Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 136 - Charizard's Burning Ambitions
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Charizard's Burning Ambitions!
Japonca Adı: Charizard Valley! Until We Meet Again
Türkçe Adı : Charizard'ın Tutkusu!


[Resim: genizet.png]

Dostlarımıza katılınca yollardaki yaşamın çok daha zor olduğunu öğrendik...

Yürümekten perişan halde olan dostlarımız Roket Takımı tarafından gizlice izlenir. Ancak Charizard'tan korkan Roket Takımı'nın saldırmaya cesareti yoktur.

Dostlarımız vadide yollarına devam ederken Brock ve Misty bir olup, Ash'e Roket Takımı'ndan başka rakipler bulmasını ve sürekli Charizard'ı kullanmaktan vazgeçmesini söylerler.

O sırada dostlarımızın bağrışmalarını duyan bir kız gelir ve dostlarımıza bu vadide seslerin kilometrelerce uzaktan bile duyulabileceğini söyler. Adı Liza olan genç kız, bir Charizard eğitmeni olduğunu söyleyerek kendini tanıtır.

Liza, Ash'in bir Charizard'a sahip olduğunu öğrendikten sonra onları Charicific Vadisi'ne davet eder ve tabi dostlarımız bunu seve seve kabul eder. Liza kendilerini vadiye götürmesi için Charla adındaki Charizard'ını çağırır. Liza, Brock ve Misty'e, Charla'nın arkasındaki sepete binmelerini söyler. Bunun üzerine Ash, kendisinin nasıl geleceğini sorar. Liza ise sepete üç kişi sığamayacağından, Ash'e kendi Charizard'ını kullanmasını söyler.

Bunu daha önce hiç denememiş olan Charizard, Ash'i uçurmayı reddeder. Ancak Liza'nın aşağılayıcı sözlerini duyan Charizard, Ash'ten hemen sırtına binmesini ister. Ama Charizard sırtında Ash varken uçmakta bir hayli zorlanır.

Misty, Brock ve Liza'nın aksine Ash, çok zor ve yorucu bir yolculuk geçirir ama yine de sonunda Charicific Vadisi'ne varmayı başarır. Fakat Roket Takımı da her zamanki gibi peşlerindedir.

Liza, vadiye vardıktan sonra dostlarımıza buradaki Charizardlar'ın doğal bir eğitim aldığını ve bu yüzden dünyanın en güçlü Charizardlar'ının burada yetiştiğini söyler. Yolculuk yüzünden sinirli olan Ash ve Charizard normalden biraz farklı davranırlar. Bunun üzerine Liza, Ash'e, Charizard'ının ciddi bir eğitime ihtiyacı olduğunu söyler. Bu söze iyice sinirlenen Ash, kendi Charizard'ının vadideki tüm Charizardlar'dan güçlü olduğunu savunur ve onlarla maç yapmak istediğini söyler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Sunflora

Ash'in ısrarı üzerine Liza vadinin kapısını açar. Ash içerideki manzarayı görünce ağzı açık kalır. Ama Ash yine de pes etmez. Bunun üzerine Charizard rastgele bir Charizard'a Ateş Fırlatıcısı kullanır. Ama karşısındaki Charizard bu sinsi saldırıdan hiç hoşnut olmaz ve Charizard'ı bir darbede yere indirir.

Saldırıdan sonra bile pes etmeyen Charizard hemen ayağa kalkar. Bundan etkilenen Liza, Ash'e vadinin en nazik Charizard'ını göstererek onunla karşılaşmasını söyler. Bunu kabul eden Ash, Charizard'a saldırmasını söyler. Ancak karşısındaki nazik Charizard yine tek bir hamleyle Ash'in Charizard'ını yere serer.

İki kesin yenilgi alan Charizard'ın gururu zedelenir. Bunu kendine yediremeyen Charizard yeniden saldırmayı dener. Ama sonuç her seferinde aynı olur ve en sonunda Charizard'ı dışarı fırlatılır. Liza Charizard'a güçlenince geri gelmesini söyleyerek vadinin kapısını yüzüne kapatır. Hiçe sayılan Charizard dayanamaz ve kapıyı yumruklamaya başlar.

O sırada olayları uzaktan izleyen Roket Takımı vadideki inanılmaz güçlü Charizardlar'ı çalmak için plan yapmaya koyulur.

Bir süre sonra kapıyı açan Liza, Charizard'a kapıyı yumruklamasının hiçbir faydası olmayacağını söyler. Ama Charizard'ın ısrarlarına dayanamayan Liza, Charla ile karşılaşmasına izin verir.

Ancak Charla, Charizard'ın kolundan tuttuğu gibi suya fırlatır ve Liza, Charizard'a orada kalıp sakinleşmesini söyleyip kapıyı tekrar yüzüne kapatır.

Hayatı boyunca ilk defa küçük düşürülmenin acısını yaşayan Charizard, Liza'nın dediği gibi yapar ve gece olmasına rağmen suda kalmaya devam eder. Ash, Charizard'ı her ne kadar teselli etmeye çalışsa da Charizard'ın onuru çok zedelendiğinden onu ikna edemez.
Roket Takımı uzaktan olanları izlerken fazlasıyla duygulanır. Bu yüzden Charizard'a yardım etmek isterler.

Brock ve Misty uykuya daldıktan sonra Ash ile Charizard'ın da gözleri yavaş yavaş kapanır. Ancak Roket Takımı, Charizard uyursa kuyruğundaki ateşin söneceğini bildiğinden ufak taşlarla onu ayakta tutmaya çalışırlar.

Sabah olunca uyanan Ash, Charizard'ın hala ayakta olduğunu ve Charizard'ın kabul edilmek için elinden gelen her şeyi yaptığını olmak görür. Bu yüzden bir seçim yapması gerekeceğini anlar. O sırada Roket Takımı vadiye saldırıp, Ash’in Charizard'ının kendilerini durdurmasını umar.

Vadiye saldırıldığını gören Charizard, Roket Takımı'nın tahmin ettiğini yapar. Hemen hareketlenen Charizard, robota Ateş Fırlatıcısı kullanıp Roket Takımı'nı havaya uçurur. Bu olayın ardından vadinin kapıları aralanır. Charizard'ın azminden etkilenen Liza, Charizard'a isterse burada kalıp eğitim alabileceğini söyler.

Ash çok zor bir karar verip, Charizard'a burda kalmasını söyler. Charizard'a uzun uzun bakan Ash, Charizard'a aslında kalbinden geçmeyen sözler söyleyerek, ona vadiye gitmesini emreder. Charizard, Ash'in son emrini yerine getirir. Charizard'ı bırakmak istemeyen Ash, üzüntüsünü saklamaya çalışıp, koşarak vadiden uzaklaşır.

Fikrini değiştirmekten korkan Ash, dönemeyeceğini biliyordu. Böylece koşmaya devam etti...


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Liza


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani006.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Liza: [Resim: rsiconani006.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani006.gif]



[Resim: olaylar.png]

[Resim: ct6b6.jpg]

- Ash Charizard'ı, Charicific Vadisi'nde bırakır.


[Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
Evet efsane bölümlerden biriydi. Bırakmasaydı o kadar güçleneceğini sanmıyorum ama :D
ne ağlamıştım bu bölümde :( ama bölümün başlarında Ash'i sırtında taşımaya çalıştığı sahnelere de çok gülmüştüm :D :D
Bir efsaneye veda...

Ne bölümdü be, ağlattın Charizard reyiz Cry
Misty'nin ayrıldığı bölümle birlikte en duygusal iki bölüm olarak başı çekiyor bunlar :S Bölümü kontrol ederken bile o son olay bir kötü etki bıraktı. :/ Üstelik giden bir de en sevdiğim Pokémon olunca...
Gerçekten de güzel bir bölümdü. Ama Ash'in verdiği en doğru kararlardan biriydi.
Roket Takımınında payı var tabi. Bayağı bir kredi kazanmışlardı zannım tarafından.
(09-09-2012, 01:38 AM)FairyTail Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Misty'nin ayrıldığı bölümle birlikte en duygusal iki bölüm olarak başı çekiyor bunlar :S Bölümü kontrol ederken bile o son olay bir kötü etki bıraktı. :/ Üstelik giden bir de en sevdiğim Pokémon olunca...

Bye bye butterfree ile bye bye arbok and weezing unutmamak lazım :/

Butterfree nin geri dönmesini istiyorum :(
Harika bir bölümdü ama bence duygusallık olarak arbok ve weezing bölümünün gerisinde kalıyor :D