Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 132 - A Bout With Sprout
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Bout With Sprout
Japonca Adı: Pokémon School and Bellsprout’s Tower
Türkçe Adı : Direğin Sırrı


[Resim: genizet.png]

Uzun ve yorucu bir macera oldu ama bugün dostlarımız, Johto Ligi’ne giden ilk durağa varmak üzere. Birazdan Violett Şehri’ne girecekler.

Ash, Violett Şehri’nde alacağı ilk rozet için çok sabırsızdır. Spor Salonu’nu arayan dostlarımız arkalarına baktıklarında Pikachu’nun iki küçük çocuk tarafından aşırı bir biçimde sevildiğini görürler. İki çocuk Pikachu’yu bir o yana bir bu yana çekiştirmeye başlar. Pikachu tam Yıldırım Saldırısını kullanacakken Ash onu kucağına alır ve olan Ash’e olur. Ash, Pikachu’nun kendisinin olduğunu söyler. O anda bir bayan çocukları içeri çağırır ve onların derste olmaları gerektiğini söyler. Bayan öğrencileri adına Ash’ten özür diler. Brock ise hemen bayanın yanına gidip sorun olmadığını Ash’in böyle şeylerden hoşlandığını söyler. Bayan’ın adı Priscilla’dır. Çocukları derse çağıran bayan, çocuklara Pokémonlar’ı öğreten bir öğretmendir. Brock, arkadaşlarıyla Violett Şehri Spor Salonu’nu aradıklarını söyler fakat sizin dersinizi dinlemek daha eğlenceli olabilir der.

Pokémon Akademisi’nin müdürü doslarımızı karşılar ve onları fahri öğretmen ilan eder. Müdür durmadan dans ettiği için Misty bunun nedenini Bayan Priscilla’ya sorar. Öğretmen sürekli enerji dolu insanları çok sevdiğini söyler bunun üzerine Brock’ta dans etmeye başlar. Ash konuşmaya bir Pokémon antrenörünün unutmaması gereken en önemli şey diye başlar fakat sonunu getiremez. Zackie, Ash’in kendilerine Pokémon dövüşlerini anlatmasını söyler. Ash ise bir çok Pokémon dövüştürdüğünü söyler ve İndigo Ligi’nde ki başarısını anlatır.

Teneffüste dostlarımız tüm Pokémonlar’ını dışarı çıkarır ve çocuklara gösterirler. Çocuklar Pokémonlar’a büyük ilgi gösterir. Brock, Bayan Priscilla’ya ilerde gördüğü kulenin ne olduğunu sorar. Bayan Priscilla, o kulenin adının Çan Çiçeği Kule'si olduğunu söyler. Misty isminin tuhaf olduğunu söyler. Bayan Priscilla, kulenin içinde Çan Çiçeğine benzeyen bir direğin olduğunu ve bu direğin ileri geri sallandığını söyler. Ash, kulenin nasıl sallanmadığını sorar. Bayan Priscilla, öğrencilerini bugün o kuleye götüreceğini istiyorlarsa dostlarımızın da gelebileceğini söyler. Zackie, Pikachu’ya Ash’i bırakmasını ve kendisinin Pokémon’u olmasını söyler. Pikachu kabul etmez bunun üzerine Zackie, onu zorla alacağını söyler ve Pikachu’nun üstüne atlar. Pikachu Yıldırımları sayesinde Zackie’nin elinden kurtulur. Ash, olayı görür ve Zackie’ye iyi olup olmadığını sorar. Zackie, Ash’ten Pikachu’sunu ister. Ash, bunu yapamayacağını söyler. Zackie, bir Poké Top’u çıkarır tam Pikachu’ya fırlatacakken Pikachu, kaçmaya başlar. Ash, tüm Pokémonlar’ını geri çağırır ve Pikachu’yu aramaya gideceğini söyler. Zackie, ağaçların arkasında Pikachu’nun kulaklarını görür ve Poké Top’unu fırlatır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Cleffa

Ash, geldiğinde Poké Top’u çoktan kapanmıştır. Ash, Poké Top’unu almak için Zackie’yi kovalarken aynı anda çukura düşerler. Çukurun yukarısından Roket Takımı çıkar ve sloganlarını atarlar. Zackie, Poké Top’unu fırlatır ve Yıldırım Saldırısı’nı kullan der fakat Poké Top’tan bir Bellsprout çıkar. Roket Takımı sahte ses megafonu sayesinde Ash gibi konuşmaya başlar ve Pikachu’dan yardım isterler. Pikachu, çukurun başına geldiğinde Roket Takımı ağ atar fakat Pikachu son anda kurtulmayı başarır. Pikachu, Yıldırım Saldırısı’yla Roket Takımı’nı havaya fırlatır.

Ash ve Zackie dışında herkes Çan Çiçeği kulesindedir. Tam o anda Roket Takımı, kulenin çatısına düşer. Zackie ve Ash kuleye doğru yürüyorlardır. Zackie, Pokémonu’na soğuk davranınca Ash, ondan faydalanmasını gerektiğini söyler fakat Zackie Pikachu istediğini söyler. Roket Takımı, kuleden çıkmak için Weezing’in Dumanı’nı kullanır. Bu dumanı gören kahramanlarımız yangın çıktığını zannederler ve kuleden dışarı çıkarlar.

Zackie, Pokémonlar’ı takas etmek ister fakat Ash, kabul etmez. Ash, Bellsprout’un da eğlenceli olabileceğini söyler. Bellsprout’un komik hareketleri sayesinde Zackie gülmeye başlar. Kulenin önüne geldiklerinde Ash, dumanı görür. Onlar da yangın sanar. Ash ve Zackie diğerleriyle buluşur. Ash, Squirtle’ı seçer. Bunun üzerine Misty’de Poliwag’ı seçer. İkisi de aynı anda Su Silahı’nı kullanır fakat işe yaramaz. Dumanların arkasından Roket Takımı gözükür. Roket Takımı, direğe roket bağlamıştır. Roket Takımı’nın Pokémonlar’ı da direğin bir bölümünü kesmeye başlar. Jessie, kuleyi kurtarmak istiyorsanız Pikachu’yu verin der. Pikachu kendi rızasıyla Jessie’nin yanına gider. Jessie onu kucağına alır tam o anda Pikachu Yıldırım Saldırısı’nı uygular fakat işe yaramaz. Çünkü Roket Takımın’da elektriği iletmeyen botlar ve eldivenler vardır. Bu sayede Pikachu’yu yakalarlar ve iple bağlarlar. Zackie’nin Jilet Yaprak Saldırısı sayesinde roketin kumandası Meowth’ın elinden düşer. Arbok, kumandayı almak için hamle yapar fakat Squirtle’un Su Silahı Saldırısı’na maruz kalır. Bulbasaur, sarmaşıkları sayesinde uzaktan kumandayı yakalar. Belllsprout’un Jilet Yaprakları sayesinde Weezing ve Lickitung direkten aşağı düşer. Jessie ve James Pokémonlarını geri çağırır. Direğin üzerine bağlanan roketin üzerine çıkan Roket Takımı, roketi elle de kontrol edebileceklerini hatırlar. Meowth, kalkış düğmesine basar. Bulbasaur ve Bellsprout’un Jilet Yaprak Saldırısı sayesinde Pikachu’nun ipleri kesilir ve Pikachu Ash’in kucağına düşer. Jilet Yaprakları sayesinde roketi direğe bağlayan ipte kesilir böylece Roket Takımı, roketlerinin üstünde hızlı bir şekilde havaya uçar. Ash, Zackie’ye harika olduğunu söyler fakat Zackie, Bellsprot’um olmasaydı bunları başaramazdım der.

Ayrılık vakti geldiğinde Brock ağlamaya başlar ve Bayan Priscilla’ya sizinle birlikte kalmak istiyorum der. Müdür bunu duyunca kabul etmez. Elinde ki başvuru kağıdını göstererek bu başvuruyu doldurursan benimle dans dersi verebilirsin der. Brock bu teklif için teşekkür eder ve dostlarımızın yanına döner.

Ash, Pokémon Akademisindeki çocuklara bir iki şey öğretmiş olabilir ama buradan çıkarılacak en önemli ders şu olmalı: Bazen küçük çiçekler bile boylarından büyük işler yapabilir.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Earl
Zackie



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani006.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani152.gif] [Resim: rsiconani214.gif]


Brock: [Resim: rsiconani037.gif] [Resim: rsiconani041.gif] [Resim: rsiconani074.gif] [Resim: rsiconani095.gif]


Misty: [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani060.gif] [Resim: rsiconani118.gif] [Resim: rsiconani120.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani108.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Zackie: [Resim: rsiconani069.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Zackie adında genç bir öğrenci, Ash’in Pikachu’sunu çalmaya çalışırken bir Bellsprout yakalar.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige
oh oh bölümler sıralanmış :D bu gazla biraz daha ilerleyelim :D