Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 135 - Tanks Alot
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Tanks Alot
Japonca Adı: Pasture! Sentret & Togepi!
Türkçe Adı : Tankın Gazabı


[Resim: genizet.png]

Bugün dostlarımız bir sonraki Johto Ligi saha dövüşünden önce hak ettikleri şekilde dinlenebilecekleri sessiz bir yer buldular. Ama şu eski deyişi bilirsiniz, yorgunluk atmak zor iştir.

Kahramanlarımız büyük bir ağacın gölgesinde uykunun tadını çıkarırlarken Roket Takımı yine iş başındadır. Adına Arbo-tank dedikleri Arbok tasarımlı kocaman bir tank yapmışlardır. Jessie tankın dürbününden bakar ve uyuyan kahramanlarımızı görür. Onlar derin uykudayken Pikachu’yu çalmanın mükemmel bir fırsat olduğunu düşünürler ancak tank çok ses çıkarmaktadır. Bu yüzden onu durdururlar.

Bu sırada bir Pokémon kahramanlarımızın yanına gelmiştir ve Togepi’yle ilgilenmektedir. Togepi’nin kabuğunu tıklatır ancak Togepi uyanmaz. Pokémon bir yandan yediği elmayı bitirince çöpünü oraya atar ve tekrar Togepi’yi dürter. Ancak bu sefer Togepi yuvarlanmaya başlar. En sonunda bir yerde durunca Togepi uyanır ve o Pokémon’la hemen arkadaş olur. Birlikte yuvarlanmayı çok eğlenceli bulurlar ve bu şekilde yuvarlanırken Roket Takımı’nın tankının içine düşerler.

Roket Takımı sesi duyunca dönüp tanka bakar ve Togepi’yle arkadaşını görürler. İkili kontrol panelinin yanında oynamaktadır. James el frenini çekmeyi unuttuğu için de araç yanlışlıkla çalışır ve tam gaz ilerlemeye başlar. Tabi Roket Takımı da peşine düşer.
Bu sırada Misty de uyanmıştır. Ash de bir Pokémon tarafından uyandırılmıştır. Bu Togepi’yle arkadaş olan Pokémon’un aynısıdır.

Sentret: Gözcü Pokémon. Sentret kuyruğunun ucunda yükselerek uzak mesafeleri görebilir. Bir düşman ya da tehlike gördüğünde karşısındakini uyarmak için tiz bir çığlık atar.

Sentret endişeli bir şekilde kahramanlarımıza elma çöpünü gösterir. Brock hareketlerinden onun kayıp bir şeyi aradığını düşünür. Misty de Togepi’nin kayıp olduğunu söyler. Bu sırada uzaktan bir gürültü duyulur. Sentret hemen gürültünün olduğu yöne bakar ve gördüğü şeyle harekete geçer. Kahramanlarımız da onu takip eder.

Tankın peşinden koşarken Ash ve arkadaşları Roket Takımı ile karşılaşır. Roket Takımı Togepi ve bir Sentret’in tankın içinde olduğunu söyler. Bunu duyan Misty ve Sentret telaşla tankın peşinden koşmaya başlarlar. Brock ise hemen Onix’i çıkarır. Tanka doğru ilerlerken Misty’yi de Onix’in üstüne alırlar. Bu sırada Togepi ve Sentret her şeyden habersiz eğlenmektedirler ve Arbo-tank önüne çıkan her şeyi yok etmektedir.

Kahramanlarımız tankın önüne geçmişlerdir. Çünkü Brock’un bir planı vardır. Plana göre Onix tankın güzergâhında büyük bir çukur açacaktır. Ardından içini taşla dolduracaklar ve su Pokémonlar’ının yardımıyla orayı çamur haline getireceklerdir. Böylece tank çamura düşecek ve sert bir düşüş olmadığı için de içindeki Pokémonlar güvenle kurtarılacaktır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Igglybuff

Brock’un planı çabucak uygulamaya geçirilmiştir ve beklendiği gibi Arbo-tank çukura düşer. Misty ve Sentret içerdekilere seslenir. Kablolara dolanmış Sentret diğer Sentret’i görünce heyecanlanır ve fazla hareket etmesi yüzünden kablolarda bir sorun çıkar ve tank aniden çalışmaya başlar. Bir roket fırlatarak kendine bir yol açar ve ilerlemeye devam eder. Bu arada Pikachu da tankın içinde kalmıştır. Bu sefer Togepi ve Sentret’e ek olarak bir de Pikachu’yu kurtarmak için koşmaya başlarlar.

Tam bu sırada Roket Takımı ortaya çıkar ve kazdıkları dev bir çukurla tankı durdururlar. Meowth tankın içine girer ancak harekete geçemeden Pikachu onu çarpar. Pikachu da kablolara dolandığı için yaydığı elektrik tankın zıplama mekanizmasını tetikler ve tank çukurdan kurtulur.

Arbo-tank hızlı bir şekilde dağa doğru ilerlemektedir. Bu gidişle şiddetli bir çarpışma olacaktır. Ancak çarpacakları sırada Togepi Metronom kullanır ve dağda bir tünel açar ve tank oradan geçerek ilerlemeye devam eder. Kahramanlarımız son çare olarak Charizard’ı tankı durdurması için gönderirler. Onix’in de yardımıyla tankı geçici süre durdururlar ve Meowth hariç herkes tanktan çıkar. Charizard daha sonra Alev Silahı’nı kullanır ve tank patlamaya başlar. Roket Takımı da son bir umut tanklarını kurtarmak isterken hep beraber havaya uçarlar.

Kahramanlarımız derin bir nefes aldıkları sırada Memur Jenny yanlarına gelir ve tünel için onlara teşekkür eder. Bu sayede ulaşımda rahatlık sağlanacaktır.

Togepi ve Sentret’in maceraları Roket ekibinin planlarını ve kahramanlarımızın uykusunu bozdu. Ash, Misty, Brock ve Pikachu bu gece günü kurtardıklarını bilerek rahat uyuyabilirler.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Memur Jenny



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani006.gif] [Resim: rsiconani007.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif] [Resim: rsiconani060.gif] [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani120.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Brock: [Resim: rsiconani095.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani016.gif] [Resim: rsiconani050.gif] [Resim: rsiconani027.gif] [Resim: rsiconani161.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Önemli bir olay olmadı.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka