Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 141 - Mild 'n' Wooly
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Mild 'n' Wooly
Japonca Adı: Mareep Meadow's Girl!!
Türkçe Adı : Yumuşak ve Yünlü


[Resim: genizet.png]

Bugün kahramanlarımız Ash, Misty ve Brock, Johto turnuvasına giderken biraz dinlenmek için güzel bir yerde mola verirler.

Dostlarımız manzara karşısında karınlarını doyururken, aceleyle yemek yiyen Ash’in boğazında yediği sandviç kalır. Ash’in boğulduğunu gören Pikachu telaşlanarak onu çarpar. Ash şokun etkisiyle yiyeceği yutarak kurtulur. Tam o sırada dostlarımız karşısında bir Mareep belirir. Bu Pokémon ile ilk defa karşılaşan dostlarımız biraz şaşırırlar ve Ash onu bir kontrol etmek ister.

Mareep: Yün Pokémon’u. Mareepler postlarında statik elektrik depolarlar. Çarpışmadan kaçınırlar ve yumuşaktırlar.

Dostlarımız Mareep’i keyifle izleyen, Mareep aniden bizimkilerin üstlerine doğru koşmaya başlar.

Mareep, Pikachu’nun üstüne atlar ve onu hareketsiz kılar. Bu durumdan rahatsız olan Pikachu, ona Yıldırım Oku ile saldırır. Ancak Yıldırım Oku, Mareep’i daha çok neşelendirir ve onun tüylerini kabartır. Bunu gören dostlarımız Mareep’in neden saldırdığını anlarlar.

Tam o sırada aniden Mareep sürüsü çıkagelir ve Pikachu’yu kıstırırlar. Pikachu zor anlar yaşarken küçük bir kız gelir ve Mareepler’e durmalarını söyler. Ancak küçük kız Mareepler tarafından umursanmaz ve itilerek yere düşürülür. Bunun ardından adı Mary olan küçük kızın annesi gelir ve Raichu’suna Yıldırım Oku kullanmasını söyleyerek Mareepler’i sakinleştirmeyi başarır.

Dostlarımız Mary’nin evine gittikten sonra Mary’nin annesi onlardan özür diler. Dostlarımız bunun önemli olmadığı söyleyerek konuyu geçiştirirler.

Mary’nin annesi, Mary’nin yine Pokémon karşılaşmalarını düşlediğini anlar ve ona dikkatini Mareepler’e vermesini söyler. Annesinin söylediklerine itiraz eden Mary festivalin haftaya başladığını ve ona katılmak istediğini söyler. Festival kelimesini duyan Ash merakla bunun ne olduğunu sorar.

Mary’nin annesi vadideki Mareepler’in onlara dünyanın en iyi yünlerini verdikleri için onlar adına her yıl festival düzenlediklerini söyler. Duyduklarından sonra heyecanlanan Ash katılmak istediğini söyler. Ancak Mary’nin annesi yarışmaya sadece vadidekilerin katılabildiğini söyler. Hayal kırıklığına uğrayan Ash, Azalea’ya gitmeden önce bir iki ısınma yapmasının iyi olabileceğini söyler. Ash’in, Azalea’ya gideceğini duyan Mary Ash’in eğitmen olduğunu anlar.

Mary festivallere katılabilmesi için Ash’in kendisini eğitmesini ister. Ancak Mary’nin annesi buna izin vermez. Mary festivale katılmayı çok istediğinden annesine ısrar etmeye başlar. Ama Mary’nin annesi, yapacak çok işleri olduğunu söyler. O sırada Brock, Mary’nin annesine yardım teklif eder. Bu duruma çok sevinen Mary’nin annesi olabilecek her yardımı kabul etmeye hazır olduklarını söyler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Scizor

Ertesi gün Mareepler’le vadiye giden dostlarımız onlarla güzelce ilgilenirler. O sırada Roket Takımı, Mareepler’i uzaktan izleyip onları çalma planları yapmaya başlarlar.

Mary gizlice, adını Fluffy koyduğu Mareep’i ile birlikte antreman yaparken Ash ve Pikachu onları görür. Ash’ten övgü alan Mary çok sevinir ve bir süre düşündükten sonra Ash’e bir maç teklif eder. Buna şaşıran Ash düşünürken, Mary daha önce hiç karşılaşma yapmadıklarını söyleyerek Ash’e ısrar eder. Ash, Pikachu’dan da onay aldıktan sonra teklifi kabul eder.

Karşılaşma başlar başlamaz her iki Pokémon da hızlı saldırılar ile birbirleri üzerinde üstünlük kurmaya çalışır. Mary, Fluffy’e Kafa Darbesi kullanmasını söyler ama Pikachu bunu kolaylıkla atlatır. Hemen ardından Mary, Fluffy’e Hırıltı kullandırarak ve Pikachu’ya zor anlar yaşatır. Fluffy, sersemlemiş Pikachu’ya Yıldız Saldırısı ile sağlam bir darbe indirir. Kontrolü iyice ele alan Mary, Fluffy’e Yıldırım Oku kullanmasını söyler. Ash’te karşı koyabilmek için Pikachu’ya aynı şekilde Yıldırım Oku kullandırır.

Her iki Pokémon’un yıldırımları havada çarpışırken Pikachu’nun zorlandığını gören Ash, Pikachu’ya saldırıyı durdurmasını ve yana çekilmesini söyler. Mary kazanma isteği ile Fluffy’in gücünü iyice zorlayarak Pikachu’ya sürekli saldırmasını söyler. Ancak Fluffy buna daha fazla dayanamaz ve yere yığılır.

Mary’nin Fluffy için endişelendiğini gören Ash, ona Fluffy’nin biraz dinlendikten sonra iyi olacağını söyler. O sırada Mary, Ash’e Pikachu’yu neden durdurduğunu sorar. Ash ise Pikachu’nun bugün çok yorulduğunu ve saldırıyı devam etseydi Pikachu’nun zarar göreceğini söyler. Bunu duyduktan sonra Mary kendini suçlar ve Fluffy’i çok zorladığından kendinin kötü bir eğitmen olduğunu düşünür.

Ash Mary’e, bir eğitmen için önemli olanın Pokémonlar’ın neden savaştığını unutmamak olduğunu söyler ve Pokémonlar’ın eğitmenleri için kazanmak istediklerini belirtir. Mary ise daha önceden önemli olanın saldırılar olduğunu düşündüğünü söyler. Ash, Pokémonlar’ın eğitmenlerini düşündüğünden dolayı eğitmenlerin de onları düşünmesi gerekir der. Mary, Ash’in bu sözlerinden kendine ders çıkarır.

Akşam olunca dostlarımız hep beraber yemeğe otururlar. Mary’nin annesi, Mary’i çağırmaya gittiğinde onun Fluffy’den özür dilediğini ve festivale katılmaları için daha çok erken olduğunu söylediğini görür. Annesi, Mary’nin bu sözlerinden çok etkilenir.

Mary’nin annesi gece yarısı dostlarımızı uyandırarak onlardan yardım ister. Hep beraber vadiye giden dostlarımız vadiye çıkma sebeplerinin havadaki yıldırım bulutlarının olduğunu anlarlar.

Mareepler’i düzgün bir yere götüren dostlarımız düşecek olan yıldırımlardan korunmak için güvenli bir yere giderler. Yıldırım düştükten sonra tüm Mareepler kabarmaya ve güzelce parlamaya başlarlar. Güzel bir yıldırım banyosundan sonra Mareepler festival için hazır duruma gelirler.

O sırada Roket Takımı havada belirir ve bütün Mareepler’i yakalarlar. Ash, onları durdurmak için Pikachu’ya Yıldırım Oku kullanmasını söyler ama Roket Takımı, Pikachu’dan hızlı davranıp onu yakalarlar.

Durumun ciddiyetini gören Mary’nin annesi Raichu’ya Yıldırım Oku kullanmasını söyler. Ancak Roket Takımı yıldırımlara karşı hazırlıklıdır. Balona yerleştirdikleri enerji paneli sayesinde tüm elektriği emmeyi başarırlar. Mary’nin annesi Raichu’ya tam güçle saldırmasını söyler ve gücü arttıran Raichu, balonu patlatmayı başarır.

Roket Takımı’nın balonu patladıktan sonra tüm Pokémonlar kurtulur ama çok fazla güç harcayan Raichu yere yığılır.

Roket Takımı yenilgiyi kabul etmeyip Arbok ve Weezing’i yollar. Mary’nin annesi ise tüm Mareepler’e Hırıltı kullanmasını söyler. Mareepler, Arbok ve Weezing’in gözünü korkuttuktan sonra Mary’nin annesi tüm Mareepler’e Yıldırım Oku kullanmalarını söyler. Ancak Meowth enerji panelini kullanarak saldırıların kendilerine ulaşmasını engeller.

O sırada Fluffy öne çıkar ve Mary, annesine tüm Mareepler’in elektriğini Fluffy’e yönlendirmesini söyler. Annesi, Mary’nin söylediğinin yararlı olabileceğini düşünerek dediğini yapar. İyice büyüyen Fluffy, Roket Takımı’na sağlam bir darbe indirir. Hemen ardından Pikachu, Yıldırım Oku ile Roket Takımı’nı havaya uçurur. Zaferin ardından Mary’nin annesi, Mary’nin artık ufak bir çocuk olmadığını anlar.

Ertesi gün Mary’nin annesi, Mary’e bir PokéTopu verir ve bunu festivallerde kullanabileceğini söyler. Buna çok şaşıran ve aynı zamanda çok sevinen Mary, annesine teşekkür eder.

Yarışma zamanı geldiğinde dostlarımız Mary’nin yanında olup onu desteklerler.

Yanında Mareep’iyle, kahramanlarımızın yeni arkadaşı bu yılki yerel turnuvada boy gösterdi. Fakat Ash, Misty ve Brock fazla kalamazdı. Azalea Kasabası’na ve Johto turnuvasına doğru yola çıkmalıydılar.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Mary
Mary'nin annesi


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif]

Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]

Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Mary: [Resim: rsiconani179.gif]


Mary'nin annesi: [Resim: rsiconani026.gif][Resim: rsiconani179.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani163.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.


[Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
Bu bölüm bana heidi'yi anımsatmıştı.
Bundan böyle bana sadece nefreti anımsatıyor. :D Laptoptan bir şekilde silinmiş bölüm ve ikinci kez yazmak zorunda kaldım! :D Bir kere daha olmuştu ama o güzel bir bölümdü ondan pek sıkmamıştı(İçinde Charizard vardı tabi) Ama bunu yazarken "isyan" diye bağıracaktım :D
Elinize sağlık:)