bay Muramasa’nın en iyi öğrencisi Shingo’dur. Bay Muramasa Ash’in Shingo’yla bir maç yapıp yapmayacağını sorar. Ash kabul eder ve kendini tanıtır. Shingo, bilgisayarından Ash’in bilgilerini bulur. Bu bilgisayarda kayda değer son beş yılın eğitmenlerinin Pokémonlar’ının ve istatistiklerinin bulunduğunu söyler. Bu konuşmayı dinleyen Roket Takımı, Shingo’nın hard diskindeki dosyaları kendi bilgisayarlarına indirmek ister. Bu sayede hiç yenilmez olabileceklerini düşünürler. Shingo, Ash hakkındaki tüm bilgileri ardı ardına sıralar. Brock ve Misty’de bu bilgileri doğrular. Ash, Shingo’yla savaş yapmak ister fakat Shingo, bilgisayardaki verilere göre Ash’in kaybedeceğini söyler ve savaşmak istemez.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Cyndaquil

Bay Muramasa, Shingo’nun bir yıldır bu durumda olduğunu söyler. Shingo’nun bilgisayardaki verilere göre hareket ettiği için Pokémon karşılaşmalarını gereksiz bulduğunu söyler ve ona bunun doğru olmadığını öğretecek bir rakip aradığını söyler. Bunun üzerine Ash’te onunla savaşacağını söyler. Bir Pokémon’un veri tabanından daha büyük olduğunu, önemli olanın Pokémon ve eğiticisiyle arasındaki bağ olduğunu söyler.

Ash, Shingo’yu savaş yapmaya ikna etmeye çalışırken Meowth, bilgisayardaki verilere ulaşmak için bilgisayara kablo bağlar. James, kendilerinin bilgisayarının diğer bilgisayara bağlandığını söyler tam o sırada Jessie, indirmeyi yanlış anladığı için kabloyu çekmeye başlar ve bilgisayarı indirdiğini söyler. Pencereden fırlayan bilgisayarı Meowth, havada yakalar ve yere çakılır. Jessie kabloyu çekmeye devam eder. O sırada Scizor, Meowth’ı farkeder ve kabloyu keser. Scizor, Roket Takımı’nı köşeye sıkıştırır. O anda kahramanlarımız gelir. Roket Takımı, Pokémonlar’ını gönderir. Shingo, bilgisayarını yerde görür ve onu alır. Roket Takımı sloganlarını söylerler.Shingo, bilgisayarında Jessie, James ve Meowth’ı araştırır fakat bir bilgi bulamaz. Roket Takımı o kaynağın kusurlu olduğunu söyler ve çalmaya değer bir şey olmadığını söyler. Bu sözler üzerine Shingo sinirlenir ve takma adı Blade olan Scizor’unu gönderir. Roket Takımı’nın tüm Pokémonlar’ı ve Meowth, aynı anda saldırır. Bilgisayarındaki analize göre, hızlı saldırının uygun olduğunu söyler. Bunun üzerine Scizor, hızlı saldırıyla Roket Takımı’nı ve Pokémonlar’ını gökyüzünün derinliklerine gönderir. Ash, ikna edici bir konuşmadan sonra Shingo’yu savaşmaya ikna eder.

Bire bir savaş olacağı için Shingo, Blade’i Ash ise Heracross’u seçer. Scizor’un Hızlı Saldırısına karşı Heracross, Yan Bakma Saldırısını kullanır. Bunun üzerine Scizor, saldırı gücünü arttırır ve hızlı bir şekilde Heracross’a çarpar. Heracross ayağa kalkar. Scizor, bu seferde Metal Pençe Saldırısını kullanır. Heracross, bu saldırıya yakalansa da kurtulmayı başarır. Heracross, Boynuz Saldırısını kullanır. Scizor, kaçmak istese de vücudunun bir bölümü hasar alır. Ash, Heracross’a Yere Serme Saldırısını kullanmasını söyler. Bunun üzerine Shingo’da Scizor’una Çevikliğini kullanmasını söyler. Scizor, büyük bir hızda Heracross’un etrafında dönerek onun kafasını karıştırmaya çalışır. Ash, Heracross’a sakin olmasını, onu takip etmemesi gerektiğini söyler.Bu sırada Shingo, hem bilgisayarı hem de savaşı idare etmekte zorlanır. Heracross, gerçek Scizor’u bulunca Öfke Saldırısını kullanır. Bu saldırıya karşılık Scizor’da Metal Pençelerini kullanır fakat Heracross, Scizor’u havaya fırlatmayı başarır. Shingo, buna çok şaşırır ve artık sadece savaşı yönetmeye başlar. Scizor, Hızlı Saldırıyı kullanır ve Heracross’a vurmayı başarır. Scizor tam Metal Pençe’yi kullanacakken, Heracross eğilir ve boynuzuyla saldırıyı savuşturur. Bunun üzerine Scizor, Çevikliği kullanır. Scizor, havadan Heracross’a doğru dalışa geçer. Heracross, soğukkanlılığıyka bunu da savuşturur ve Boynuz Saldırısıyla işini bitirir. Bu saldırıyla maçı Ash kazanır. Bu sayede Shingo, bilgisayarını bırakır ve eski savaşçı ruhunu geri kazanır. Bay Muramasa buna çok sevinir.

Vedalaşma vakti geldiğinde ikisi de birbirine teşekkür eder. Gelecek karşılaşmayı sabırsızlıkla beklediklerini ifade ederler.

Ash, sadece karşılaşmayı kazanmadı kararlılığıyla Shingo’nun rakamların gerçek gücü olmadığını farketmesine yardım etti bunu ancak gerçek deneyim başarabilirdi.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Muramasa
Shingo



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani214.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani108.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif] [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Muramasa: [Resim: rsiconani212.gif]


Shingo: [Resim: rsiconani212.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani034.gif] [Resim: rsiconani057.gif] [Resim: rsiconani062.gif] [Resim: rsiconani067.gif] [Resim: rsiconani076.gif] [Resim: rsiconani106.gif] [Resim: rsiconani107.gif] [Resim: rsiconani123.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash, Shingo’ya gerçek savaşın ne olduğunu öğretir.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige
Bu bölümü çok seviyorum ben :) Heracross haddini iyi bildirmişti Scizor'a. En sağlam iki Bug type'ın kapışmasıydı. Eline sağlık dostum. :)
(13-09-2012, 10:34 PM)FairyTail Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu bölümü çok seviyorum ben :) Heracross haddini iyi bildirmişti Scizor'a. En sağlam iki Bug type'ın kapışmasıydı. Eline sağlık dostum. :)

Evet bu bölümü bende çok seviyorum. Yazarken büyük bir keyif aldım. Jessie'nin cahilliklerine ilk başta çok gülmüştüm :D