Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Efsanevi Pokemon Anketinde Kazanan Mew Oldu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
[Resim: meww.png]

Pokemon Power Bracket oylamasında Pokemon hayranları yaz boyunca en sevdikleri efsanevi pokemona oy vermişlerdi.35 efsane pokemon arasından galip gelen Mew oldu.Mew'in kazanmasını kutlamak için Mew, Pokemon.com ana sayfasını kaplayacak ve 6 Eylül'de herkes için bir ödül paketi indirilebilir olacak(içeriği daha bilinmiyor ama wallpaper olabilir.).

Kaynak: Pokemon.com
Gönül isterdi ki Mewtwo olsun ancak yabancılar Mewtwo'yu bizim kadar sevmiyor :D Sanırsam çeyrek finalde ya da yarı finalde elenmişti Mewtwo. Celebi beni çok şaşırtmıştı :D Finallere kadar ezici üstünlükle geldi ve rakipleri de oldukça sevilen efsanelerdi.
Mew sever biri olarak sonuca oldukça sevindim :)
(24-08-2012, 02:52 PM)FairyTail Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gönül isterdi ki Mewtwo olsun ancak yabancılar Mewtwo'yu bizim kadar sevmiyor :D Sanırsam çeyrek finalde ya da yarı finalde elenmişti Mewtwo. Celebi beni çok şaşırtmıştı :D Finallere kadar ezici üstünlükle geldi ve rakipleri de oldukça sevilen efsanelerdi.
Mew sever biri olarak sonuca oldukça sevindim :)
Ben celebiye oy veriyordum baştan beri ;) Buarada söyeyeyim rayquaza da buna benzer bir ankette birinci çıkmıştı ve ona event yapılmıştı Mew'e de yapılabilir belki.
Mew gerçekten harika bir pokemon ayrıca Mew'in sayesinde Pokemon tutuldu bunu bildiğim iyi oldu haber için teşekkürlerSmile
MEW <3 En sevdiğim efsanevi pokemon bayılıyorum hem sevimli hem güçlü hem komik :D En başından beri mew istiyordum isteyen facebooka bakabilir :D
Ben en başından beri Mewtwo dan yanaydım biraz üzüldüm o yüzden :(
Ne güzel Rayquaza kazanacaktı son maç çok çekişmeli geçiyordu her gün Rayquaza'ya oy veriyordum şimdi Mew t-shirti çıkacak :( Gönül isterdi ki havalı bir Rayquaza T-shirti çıksın.
Nerde ya yeni duydum pokemon power bracketi :D. Ben olsam Mewtwo kazanmasını isterdim ama mew kazanmış.
Mew ile Celebii başından beri çok idaalıydı zaten biri Arceusu diğeri Deoxys i yendi
İyi olmuş. Diğerlerini bir şekilde yakalayabiliyorduk. Umarım event olur!
Sayfalar: 1 2