Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 137 - Grin To Win
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Grin to Win
Japonca Adı: Big Panic! Sunflora Contest!!
Türkçe Adı : Kazanma Savaşı


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız bir sonraki Johto Ligi rozetini almak için bir kez daha Azalea sahasına doğru yola çıktı. Ama sıcaktan bayılmak üzereydiler.

Bir damla bile suları kalmayan Ash ve arkadaşları bitkin haldedirler. Tam bu sırada az ötede bir borudan su sızdığını görürler. Serap mı gerçek mi diye tereddüt ederlerken bir kız gelir ve boruda sızıntının olduğu yeri sıkıştırır. Kahramanlarımız hemen sudan içip içemeyeceklerini sorarlar. Kız da tüm kibarlığıyla izin verir. Tabi bu arada Brock da kıza âşık olur.

Kızın adı Sonrisa’dır. Kahramanlarımıza su verdikten sonra onları evine götürür. Çok güzel bir evi ve serası vardır. Bahçeye girince borudan gelen suyu açar ve beslenme zamanı olduğunu söyler. Seradan koşarak bir grup Pokémon çıkar. Ancak en arkadan gelen çok mutsuz görünmektedir

Sunflora: Güneş Pokémon’u. Bu gülümseyen Pokémon güneşe bayılır. Ama sağlıklı bir gelişim için bol suya ihtiyacı vardır.

Sonrisa şehrin Sunfloralar ile ünlü olduğunu ve her yıl onlar için bir festival düzenlendiğini söyler. Bu festivalde Sunflora yetiştiricileri yarışmaktadır. Sonrisa daha önce hiç kazanamamıştır ancak bu yıl şansı olabileceğini düşünmektedir.

Bu sırada bir adam oradan geçer ve Sonrisa ile Sunfloralar hakkında konuşurlar. Sonra Lester diye birinden bahseder. Söylediğine göre Sunfloralar’ını mutlu etmek için bir komedyen tutmuştur. Kahramanlarımız bu duyduklarına şaşırırlar. Sonrisa hemen durumu açıklar. Bu şehirdeki her eğitmen Sunfloralar’ı için değişik şeyler yapmaktadır. Kimisi çamur maskesi yapar, kimisi solaryuma götürür, bazıları ise idman yaptırır. Sonrisa ise sadece temiz hava, temiz su verdiğini ve mutlu etmeye çalıştığını söyler.

Brock bunu duyunca üzgün görünen Sunflora’nın yanına gider ve tuhaf suratlar yaparak onu güldürmeye çalışır. Aynı şeyi Pikachu da dener ama işe yaramaz. Üstelik bu Sonrisa’nın en güvendiği Sunflora’dır ve onunla yarışmaya girmeyi düşünmektedir. Bunu duyan kahramanlarımız Sonrisa’ya yardım etmeye karar verir.Ancak bunu ertesi güne bırakırlar.

Gece herkes uyurken Roket Takımı yine bir işe kalkışırlar. Gizlice bir Sunflora serasına girerler. Niyetleri hepsini çalıp satmaktır. Ancak Meowth farklı bir fikir öne sürür. En iyi Sunflora’yı alıp yarışmaya katılacaklar ve makarna ödülünü kazanacaklardır. Jessie ve James yemek lafını duyunca hemen kabul ederler ve James hemen en iyi Sunflora’yı aramaya başlar. Meowth da Sunfloralar’ı incelemektedir ancak bir anda ayağı takılır ve bir yere tutunmaya çalışırken yanlışlıkla bir düğmeye basar. Bunun üzerine ağa yakalanır ve alarmlar öter. Jessie ve James de onu arkada bırakarak kaçarlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Ho-Oh

Sabah Sonrisa ile konuşan Cyrus alarmları duyunca hemen serasına koşar ve Meowth’ı bulur. Bu sırada kahramnalarımızda yakındaki bir Pokémon Merkezi’nde kalmaktadırlar ve sesleri duyunca onlar da olay yerine gelir. Meowth’ı görünce Misty’nin aklına bir plan gelir. Onun kötü insanlar tarafından kandırılmış masum bir Pokémon olduğunu söylerler ve Meowth’ı götürürler.

Sabah olunca amaçları ortaya çıkar. Meowth’la birlikte Sonrisa’nın yanına giderler ve üzgün Sunflora’nın dediklerini tercüme etmesini isterler. Sunflora artık göremediği bir arkadaşı için üzülmektedir. Bu arkadaşı yolun aşağısında oturan bir yetiştiricinin Sunflora’sıdır. Sonrisa onun Cyrus’un küçük Sunflora’sı olduğunu anlar. Hemen onun yanına giderler. Ancak Cyrus Sunflora’sını Hemşire Joy ile değiştirmiştir. Bu sefer de hemen Joy’un yanına giderler ve iki dost Sunflora kavuşurlar. Sunflora sonunda mutludur.

Bu arada festivalde gelip çatar. Sonrisa ve Cyrus finalisttirler. Ancak Roket Takımı da Meowth’ı Sunflora kılığına sokarak yarışmaya katılırlar. Ancak jüri Meowth’da bir tuhaflık olduğunu fark eder. Bu sırada Meowth’ı takip eden Snubbull ortaya çıkar. Meowth’ın kostümünü yırtarak kuyruğunu ısırır. Böylece Roket Takımı’nın oyunu ortaya çıkar. Ancak onların başka bir planı daha vardır. Birden festival alanının etrafında güneş ışığını yansıtıcı paneller yükselir. Bu derece fazla güneş ışığı Sunfloralar’ın bayılmasına neden olur. Kahramanlarımız onların Sunfloralar’ı çalacaklarını düşünerek harekete geçerler ancak Roket Takımı’nın hedefi makarnalardır. Ancak Ash ve arkadaşları buna da izin vermeyecektir.

Jessie hemen Arbok’u yollar. Ash de Chikorita ile karşılık verir. Chikorita Sarmaşık Kırbacını kullanır ancak ıskalar. Bunun üzerine Misty Poliwag’ı yollar. Poliwag Çifte Tokatla saldırır. Arbok da Zehirli İğnelerini kullanır. Bu sırada James balonu harekete geçirir ve makarnalar da balonla birlikte yükselmeye başlar. Ancak ChikoritaJilet Yapraklar ile ipi keser ve makarnalar aşağı düşer. Sinirlenen James Weezing’i yollar. Ash Pikachu’ya Yıldırım saldırısını kullanmasını söyler. Ancak kıskanan Chikorita onu iter ve Pikachu’nun yıldırımları panelleri vurur ve hepsini patlatır.

Engeller ortadan kalkınca Sonrisa’nın Sunflora’sı toparlanır ve Güneş Işını kullanarak Roket Takımı’nı fırlatır. Olanlardan sonra yarışma sonuca bağlanır ve Sonrisa kazanır. Her şey sona erince kahramanlarımız yolarlına devam etmek üzere Sonrisa ile vedalaşır. Sonrisa da yardımları için onlara teşekkür eder.

Böylece Brock, Misty ve Ash bir kez daha Azalea Şehri’ne doğru yola çıktı. Yeni dostları onları sıcak vedalar ve aydınlık gülümsemeler ile uğurladı. Kalplerinden gelen özel veda hediyeleri ile…



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Sonrisa
Cyrus
Hemşire Joy



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani152.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif] [Resim: rsiconani060.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Madame Muchmoney: [Resim: rsiconani209.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani192.gif]


Sonrisa: [Resim: rsiconani192.gif]


Cyrus: [Resim: rsiconani192.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Önemli bir olay olmadı.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka