Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 131 - Ignorance is Blissey
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Ignorance is Blissey
Japonca Adı: Blissey The Happy Nurse
Türkçe Adı : Cehaletin Adı Blissey


[Resim: genizet.png]

Çok güzel bir gece ve kahramanlarımız kendilerini Mutlu Kasaba adında sevimli bir yerde buldular. Çok şanslılardı, neşelenmeye ihtiyaçları var.

Yorgunluktan bayılmak üzere olan dostlarımız sonunda bir Pokémon Merkezi'ne rastlarlar. Kapalı olan Pokémon Merkezi'nin kapısını, Ash'in bağırışları üzerine birisi açar. Ama bu kişi Hemşire Joy değildir.

Karşılarında bir Pokémon gören dostlarımız şaşırırlar ve Ash bunu bir kontrol etmek ister.

Blissey: Mutluluk Pokémon'u. İyi kalplidir ve insanlara yardım etmeyi sever. Blissey, Chansey'den evrimleşmiştir.

Dostlarımızın karnının aç olduğu farkeden Blissey, onları hemen içeri alır. Bir süre sonra Blissey, dostlarımıza tahmin edemeyecekleri kadar çok yiyecek getirir. Ama yiyecekleri taşırken aceleci olan Blissey, yiyecekleri Ash'in üzerine düşürür.

Kendini affettirmek için Ash'i banyoya götüren Blissey, Ash'i keselemek ister. Ancak Blissey yanlışlıkla Ash'in sırtını temizlik fırçasıyla keselemeye kalkar. Böylelikle Ash'in sırtını yaralar.

Bir kez daha çok üzgün olan Blissey, Ash'i tedavi etmek için ilaç getirir. Ama getirdiği ilaç saf alkol olduğundan Ash'in sırtı iyice kızışır ve bağrınmaya başlar.

Bir süre sonra etrafı kontrol etmek için gelen Hemşire Joy, dostlarımızı görünce bir hayli şaşırır. Durumu öğrenen Hemşire Joy, Ash'ten özür dileyerek Blissey'in kötü bir niyeti olmadığını söyler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Togepi

Yatağa aç giren dostlarımız bir hayli sızlanır. Aynı şekilde Roket Takımı da dışarıda açlıktan ölmek üzeredir. Daha fazla dayanamayan Roket Takımı, Pokémon Merkezi'ne gizlice sızıp yemek ararlar. Ancak mutfakta sadece ufacık bir sebze bulurlar. Meowth'un açlığı ağır basar ve sebzeyi alıp kaçar. Meowth'un peşinden giden Jessie, Blissey'e rastlar. Blissey, Jessie'yi görünce sevinçten havalara uçar. Bunun nedenini düşünen Jessie, onun boynundaki kolyeyi görür ve onun çok eski bir dostu olduğunu anlar.

Blissey, Roket Takımı'nı sakin bir yere götürür. Jessie, James'in Blissey ile nasıl tanıştınız sorusu üzerine geçmişi hatırlar. Jessie daha ufak bir kızken Pokémon Hemşire Okulu'na katılır. Orada tanıştığı Chansey'e sürekli yardım eder ve ikisi sıkı dost olurlar. Ancak zamanla Jessie okulda başarısız olur. Bunun üzerine okuldan ayrılır.
Jessie'nin dostu Chansey, mezun olduktan sonra Jessie'ye veda etmek için peşinden gelir ve birbirlerini hep hatırlamaları için kolyesini ikiye böler. Birbirlerinden hatıra alan dostların yolları böylece ayrılır.

Kısa süreli duygu selinden sonra, Jessie ve arkadaşlarının açıkmış olduğunu farkeden Blissey onları yiyecek deposuna götürür ve depodaki her şeyi onlara verir.

Ertesi gün yiyecek hiçbir şey bulamayan dostlarımızın şikayeti üzerine Hemşire Joy gelir ve Blissey'e deponun daha yeni doldurulduğunu söyler. Bunun üzerine depoyu kontrol etmeye giden Hemşire Joy ve dostlarımız deponun tamamen boş olduğunu görürler. Hemşire Joy durumu kontrol etmek için güvenlik kameralarına bakmaya karar verir.

Hemşire Joy, kamera görüntülerine baktıktan sonra hırsızın Blissey olduğunu görür ve buna çok şaşırır. Hemşire Joy'un, Blissey'i azarladığını gören Jessie, duruma çok üzülüp ona yardım etmek ister.

Roket Takımı yiyecekleri Pokémon Merkezi'ne getirdikten sonra yiyecekler ile Pokémonlar'ı takas yapmayı önerir. Tam o sırada Blissey, Jessie'yi görür ve çok mutlu bir şekilde ona doğru koşar. Planlarının ortaya çıkmasını istemeyen Jessie, Arbok ve Lickitung'ı seçer. Jessie içi parçalansa da Pokémonlar'ına, Blissey'e saldırmalarını söyler. Ama saldırdıktan sonra Pokémonlar'ını azarlayıp onlardan
yumuşak olmalarını ister. Saldırıdan sonra bile Blissey, Jessie'ye doğru gelir. Ama yine Jessie'nin Pokémonlar'ının yumuşak saldırılarına maruz kalır. Blissey tüm olanlara rağmen Jessie'ye sevgiyle yaklaşır ama Blissey'i düşünen Jessie ona yine göz boyamak için ona hafifçe saldırır.

Roket Takımı'nın planı açığa çıkmak üzereyken Pikachu'yu yakalayıp dikkatlerini yeniden üzerlerine çekerler ve Pikachu Yıldırım Oku kullanarak Roket Takımı'nı sersemletir. Bu olaylardan sonra Blissey, Jessie'nin tüm bunları kendisi için yaptığını anlar ve çok duygulanır. Tüm bu olanlardan sonra Ash açlığa daha fazla dayanamaz ve Squirtle ile Chikorita'yı seçer. Ash Pikachu'ya Gök Gürültüsü, Chikorita'ya Sarmaşık Kırbacı ve Squirtle'a Su Tabancası kullanmasını söyleyerek Roket Takımı'nı havaya uçurur.

Yiyecekleri kurtardıktan sonra Ash ve arkadaşları nihayet karınlarını doyururlar.

Bir heyecan fırtınasından sonra kahramanlarımız nihayet yemeğe oturdu. Ama güzel bir yemek Ash'in macera hevesini dindirmeyecekti. Bu hevesi ona Johto Ligi'nde çok faydalı olacaktı.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Hemşire Joy


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani007.gif] [Resim: rsiconani152.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani108.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani242.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani043.gif]
[Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani104.gif] [Resim: rsiconani113.gif] [Resim: rsiconani132.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail
Blissey'i sadece bu bölümde gördük hemşire joy pokemonu olarak. O da arza bişeydi...
brockun blisseyi de yokmu :D ayrıca bölümde ditto varmış tekrar izleyeceğim :D