Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Hazır deste alacağım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
1. nesil olayına takma gerçi Verdant Frost destesi çok güçlü bir deste ancak çok enerji istiyor Mamoswine ayrıca bence verdant frost takımında Golduck v Psyduck dışında bütün 1. nesiller çıksa daha iyi olur.Lavaflow ise arkadaşımda var.Ve tek tür çok ağırlıklı olduğu için en basit bir su destesiyle yenilir.
Fazladan kart alabilecek paran varsa bence al örneğin benim destem geldimi DragonSpeed den 2 Aipomu çıkarıp Almomola ve Onix(İlk seriden :D) ekleyeceğim.
(05-09-2012, 01:00 PM)H.O.T.D Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fazladan kart alabilecek paran varsa bence al örneğin benim destem geldimi DragonSpeed den 2 Aipomu çıkarıp Almomola ve Onix(İlk seriden :D) ekleyeceğim.

H.o.t.d'a Katılıyorum bencede fazladan kart alabilecek paran varsa tabii :shy:
2. deste olarak ne önerirsiniz?
Nightfall ve ya Daybreak
Dediklerin biraz güçsüz değil mi? Bir de deckleri incelerken GreenTornado ya rastladım o iyi midir?
AA Bak o iyidir alabilirsin :) Not: 1-1.5 ay kargo beklemeye hazırlan :D
Merak etme antrenmanlıyım :D Daha önce bir kaç kez daha ebay den bir şeyler getirtmiştim...
Nightfall'ın Almancasını aldım iyidir,kuzenime hediye ettim onla terör estiriyor.Green Tornado ise diğer starter deckleri gibi pek güçlü değil.
Bugün inanılmaz bir şey oldu. Yaklaşık 20 gündür Marmaris'de anneannemin yanındayız. Bu akşam yürüş yapalım dedik ve bir oyuncakçıdan geçtik. Ben de bir şansımı deneyip sorayım dedim kart var mı diye...Tam hayır cevabını beklerken kadın "Dur bir bakayım kalmış mı" dedi. 9,5 TL ye, teneke kutu içerisinde orijinal bir deste bulduğuma inanamıyorum ! Alır almaz eve koştum.
Deste fena değil, epey güçlü kart var ama maalesef çoğunun ilk evresi yok. Hatta 4 tane LEGEND kart çıktı ama hiçbirinin yarısı çıkmadı ne yazık ki...Aldığım paket oyuncakçıdaki son kutuymuş. Her yaz sezonu turistler için getirtiyorlarmış. Yani gelecek yaza kadar son kutu var elimde...Yarın çıkıp başka oyuncakçılara da soracağım..İnşallah bulurum bir kutu daha...İlk evreleri olmasa bile şuan acayip mutluyum :D
Bu arada DragonSpeed ile GreenTornado'yu da sipariş ettim ebay'den...:D

Edit : Sanırım kartlarım sahte... Gerçek kartalarım geldiği zaman tam olarak test edeceğim...

Edit 2 : Kartlarımın %100 sahte olduklarına karar verdim... Legend kartalrının tekinde "LEGEMD" yazıyor :D Yarın gidip konuşup iade etmeyi deneyeceğim....
Sayfalar: 1 2 3