Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 138 - Chikorita's Big Upset
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Chikorita's Big Upset
Japonca Adı: Chikorita's Jealousy
Türkçe Adı : Chikorita'nın Büyük Üzüntüsü


[Resim: genizet.png]

Bugün dostlarımıza katıldığımızda Ash'in Azelea Şehri'ne giderken yolda tanıştığı genç bir eğitmen ile gergin bir Pokémon dövüşü içinde olduğunu gördük.

Bugün dostlarımıza katıldığımızda Ash'in Azelea Şehri'ne giderken yolda tanıştığı genç bir eğitmen ile gergin bir Pokémon dövüşü içinde olduğunu gördük.

Ash'in Chikorita'sı rakibinin Radicate'inden sürekli sert darbeler almaya devam ederken Ash onu geri çağırmak ister. Ancak Chikorita pes etmeyi kabul etmez ve Yaprak Bıçağı kullanarak Radicate'e sağlam bir darbe indirir. Ama Ash, Chikorita'ya bugünlük yeteri kadar dövüştüğünü söyleyerek kazanmak üzere olduğu maçın ortasında onu geri çağırmaya çalışır. Fakat Chikorita bunu reddeder. İkisi de inatlaşırken akşam olur ve Ash'in rakibi maçı yarıda bırakıp gider.

Ash, Pokémon Merkezi'ne vardıktan sonra Profesör Oak ile konuşur. Hemen ardından tüm Pokémonlar'ını dışarı çıkartıp onlara yemeklerini verir. Tüm Pokémonlar yemeklerini keyifle yer ama biri dışında.

Chikorita'nın diğer Pokémonlar'dan ayrıldığını gören Ash, onun neden böyle davrandığını anlamaya çalışır. O sırada içeri Hemşire Joy girerek, Pokémon psikolojisi uzmanı olduğunu söyler ve Ash’i Chikorita'yla birlikte bir seansa davet eder. Bunun üzerine dostlarımız, Hemşire Joy'un odasına giderler.

Ash, Hemşire Joy'a bugün yaptıkları maçta çok hasar almasından dolayı Chikorita'yı geri çağırıp Pikachu'yu yollamaya çalıştığını ancak Chikorita'nın bunu reddettiğini söyler. Bunun üzerine Hemşire Joy sorunun kıskançlık olduğunu anlar. Ash, Chikorita'ya yeteri kadar ilgi gösterdiğini ve kıskanmak için bir sebep olmadığını söyler. Hemşire Joy, Chikorita'nın onun için kazanmak istediği maçta geri çağrılıp yerine Pikachu'nun gönderilmek istenmesinden dolayı gururunun incindiğini ve Pikachu'ya kendisinden daha çok güvendiğini düşündüğünü söyler.

Ash'in bu duruma çok üzüldüğünü gören Hemşire Joy, Ash'e bunun üstesinden gelebileceklerini söyler. Hemşire Joy, Chikorita'yı alıp seraya götürür. Ash bunun ne faydası olacağını sorar. Hemşire Joy ise Çimen Tipi Pokémonlar'ın rahatlamak için bitkilere ihtiyaç duyduklarını söyler.

Hemşire Joy, Ash'e Chikorita'yı bir kez daha PokéTopu'na çağırmayı denemesini söyler. Bu sefer Chikorita karşı koymadan PokéTopu'na geri döner. Hemşire Joy, Ash'ten PokéTopu'nu isteyip Chikorita'nın bu gece serada kalmasının daha iyi olacağını söyler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Hoppip

Gece herkes uyurken Pikachu, Chikorita'yı kontrol etmek için seraya gider. Ancak gittiği sırada Chikorita kendi başına PokéTopu'ndan çıkar ve dışarı doğru koşmaya başlar. Pikachu da onun peşinden gider. Takip edildiğini farkeden Chikorita, Pikachu'ya tersleyip takip etmemesini söyler. Hemen ardından Chikorita koşmaya başlayıp izini kaybettirir.

Kendine bir yer bulan Chikorita oracıkta hemen uykuya dalar. Ancak Chikorita uyurken etrafını Primape önderliğindeki Machoke, Hitmonlee ve Hitmonchan çevirir. Chikorita etrafındakileri umursamayınca Primape sinirlenir ve ona saldırır. Ama Chikorita Sarmaşık Kırbacı kullanarak Primape'i yere indirir. Liderleri yenilen Pokémon grubu Chikorita'nın önünde eğilir ve bu da Chikorita'yı çok memnun eder.

Ertesi sabah Chikorita'yı bulamayan Ash, arkadaşlarıyla birlikte seranın kamera kayıtlarını izler ve Chikorita'nın kaçtığını anlar. Hemşire Joy Ash'e, hemen Chikorita ve Pikachu'yu bulması gerektiğini çünkü bu semtin belalı Pokémonlar'la dolu olduğunu söyler. Bunu duyan Ash ve arkadaşları her yerde Chikorita ve Pikachu'yu aramaya başlar.

Ancak hiçbir ize rastlayamayan dostlarımız sonunda bir plan yapmaya karar verirler. Brock, Ash'e Bulbasaur'ı kullanmasını söyler. Bunun nedenini soran Ash'e, Brock ikisinin de Çimen Tipi olduğundan Bulbasaur, Chikorita'nın kokusunu alabilir diyerek cevap verir. Brock'a katılan Ash, Bulbasaur'u seçer ve Bulbasaur, Chikorita'nın kokusunu alarak koşmaya başlar.

O sırada Roket Takımı üyeleri dostlarımızı gizlice dinler ve yine plan yapmaya başlarlar. Diğer taraftan Pikachu, Chikorita'yı bulur ancak Chikorita onu bir kez daha tersler. Onlar tartışırken Roket Takımı ortaya çıkar ve Pikachu ile Chikorita'ya ağ atarlar. Dostlarımız ağa yakalanmak üzereyken Primape ve arkadaşları dostlarımızı ağdan kurtarırlar.

Jessie ve James işlerinin bittiğini düşünürken Meowth, lastikten yapılma dev bir robotla gelir ve arkadaşlarını kurtarır. Primape ve arkadaşları robota her ne kadar saldırmayı deneseler de lastik robot onları geri püskürtür. Hemen ardından Chikorita ve Pikachu da saldırmayı dener ama hiçbir faydası olmaz. Üstelik her ikisi de robot tarafından yakalanır.

Olanları gören Ash, onları kurtarmak için plan yapar. O sırada Brock, dev robotun komutları kafasının üstündeki antenden aldığını farkeder ve Ash'e onu kırmayı başarırlarsa sorunun çözüleceğini söyler. Ash bunun için Heracross'u seçer. Ancak Ash, Heracross'u saldırmak için değil kendisini robota fırlatması için kullanmak ister. Misty, Ash'e bunun çok tehlikeli olduğunu söyler. Ama Ash, Chikorita ve Pikachu'nun kendisinin dostları olduğunu ve onlar için her türlü tehlikeye göğüs gerebileceğini söyler.

Ash'in isteği üzerine Heracross, Ash'i tüm gücüyle robotun tepesine fırlatır. Ama Meowth, Ash’in robota ulaşamasını önlemek için robota ani bir manevra yaptırarak Ash'in yere düşmesine sebep olur. Fakat bu durum Ash'i yıldırmaz. Ash yüksek bir yere tırmanıp bir kez daha robotun üstüne atlar. Ancak Meowth yine aynı şekilde robotu döndürür ve Ash aşağı düşmeye başlar.

Ash yere çakılmak üzereyken Chikorita Sarmaşık Kırbacı ile Ash'i yakalar ve onu robotun tepesine çıkarır. Tepeye varan Ash, anteni kırarak Pokémonlar'ı kurtarır. Kontrolden çıkan robot, patlayarak Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Chikorita artık Ash'e kızgın değildir. Dostlarımız Hemşire Joy'a veda etmek için hep beraber Pokémon Merkezi'ne dönerler. Vedanın ardından dostlarımız yola koyulmaya hazırlanırken Pikachu her zamanki gibi Ash'in omzuna atlar. Chikorita bu duruma biraz bozulur ama Ash ona diğer omzunun onu beklediğini söyler. Chikorita büyük bir sevinçle Ash'in omzuna atlar ve dostlarımız yeniden yollara düşerler.

Mutsuz anlardan sonra Chikorita, kıskançlığını yendi ve yeniden ekibin vazgeçilmez üyelerinden biri oldu. Yani en azından şimdilik...


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Profesör Oak
Hemşire Joy


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani089.gif] [Resim: rsiconani152.gif] [Resim: rsiconani214.gif]

Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani020.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani057.gif] [Resim: rsiconani067.gif] [Resim: rsiconani106.gif] [Resim: rsiconani107.gif]



[Resim: olaylar.png]

[Resim: cuc9c.png]

- Chikorita, Pikachu'ya olan kıskançlığından dolayı kaçar.
- Chikorita ve Pikachu dost olurlar.
- Chikorita'nın kıskançlığı geçer.


[Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
Az bile yaptı Pikachu'ya...
Bu bölümde Chikorita acayip tatlıydı ya. Kıskanlığını yerim onun. Smile
Aynen katılıyorum, zaten Chikorita bu bölümde ünlendi ;)
En tatlı pokemon bence chikorita bence