Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Heart Gold güzel bir kare
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Ben en fazla şunu yaptım: sevdiğim pokelerden 5 yumurta yaptım. İçinden çıkan kızları attım XD kendime göre en uygun erkeği seçtim:) Bu:)
@10 Yine şanslısın ben daha emulator filan ne bilmeden kuzenimle beraber anne-babadan habersiz Kanada'dan DS getirttik sırf pokemon için ilk Diamondla başladım bende o zamanlar işte hareketli grafikler yapay zekâlı pokémonlar sevgi verince büyüyen sonra savaşan-birebir anime gibi-falan bekliyordum meğersem hiç beklediğim gibi değilmiş.Ondan sonra diğer dallara yöneldim; sırf anime izlemek için japonca,ispanyolca,italyanca,fransızca ne varsa az az kelime bilgim bayağı bir de kulak dolgunluğum oluştu sonra Pokemon'un yurtdışında bayağı bir takipçisi olduğunu öğrendim sırasıyla Alman,filipinler,finlandiya,smogon ve fransız forumlarına girdim.En sonunda PTyi buldum bi baktım ki emulator diye birşey varmış acayip sinirim bozuldu boşuna mı DS getirdik die falan.Şimdi halen yurtdışıyla bağlılık sürüyor arada gelen akrabalar yoluyla İngiltere,brezilya,amerika'dan falan geliyor kart.Gelelim konuya hiç Paul gibi hissetme o gerçekten hayatımda gördüğüm en gıcık anime karakteriydi. :D
Ben de tam aksi hep emulator hep emulator. ama bıktık bi yerden sonra kardeşimle. Ne trade oluyo ne savaş ne wi-fi hiç bişi! O da ben de aldık sonunda:)
Çalışmalarıma devam edeceğim :)
Çok güzel bir çalışma olmuş devamını da bekliyoruz :)
Zaten hali hazırda 2. çalışmam vardı tabi ki koyarım :)

[Resim: 4h88xx.png]
Arkadaşlar birşey sorabilirmiyim bir pokemona çiftleştirerek nasıl saldırı öğretilir?
O kendi öğreniyor sen ayrıca bir şey yapmıyorsun(tecrübem var Garchomp ile Dragonite çiftleştirmiştim 1 lvl Outrage bilen Giblem olmuştu :D)
Nasıl yani
diyelim ben totodile a aqua jet öğreticem napıyorum adım adım söylermisinOnion021
1- Eğer anne-babanın ikisi de yavrunun öğrenebileceği bir saldırıyı biliyorsa, o yavru o saldırıyla doğar.

Örneğin Fire Fang bilen bir erkek Druddigon ve dişi Charizard'ın var, Charmander da Fire Fang öğrenebildiğinden yavru Charmander her zaman Fire Fang bilecektir.

2- Eğer baba, yavrunun öğrenebildiği bir Egg move'ı veya TM/HM'yi biliyorsa, yine yavru o saldırıyla doğar.

Örneğin Belly Drum ve Fire Blast bilen iki Charizard'ı çiftleştirirseniz, yavru bu iki saldırıyı bilerek doğacaktır. (Belly Drum Charmander için egg move, Fire Blast TM)

5. nesile kadar, özellikle hile yapmıyorsanız, özellikle ikinci öğrenme şekli çok çok işinize yarıyordu. Bazı TM'lerden sadece bir tane vardı, bazılarını da bulmak çok zordu çünkü.

Örneğin Aerial Ace ve Dragon Claw bilen bir Charizard istiyordunuz, ama TM'leri yoktu. Level atlatarak Fearow, Farfetch'd gibi bir Pokemon'a Aerial Ace öğretiyor, sonra Fearow'u bir Altaria'yla çiftleştirip Aerial Ace bilen bir Swablu elde ediyordunuz. Sonra Swablu'yla Bagon'u çiftleştirip Aerial Ace bilen bir Bagon elde ediyordunuz. Bagon'u geliştirip level atlatarak Salamence'e geliştiriyor, Dragon Claw öğretiyor, sonra bu Salamence'i de bir Charmander'la çiftleştirip hiç TM kullanmadan istediğiniz saldırıları Charmander'ınıza öğretmiş oluyordunuz. Uzun sürüyordu, o ayrı.

Tabii 5. nesilden itibaren artık TM'ler tekrar tekrar kullanılabiliyor, bu yüzden TM için breeding'e gerek yok. Breeding'den saldırı öğretmek sadece egg move'ları öğretmeye yarıyor şu an.
Sayfalar: 1 2