Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: PT Gif Köşesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
PT GİF KÖŞESİ

Baktım sitemizde Photoshop kısmı var. Grafiker olarak bir el atayım dedim :shy: Belli aralıklarla bu başlığa avatarlarınızda kullanabileceğiniz 100x100 boyutlarında gifler koyacağım. Belki imzalık birşeyler de yapabilirim. Bu sene her ne kadar imkansız görünse de artık yavaş yavaş resimli veya videolu şekilde Adobe Photoshop dersleri de vericem. Çok rağbet gören bir konu bu. Bu yüzden kendime görev bildim :)

SET2
Spoiler:
[Resim: blastoise.gif]+[Resim: dragonitep.gif]+[Resim: dragonite2.gif]+[Resim: emolga.gif]+[Resim: espeon.gif]+[Resim: excadrill.gif]+[Resim: flygone.gif][Resim: meloetta.gif]+[Resim: mewtwol.gif]+[Resim: psyduckn.gif]+[Resim: scraggy.gif]+[Resim: skitty.gif]+[Resim: snivy.gif]+[Resim: togekiss.gif]+[Resim: yamask.gif]

NOT: Yeni Setler geldikçe Spoiler içindeki resimler yenilenecektir. Konuda dağınıklık olmasın diye her set TurboBit'e upload edildi. Spoiler içinden eskiler kaldırılında alttaki linklerden eski giflere ulaşabilirsiniz.

[Resim: download.png]
SET 1 - https://turbobit.net/iqxamasz3b6d.html
SET 2 - https://turbobit.net/w3yzuh8cv5s1.html

[Resim: ifre.png]
pokemonturkiye.com

SET2 Yüklenmiştir!
Hepsi tumblrden sadece küçültmüssünüz
(11-09-2012, 07:54 PM)cem77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hepsi tumblrden sadece küçültmüssünüz

en azından konuyu doğru yere açıyor
konuda gifler bana aittir diye bisey yazıyor mu?
(11-09-2012, 08:14 PM)m-t-n91 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]konuda gifler bana aittir diye bisey yazıyor mu?

Sanırım burda bana söylenecek bir söz kalmadı. Konuda gifleri kendim çıkarıyorum tarzında birşey demedim. Tumblr'da istediğim hazır gifler varken aynılarını kendimin tekrardan çıkarması saçma olurdu. Ayrıca sadece küçültme değil. Eğer tumblr'dan aldığımın farkına vardıysan, renklerinin aynı olmadığına da dikkat etmişsindir.PSD Coloring icat edileli çok oldu. SET 3 giflerini kendim çıkarırım problem kalmaz olur biter!
Merhaba senin için sorun olmazsa turboBit ten başka bir siteye yükleye bilir misin ne zaman oradan indirmeye çalışsam sorun çıkıyor.
Turbobit'ten dosya indiremeyenlere alternatif çok.

https://getripz.pl/

https://turbodebrid.pro/

www.link-files.com/index.php

Kolay Gelsin. :shy: