Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: KONU KİLİT LÜTFEN
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Uzun süredir bu işle uğraşıyordum P.Deluge'nin en güçlülerini teker teker yazdım yakında paylaşacaktım.Hepsini kendi türüne göre ayırarak yapmıştım.Ancak Kendini bilmiş birkaç arkadaşın yorumları üzerine vazgeçtim.


LÜTFEN KONUYU KİLİTLEYİN.
Tamam da önemli olan güç değil ki önemli olan saldırılar ve tür kombinasyonu mesela en güçlü saldırıları bir Magikarp'a verirsen Arceus'u yener.Bunda güç etkisi yok ki ne ability var ne EVler IVler var.Torkoal'a verdiğin bir Solar Beam saldırısı Magikarp'a da Arceus(Water)a da aynı vuruyor tartışılacak pek birşey yok en güçlüsü Sableye ve Spiritomb
Yanılıyorsun ...
Tamam da listeye neden olarak ne yazacaksın ki "Arceus-Çünkü adı A ile başlıyor","Charizard-çünkü tipi hoşuma gitti" böyle bir neden olamaz neden yanıldığıma dair bir açıklama yap en azından
evet delugede statlarda yok bildiğim kadarıyla :D
Listeyi paylaşınca eleştirilerinizi alırım.Bakarsın o zaman çk seviyorum diye mi koydum anlarsın.
Statlarına göre mi sıraladın? Pokemon'ların statları konsol oyunlarında, Pokemon Online'da falan var, ama Pokemon Deluge'de yok. Dedikleri gibi, Lv 100 Magikarp'la Lv 100 Arceus Water arasında hiçbir fark yok Pokemon Deluge'de. Şimdiye kadar yaptığın kısmını yolla, boşuna mı uğraşmışsın faydalı bir şey mi yapıyorsun söyleyelim istersen.
(10-09-2012, 07:24 PM)gnaaye Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Statlarına göre mi sıraladın? Pokemon'ların statları konsol oyunlarında, Pokemon Online'da falan var, ama Pokemon Deluge'de yok. Dedikleri gibi, Lv 100 Magikarp'la Lv 100 Arceus Water arasında hiçbir fark yok Pokemon Deluge'de. Şimdiye kadar yaptığın kısmını yolla, boşuna mı uğraşmışsın faydalı bir şey mi yapıyorsun söyleyelim istersen.

Gerek yok ben listeyi bitirdim zaten ama koymaktan vazgeçtim .KONUNUN KİLİTLENMESİNİ BEKLİYORUM.
E iyi, tamam, sen bilirsin.