Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Oyunları İndiremiyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Pokémon Platinum'u indirmek istiyorum ama ilgili bölüme girince üyeliğim çıkış yapıyor.

Index sayfasına girip bakıyorum, giriş yapmışım. Ama herhangi bir oyun seçince çıkış yapıyor. Dolayısıyla ben linkleri göremiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
Direktman bu linkten indirmeyi dene.
Skymonk kurmak istemiyorum, hızlı indirmede de Premium istiyor. Free olarak indirmenin bir yolu yok.
Başka bir link yok mu ?

Ayrıca sorunu nasıl çözeceğim ? Sadece oyun bölümünde var bu sorun. Oyun indireceğim zaman konu mu açacağım hep ..

Bir de bu site ikilemi nedir ? pokemonturkiye.com/forum mu asıl site yoksa burası mı ?
(30-08-2012, 02:29 PM)Fuine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Skymonk kurmak istemiyorum, hızlı indirmede de Premium istiyor. Free olarak indirmenin bir yolu yok.
Başka bir link yok mu ?
Google'da "pokemon platinum rom download" falan diye arat, bir sürü site çıkıyor, oralardan indirmeyi deneyebilirsin. Güvenli olduğuna garanti veremem tabii, ama virüs programın varsa, oyunu indirdikten sonra taratırsan problem olmaz. En azından şimdiye kadar bana olmadı.

Alıntı:Ayrıca sorunu nasıl çözeceğim ? Sadece oyun bölümünde var bu sorun. Oyun indireceğim zaman konu mu açacağım hep ..
Valla bende bir problem yok, başkalarında da olduğunu sanmıyorum. Cookie'lerini, geçici internet dosyalarını temizleyip tekrar girmeyi dene, problem çözülür belki, başka bir şey gelmiyor aklıma...

Alıntı:Bir de bu site ikilemi nedir ? pokemonturkiye.com/forum mu asıl site yoksa burası mı ?
O eski siteydi, asıl site burası. SMF'de CPU problemi olduğu için forum myBB'ye çevrildi. Arada forum 2-3 hafta kapalı kaldı, o sırada üyeler linklere ulaşabilsin diye forum temasız, özelliksiz bir şekilde tekrar açıldı. Şimdi MyBB'ye yeni geçtik, hala bazı hatalar var, bazı üyeler şifreleriyle giriş yapamıyorlar, bazı konular arada silindi vesaire, o yüzden eski forum hala açık tutuluyor.

Zaten pokemonturkiye.com sayfası üyeleri bu foruma yönlendiriyor.