Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Black & White Wi-Fi Turnuvası Duyuruldu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
İngilizce Pokemon Black & White oyunları olanlar için The Autumn Friendly 2012 Wi-Fi turnuvası duyuruldu.Katılımcılar 6 Eylül'den 13 Eylül'e kadar kendilerini kayıt ettirebilirler.Turnuva 2'ye 2 pokemonlu bir turnuva olacak ve 14 Eylül'de başlayıp 17 Eylül'e kadar devam edecek.Sıralamalar 4 Ekim'de açıklanacak.

Mewtwo, Mew, Lugia, Ho-Oh, Chatot, Celebi, Kyogre, Groudon, Rayquaza, Jirachi, Deoxys, Dialga, Palkia, Giratina, Phione, Manaphy, Darkrai, Shaymin, Arceus, Victini, Reshiram, Zekrom, Kyurem, Keldeo bu turnuvada kullanılamayacak.

Oyuncuların sıralamaya katılması için 10 maçı tamamlaması gerekmektedir(yenmek, yenilmek ya da berabere kalmak yeterli).Eğer oyuncular oyunla bağlantıları kesilirse ceza alacak.1600 ve üstünde bağlantı kopma derecesi olan oyuncuların puanları, bütün katılımcıların ortalama puanının 10 veya daha üstündeyse sıralamaya katılamayacak.Bağlantı kopma derecesi 1599 ve altındaki oyunların puanları ise bütün katılımcıların ortalama puanının 20 veya daha üstündeyse sıralamaya katılamayacak.

Kaynak: Bulbanews
Garchomp'la Blaziken'ler havada uçuşur. Her maçta garanti olur herhalde.
(03-09-2012, 01:40 PM)Electabuzz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Garchomp'la Blaziken'ler havada uçuşur. Her maçta garanti olur herhalde.
edit: varmış tamam :D
Chatot niye kullanılamıyor anlayan var mı?

Edit: Evet onu akıl edememişim. :D
o chatterdan dolayı bazı oyuncular uygunsuz sesler kaydettikleri için banlı :rolleyes:
hepsi tamamda shaymi neden uber onun pek birözellii yokkiAngry
(03-09-2012, 05:08 PM)cem77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hepsi tamamda shaymi neden uber onun pek birözellii yokkiAngry

Skydır o.Sky hızlı ve Seed Flare ye sahip normalse onu bilmem. :D
Phione neden kullanılmıyor. Suicune raikou entei varken gidip phione yasaklamışlar Regilerde yasaklı değil. Bence bütün efsaneler yasak olmalıydı :D
Oyunlarda üç regi yetiştirdiğim için söylüyorum regi ler çok güçlü değil. statları çok düşük bu yüzden yasaklı değiller
Phione yanlış hatırlamıyorsam bir eventle hacklenebildiği için yasak.
Sayfalar: 1 2