Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 139 - Foul Weather Friends
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Foul Weather Friends
Japonca Adı: Hoppip's Jealousy! Battle In the Big Prarie
Türkçe Adı : Kötü Hava Dostları


[Resim: genizet.png]

Ash, Misty, Brock ve Pokémon dostları Pikachu Johto Ligi’ne giderken bir sonraki durak olan Azalea Şehri’ne doğru yolculuklarına devam ederken güzel bir gün daha yaşanıyor.

Kahramanlarımız çimen Pokémonlar’ı ile dolu bir alanda ilerlerken birden karşılarına küçük, pembe ve sevimli bir Pokémon çıkar. Bu Pokémon Hoppip’tir.

Hoppip: Pamukotu Pokémon’u. Bu zıplayan Pokémon tüy kadar hafiftir ve en hafif rüzgârda bile havaya kalkabilir.

Tam bu sırada bir rüzgar eser ve Hoppip uçmaya başlar. Ash ve arkadaşları da onun peşinden koşar. Biraz ilerledikten sonra Hoppip’i ağla yakalayan bir kız görürler. Brock her zamanki gibi bu kıza da âşık olur. Kız onlara adının Mariah olduğunu söyler. Maria onları çalıştığı yere götürür. Burada bir sürü Hoppip’i vardır. Mariah bir hava tahmincisidir ve Hoppipler de bu konuda ona yardımcı olmaktadır.

Hoppipler rüzgar eseceği zaman bir araya toplanmaktadır. Kahramanlarımız da onların bu davranışlarını merakla izlerler. Esen bir rüzgar bir tanesi hariç tüm Hoppipler’i uçurur. Geride kalan da uçmaya çalışır ancak başaramaz ve düşer. Misty düştüğü için onu mendiliyle temizler ve silinince pembe rengini kaybeder. Çünkü o aslında bir Hoppip değil, bir Oddish’tir.

Oddish Hoppipler ile arkadaş olmuştur ve bir süre sonra o da tıpkı onlar gibi uçmak istemiştir. Ancak bu mümkün değildir ve bu yüzden çok üzülmektedir. Kahramanlarımız da onun için üzülürler ancak ellerinden bir şey gelmez. Bu sırada Roket Takımı Hoppipler üzerinde hain planlar yapmaktadır. Meowth’ın hali Hoppip Kurye Servisi kurmaktır. Tabi rüzgâr kesildiğinde Hoppipler uçamayacağı için böyle bir şey başarılı olamayacaktır. Bunun üzerine onları patrona vermeye karar verirler ve hemen harekete geçerler.

Dev bir vantilatör kullanarak Hoppipler’i uçurmaya başlarlar. Ancak kahramanlarımız ve Maria onları tutar. Ash Roket Takımı’nı durdurmak için Chikorita’yı gönderir. Jessie de Arbok’la saldırır. Chikorita önce Çarpma sonra da Jilet Yaprakları kullanarak Arbok’u yener. Roket Takımı toparlanamadan Pikachu makineye saldırır. Aşırı yüklenme yüzünden makine patlar ve Roket Takımı havaya uçar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Gligar

Tam kurtulmuşlarken Hoppipler aniden bir araya toplanır ve yapraklarını birleştirirler. Bu şiddetli bir rüzgârın habercisidir. Ölçüm aletleriyle de Mariah da bunu doğrular. Bulundukları yere doğru bir hortum yaklaşmaktadır.

Hepsi korunmak için masanın altına saklanır ve her yeri sıkıca kapatırlar. Ancak hortum çok güçlüdür ve çatıyı uçurur. Hoppipler ve Oddish hortuma yakalanır. Hortum geçip gittikten sonra kahramanlarımız hemen Pokémonlar’ı aramaya çıkarlar ve ilk olarak Oddish’i bulurlar. çok uzaklaşmadan kafa üstü düşmüştür. Böylece Oddish’i de yanlarına alarak uçup giden Hoppipler’i aramaya başlarlar.

Oddish’in yön göstericiliğiyle Hoppipler’in iki tanesini bulurlar ancak diğerlerini Roket Takımı yakalamıştır. Üçüncüyü de bulurlar ancak Roket Takımı da onu görür ve yakalar. Misty hemen Staryu’yu gönderir. Staryu Hızlı Dönüşle balona yaklaşır ve onu patlatır. Kahramanlarımız hemen balonun düştüğü yere koşarlar. Ancak Roket Takımı savaşmadan pes etmek istemiyordur. James Victreebell’i yollar ancak her zamanki kurban James olur. Ash de vakit kaybetmeden Heracross ile saldırır. Jessie Arbok’u Misty de Staryu’yu seçer. Ayrıca Oddish de arkadaşları için savaşmak üzere onlara katılır. Roket Takımı Oddish’le dalga geçer ancak Oddish herkese ne kadar güçlü olduğunu gösterir. Roket Takımı’nın Pokémonlar’ını bir bir yener ve en son Güneş Işığı ile onları fırlatır.

Günün sonunda herkes Oddish’i cesareti ve başarısından dolayı takdir eder. Hiç uçamayacak olsa bile onun harika olduğunu söylerler. Bu sözler Oddish’i çok mutlu eder ve Mariah da onu Fahri Hoppip ilan eder.

Oddish uçamasa bile sahip olduğumuz yetenekleri geliştirmek için çok çalıştığımızda başarılı olabileceğimizi kanıtladı. Bu önemli ve kahramanlarımızın Johto Ligi yolculuğuna devam ettikleri sürece hatırlamaları gereken bir ders.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Mariah



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani152.gif] [Resim: rsiconani214.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif] [Resim: rsiconani120.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]


Mariah: [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani187.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani044.gif] [Resim: rsiconani045.gif] [Resim: rsiconani069.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Önemli bir olay olmadı.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka