Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Anime'de Pikachu ile ilgili kafama takılan bir şey
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Biliyorsunuz ki her pokemon eğiticisi başlarken hangi bölgedense o bölgenin başlangıç pokemonlarını seçiyor ancak Ash Pikachu'yu seçmek zorunda kalıyor , memlekette başlangıç pokemonları mı bitti de Ash Pikachu ile başlıyor , onu nasıl açıkladılar merak ediyorum ? Çünkü chronicles bölümlerinde Ash'in kasabadan başka bir çocuk Squirtle ile başlıyor Ash'den çok zaman sonra.
1.bölümü izledin mi?

Spoiler:
1.bölümde Ash Pokémon almak için Oak'a gittiğinde, Oak Ash'in geç kaldığını ve tüm Pokémonlar'ın eğitmenlere verildiğini söylüyor. Ash mağdur olmasın diye Profesör Oak ona elinde kalan Pikachu'yu veriyor. Yani Pikachu'yu alması Ash'in o sabah geç kalkmasının bir sonucu.
Dediklerini tabi ki biliyorum en az 5 kere izlemişimdir 1. bölümü , ancak benim anlamadığım nokta kasabada eğitmenler ve başlangıç pokemonu sayısı denk olması gerekmiyor mu ? Yani sonuç olarak adı üstünde başlangıç pokemonu :) Kasabadan 10 kişi çıkıp eğitmen olmaya karar verse sadece 3ü mü başlangıç pokemonu alabilecek ? Diğerleri ne kaldıysa onla gider gibi bir mantık ortaya çıkıyor , bence adaletsiz bir durum.
Oak'ın sahtekarlığı işte :)

Edit: Captain America
O değilde Oak neden Pikachu'yu veriyor, ne biliyim; Poliwag, Schyter, Eevee, Abra gibi pokemonlar vermiyorda bizim agresif ve sinirli Pikachu'yu veriyor :s

Edit: Captain America
yeni başlayan eğitmenler için onlar ağır olmazmı :s

Edit: Captain America
(22-08-2012, 04:59 PM)cem77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yeni başlayan epitmenler için onlar ağır olmazmı :s

Bence bu saydıklarımdan Pikachu daha ağır ( Schyter, abra hariç tabii ) :D

Edit: Captain America
Pikachu'nun yarattığı etkiyi diğer pokemonlar yaratamazdı. Ancak Ash'in başına gelenler bence aşırı istisnai bir durum çünkü her profesör hali hazırda birkaç tane başlangıç pokemonu bulundurmalı diye düşünüyorum.
Ash'te bi venusaur yada blastoise olmasını isterdim Angry

Edit: Captain America
6.sezonda profesor birch pokemonları sadece may için ayırıyordu demek ki ayrılabiliyomuş animede oluyo böyle saçma şeyler 1.sezonu zaten pek saymamak lazım 1.sezonda yakaladıkları yok piyasada tek sezonluk düşünülmüş bişeydi pokemon
Sayfalar: 1 2 3 4