Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 134 - For Crying Out Loud
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: For Crying Out Loud
Japonca Adı: Crybaby Marill
Türkçe Adı : Ağlayan Marill Yavrusu


[Resim: genizet.png]

Son anda Violett Şehri Sahası Liderine karşı zafer kazanan Ash, yeni Zefir Rozeti’ni gururla takıyor ve bir sonraki Lohto Ligi Sahasına doğru yola çıkıyorlar.

Brock, rehberde yazılana göre en yakın Johto Ligi Sahasının Azalea Şehrinde olduğunu söyler. Yolda Misty, yanlarındaki güzel evleri kahramanlarımıza gösterir. Brock burada rüyalarının bayanıyla tanışacağını söyler ve az ilerdeki bayanı kahramanlarımıza gösterir. O anda dostlarımızın yanındaki çalılıktan bir Marill çıkar. Misty, Marill’ın çok sevimli olduğunu düşünür ve ona Poké Top’u fırlatır. Poké Top’u Marill’ın kafasına çarparak geri döner. Bunun üzerine Marill, çok gürültülü bir şekilde ağlamaya başlar. Brock, Marill’ı eline alınca Marill ağlamayı keser ve gülmeye başlar. Dostlarımız Marill’ın kuyruğundaki kurdele sayesinde Marill’ın bir eğitmenin olduğunu anlarlar. Misty, Marill’dan özür dilemek için onu eline alınca Marill, yine ağlamaya başlar. Brock, Marill’ı eline alır ve Marill tekrar susar.

Kahramanlarımız yolda tartışırken yanlarında bir kamyon durur. Kamyonda bir bay birde bayan vardır. Kamyondakiler, aynı yere gittikleri için kahramanlarımızı da kamyona alabileceklerini söylerler. Kahramanlarımız, kamyonun kasasına binerler. O anda kamyonun aşağısından çıkan bir el Pikachu ve Marill’ı alır. Kamyonu süren kişi gaza basar ve bir anda kamyonun kasası diğer bölmelerden ayrılır. Kamyonun ön bölmesinden iki kafa çıkar. Bunlar Jessie ve James’tir. Sloganlarını atarlar ve uzaklaşmaya başlarlar. Dostlarımızda Roket Takımı’nın peşinden koşmaya başlarlar.

Marill, korkmaya başladığı için ağlamaya başlar. Gürültü yüzünden Meowth, kamyonu kontrol edemez ve kamyon bariyerlere çarpar. Çarpmanın şiddetiyle Roket Takımı göğe doğru yükselir. Pikachu ve Marill ise uçurum gibi bir yerden yuvarlanamaya başlarlar. Ash ve Misty arkalarından gider fakat Ash bir ağaca çarpar. Misty, ikisini de yakalamayı başarır ve üçü birlikte aşağıda ki suya düşerler. Su akıntılı olduğu için üçü de akıntıya kapılır. Ash onları nehir yatağında bulacağını söyler. O anda Brock’un hayallerinde ki bayan koşarak Ash ve Brock’un yanına gelir.

Bayan, Marill’ını Ash’in çaldığını düşünür ve ona bağırmaya başlar. Brock ise araya girer ve bu yanlış anlaşılamayı çözebileceğini söyler. Bayanın adı Wilhemina Brock’tur. Brock bu tesadüften dolayı bayana daha da aşık olur.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Sentret

Bu arada Misty, Pikachu ve Marill karaya çıkmayı başarır. Marill tekrar ağlamaya başlar. Misty, dayanamaz ve Marill’a bağırır. İyice korkan Marill kaçmaya başlar. Marill, kaçarken kurdelesini düşürür. Küçük bir konuşmadan sonra Misty, ve Marill barışırlar. Misty, Marill’ı antrenörüne götürmek için yola çıkarlar. Misty, Marill’ın hassas kulaklarından faydalanmaları gerektiğini düşünür ve Marill’a kulaklarını kullanması gerektiğini söyler. Marill, tanıdık bir ses duymaya çalışır fakat çok uzun sürünce Misty dayanamaz ve Marill’a bağırır. Marill, bunun üzerine tekrar ağlamaya başlar.

Ash, Brock ve Wilhemina diğerlerini arıyorlardır. Wilhemina tüm suçun kendisinin olduğunu Marill’ı gözünün önünden ayırmaması gerektiğini söyler. Wilhemina duygulanır ve ağlamaya başlar. Brock onu romantik bir biçimde teselli eder. Marill’ı bulana kadar senin yanından ayrılmayacağım der. Wilhemina bu sözlerden çok etkilenir ve Brock’a harikasın der. Togepi, Marill’ın kurdelisini bulur.

Pikachu ve Marill, yemek yiyordur. O anda üstlerinden bir Butterfree geçer. Marill, Butterfree’yi takip etmeye başlar. Güzel yeşillik bir alana gelirler. Marill, çiçeklerin arasından çıkan Butterfree’leri Su Tabancası ile vurmaya çalışır ama ıslananlar Weedlelar ve Caterpieler’dir. Onların arkasından da bir Beedrill sürüsü ortaya çıkar.

Ash, Brock ve Wilhemina Pikachu’nun sesini duyarlar. Her iki grupta birbirlerine doğru koşmaya başlar fakat Beedrilllar’ı gören Ash, Brock ve Wilhemina ters tarafa koşmaya başlar. Koşarlarken üçü de aynı anda yere düşer. Misty, Pikachu ve Marill ise koşmaya devam eder. Çıkmaz yola geldiklerinde yapılacak bir şey kalmadığı için Pikachu, Yıldırım Saldırısını kullanır. Bu sayede Beedrilllar geri döner.

Bir anda ortalığı kara bulutlar kaplar ve yağmur başlar. Ash, Brock ve Wilhemina bir ağacın altında yağmurdan korunmaya çalışırlar. Misty, Pikachu ve Marill ise ağaç kavuğu sayesinde yağmurdan korunurlar. Marill, gök gürültüsünden ve yıldırımlardan korkar. Ağlamaya başlayan Marill, dışarı çıkar ve koşmaya başlar. Marill’ın önündeki ağaca yıldırım düşer bunun sonucunda ağaç Marill’ın üstüne doğru yıkılmaya başlar. Misty son anda Marill’ı kurtarmayı başarır. Marill, Misty’nin yaptığı bu şey sayesinde Misty’i daha da sever.

Sabah olunca kara bulutlar dağılır ve güneş açar. Misty, Marill ve Pikachu uzun bir köprüden geçerken uzun bir mekanik el köprüyü sallamaya başlar. Karşıdaki ağaçların arkasından Roket Takımı’nın balonu çıkar. İkinci bir mekanik el sayesinde Roket Takımı, Pikachu’yu çalmayı başarır. Roket Takımı diğer bir elle de Marill’ı yakalar fakat Misty’de mekanik elin üstüne atlar. Meowth, ağırlığa dayanamaz ve elinde taşıdığı mekanik eli bırakır. Misty ve Marill, suya düşerken Chikorita, sarmaşıklarıyla onları yukarı çeker. Böylece Marill, antrenörüne kavuşur. Chikorita’nın Jilet Yaprak Saldırısı sayesinde Roket Takımı’nın balonu patlar. Bu sayede Pikachu, Ash’in kucağına düşer fakat Roket Takımı hala Pikachu’yu çalmakta kararlıdır. Jessie Arbok’u James ise Weezing’i seçer. Bunun üzerine Misty, Poliwag’ı seçer. Arbok, Zehirli İğne Saldırısını, Weezing ise Çamur Saldırısını kullanır. Poliwag, Su Tabancası Saldırısı ile Çamur Saldırsını geri püskürtmeyi başarır ancak Arbok’un Zehirli İğne Saldırısı Misty’nin üzerine gelmeye başlar. Marill, son anda Su Tabancası Saldırısıyla Misty’i korumayı başarır. Pikachu’nun Yıldırım Saldırısı sayesinde Roket Takımı gökyüzüne doğru havalanır.

Vedalaşma vakti geldiğinde Wilhemina dostlarımıza teşekkür eder. Brock, Wilhemina’ya tekrar buluşmak istediğini tüm kalbiyle söyler. Wilhemina’da duygularımız karşılıklı der ve arabaya biner. Araba hareket ettiğinde Misty, Marill için, Brock ise Wilhemina için ağlar.

Böylece araba görüş alanından çıktı, yeni dostlarda ama kahramanlarımızın kalbinde her zaman yaşayacaklardı.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Wilhemina



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani152.gif]


Misty: [Resim: rsiconani060.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Wilhemina: [Resim: rsiconani183.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani010.gif] [Resim: rsiconani012.gif] [Resim: rsiconani013.gif] [Resim: rsiconani015.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Misty, Marill’ı yakalamaya karar verir.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige
ah misty ah :/ yapımcılar seni çok güçsüz bıraktılar :/ karşımda tam bir su eğitmeni görmek isterdim :/
Bırak Misty'i bölümün adı Crying out loud-
lol :D