Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 126 - Snubbull Snobbery
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Snubbull Snobbery
Japonca Adı: Snubbull’s Magnificent Life
Türkçe Adı : Snubbull’ın Züppeliği


[Resim: genizet.png]

Violett Şehri ve Johto Ligi’ne ilerleyen kahramanlarımız, kendilerini muhteşem Palm Hills Şehri’nde bulurlar.

Dostlarımız, gezerlerken bir evin önünde dururlar. Evin ne kadar muhteşem olduğu hakkında konuşurlarken arkalarında bir grup adamın telaşlı bir şekilde bir şey aradıklarını görürler.

Misty, şehirde oturan yıldızların evinin bulunduğu haritayı Ash ve Brock’a gösterir. Kahramanlarımız tam yola devam edecekken bir Growlithe’in hızlıca koştuğunu görürler. Ash, Growlithe’i sakinleştirmeye çalışırken, Growlithe’in arkasından bir şey düşer ve Growlithe uzaklaşır. Düşen, bir Snubbull’dır.

Snubbull: Peri Pokémon'u. Çirkin ve kibirli olsa da aslında Snubbulllar sevimli ve nazik Pokémonlar'dır.

Kahramanlarımız, Snubbull’ı incelerken bir adam Snubbull’ı görür ve hemen madamına seslenir. Madam, Snubbull’ı buldukları için kahramanlarımıza teşekkür eder ve onları yemeğe davet eder. Kahramanlarımız evden çok etkilenirler. Madam kahramanlarımıza evi gezdirir. Snubbull’ın yemek vakti geldiğinde herkes masaya oturur. Ash ve arkadaşları yemeği çok lezzetli bulur fakat Snubbull hiçbir şey yemiyordur. Brock, kendi çantasından çıkardığı yiyeceği Snubbull’a verir ve Snubbull, iştahla yemeye başlar.

Roket Takımı, çalıların arkasından gözükür. Amaçları, malikanede değerli gördükleri şeyleri çalmaktır. Sessizce yürürlerken karşılarına Snubbull çıkar. Bir anda alarm çalmaya başlar. Üç tane görevli Roket Takımı’nı kovalamaya başlar. Meowth’ın kuyruğunu gören Snubbull onu şiddetli bir şekilde ısırır. Diğer yanda da Roket Takımı’nın karşısına kahramanlarımız çıkar. Jessie’nin sayesinde Meowth, kuyruğundaki Snubbull’dan kurtulur. Weezing’in Duman Perdesi sayesinde Roket Takımı kaçmayı başarır.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Stantler

Brock, madama Snubbull’ın mutlu olmadığını söyler. O da Snubbull’ın nikah gününün yaklaştığını bu yüzden heyecanlı olduğunu söyler. Dostlarımız Snubbull’ın evden bilerek kaçtığını düşünür ve ona yardım etmeye karar verirler.

James, Meowth’ın kuyruğunu sargı beziyle sarıyordur. Meowth bu evden gitmek ister fakat Roket Takımı’nın şimdiki planı Snubbull’ı çalmaktır. Bunun içinde Meowth’ı yemek olarak kullanacaklardır.

Nikahlanacak Snubbulllar’ın sahipleri onların ne kadar mutlu olacaklarını, hobilerini kısacası onlar hakkında her türlü konuyu konuşuyorlardır. Olayı izleyen kahramanlarımız buna daha fazla katlanamaz ve konuşmayı yarıda keserler. Kahramanlarımız Snubbull’ın nikahlanmak istemediğini ve madamın, Snubbull’ı çok sıktığını söyler. Tam o anda Roket Takımı’nın kahkahaları duyulur. Sloganlarını atan Roket Takımı, Meowth’ı oltayla Snubbull’ın yanına indirir. Meowth’ın kuyruğunu gören Snubbull, madamın üstünden atlar ve Meowth’ın kuyruğunu ısırır. Oltayı hemen çeken Roket Takımı, Snubbull’ı çaldık diye sevinmeye başlar. Ash tam Pokémonlar’ından birini seçecekken Jessie’nin attığı kelepçeler sayesinde hareket edemez duruma gelir.

Roket Takımı, küçük bir kulübenin içine gizlenmiştir ve etrafları adam kaynıyordur. Balonlarının daha hazır olmadığını öğrenen Roket Takımı, Meowth’a bağırmaya başlar. Bu sırada Snubbull, Meowth’ın önüne geçer ve onu korur. Bir süre sonra Snubbull, Meowth’ın kuyruğunu tekrar ısırır. Can havliyle Meowth kendini dışarı atar ve bağırmaya başlar. Bu sayede kahramanlarımız Roket Takımı’nı bulurlar. Jessie Arbok’u, James ise Weezing’i seçer. Weezing, Duman Perdesi’ni kullanır. Bunun üzerine Ash, Heracross’u seçer. Heracross, Weezing ve Arbok’u alt etmeyi başarır. Arbok, Meowth’ın üstüne düşer. Böylece Meowth Snubbull’dan kurtulur fakat bu sefer Snubbull, Arbok’un kuyruğunu ısırır. Brock sayesinde madam, Snubbull’a Vücut Saldırısı'nı kullanması gerektiğini söyler. Snubbull’ın saldırısına Arbok da karşılık verir. Snubbull, Korkunç Yüz saldırısını kullanır. Arbok’un etkisiz kalmasını fırsat bilen Snubbull, Arbok’un kuyruğunu tekrar ısırır. Bunun üzerine James, Victreebel’i seçer. Snubbull, James Victreebel’in içindeyken saldırır ve ikisini birden yere fırlatır. Tam o anda Roket Takımı’nın balonu gelir. Bindikleri anda da Roket Takımı, Heracross’un Boynuz Saldırısı'na maruz kalır ve gökyüzünün derinliklerine doğru uçmaya başlarlar.

Madam, Snubbull’ın gücünü ve cesaretini gördükten sonra onun korunmaya muhtaç olmadığını anlar ve onun için bahçesinde özel alan yaratır. Ayrılık vakti geldiğinde madam onlara her şey için teşekkür eder ve kahramanlarımız yola koyulurlar.

Kahramanlarımızın yardımıyla Snubbull’ın eğitmeni, Pokémon’un sevgisini parayla değil ilgi göstererek kazanması gerektiğini öğrendi. Dostlarımız bir daha yola koyuldu.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Madam Muchmoney



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani214.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif] [Resim: rsiconani110.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Madam Muchmoney: [Resim: rsiconani209.gif]


Diğer Eğitmenler Ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani209.gif] [Resim: rsiconani058.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Snubbull, Roket Takımı’nı takip etmeye başladı.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige