Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Starterlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
bu arada jolteon 4 kere dragon dance yaparsam senden hızlı olurum :D
Full Agility Jolteon Bu ama :D Neyse GBA,DS oyunlarında CPUlarla savaştığın için problem yok zaten. Pokemonuna düzgün saldırılar ver ve levelini yükselt tut zaten oyunu bitirebilirsin her türden farklı pokemonlar ile.
Paul detected...
Daha önce şu konuda yazmıştım, alıntı yapıyorum:

Alıntı:"İyi Pokemon" ve "kötü Pokemon" diye bir şey var. Bazı Pokemon'lar çok iyi, bazıları çok kötü.

Strateji tabii ki çok önemli, ama strateji de bir yere kadar anca. Çok çok şanslı değilseniz veya rakibiniz çok kötü değilse bir NU takımıyla bir OU takımını, veya bir OU takımıyla bir Uber takımını yenemezsiniz.

Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, ne kadar kafa patlatırsanız patlatın, Unown'u, Luvdisc'i, Minun'u, Furret'i iyi bir Pokemon yapamazsınız. Mewtwo/Kyogre'yle Espeon/Politoad arasında, veya Espeon/Politoad'la Unown/Luvdisc arasında çok büyük fark var.

Bir Pokemon'u ya en iyi yapabildiği şey için kullanın, ya da başka bir Pokemon kullanın. Örneğin Baton Pass takımlarında Roar'u durdurması için Mr Mime kullanabilirsiniz. Ama special sweeper kullanacaksanız Espeon veya Alakazam varken Mr Mime'ı kullanmak için bir sebep yok.

Gyarados'la Feraligatr için kesinlikle Gyarados daha iyidir diyemeyiz, Feraligatr'ın da üstün yönleri var: Crunch sayesinde Slowbro/Jellicent'i ve Superpower sayesinde Ferrothorn'u yenebilir, ayrıca Gyarados'un aksine Swords Dance da kullanabilir, Aqua Jet sayesinde Gengar, Jolteon gibi revenge-killer'lara karşı düşük hızı problem olmaz. Ha ne diyebiliriz, Dragon Dance seti kullanacaksanız Gyarados daha iyi bir seçenek diyebiliriz, ama onun dışında kesin bir şey söyleyemeyiz.

((edit: ben trainerdolphin'in mesajına cevap verene kadar 5 mesaj girmiş araya :D))
(07-09-2012, 09:33 PM)PhoenixTR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(07-09-2012, 09:29 PM)TrAiNeRDoLpHin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ya kardeşim az önce de dedim şimdide diyorum güçlü pokemon güçsüz pokemon diye birşey yok pokemon zeka oyunudur aklını kullana kazanır nokta

güçlü pokemon güçsüz pokemon diye bir şey vardır aslında :D oyunlarda var :D ama animede ratata arceus u yenebilir :D

gnaaye benim demek istediklerimi dedin :d ama arada dağ kadar fark var :D
Jolteon ben gba ds oyunlarını bilgisayarla savaşmak için girmiyorum ama oyunlarda pokemon yakalamak geliştirmek vs. zevkli oluyor ama evime wi fi alırsam her gün wi fi maçı yaparım yani işin asıl amacı bilgisayarı değil insanı yenmek yapay zekayla değil gerçek zekayla kapışmak hatta gts de giriş yapınca bir yere giriyosun oraya firiend code ni yada başka bişey (ne olduğunu hatırlamıyorum )giriyosun sonra senin kazandığın maçlara göre puanını belirliyo hatta bi dünya sıralaması yapmışlar orada 1O..O00 puanlı adamalr vardı yani ds de oynamanın amacı duramdan kapışmak :D
(Biraz uzun oldu galiba)
Sayfalar: 1 2 3 4 5