Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Pokemon Black İçin Grass Type Pokemon
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar ben bilgisayarda pokemon black oynuyodum ama bi grass type eksikliğim var.Normalde Petilil kullancaktım ama versiyon değişikliğinden çıkmıyor.Önere bileceğiniz güzel bir grass type pokemonu varmı ?
Sawsbuck kullanabilirsin.Sawsbuck Jump Kick,Double Edge,Horn Leech gibi güzel saldırılar öğrenebiliyor levelle.Ferrathorn ya da Amoonguss da olabilir ama aamoonguss en iyi saldırısı sporeyi level 62'de öğreniyor.Tabii ayrıca yakalayabilirsen Virizion da kullanabilirsin.
Peki güç olarak hangisi daha iyi ?Hangisiyle oyunu idare edebilirim grass type olarak
Bence Sawsbuck ya da Virizion kullanmmalısın çok yönlülük olarak.Sawsbuck söylediğim gibi bir çok iyi saldırıyı levelle öğrenebiliyor,virizon ise swords dance,close combat,leaf blade gibi çok iyi saldırıları levelle öğreniyor.Sawsbuck'ın atk statı viriziondan daha yüksek ama Virizion swords dance'si sayesinde atkı Sawsbucktan çok daha yüksek oluyor.Ama maalesef virizion o iyi saldırıları yüksek levelde öğrenebiliyor,sawsbuck ise 37'de Horn Leech'i öğreniyor en geç,Double Edge öğrenmese de olur onun yerine Return kullanılabilir.
Ferrathorn kullanabilirsin. Defansif olduğu için potion harcamana pek gerek kalmayacak. Infamousunda dediği gibi Sawsbuck iyi bir pokemondur. Hızı ve atağı iyi. Eskiden Simisage seviyordum ama defansları kötü. Zaten su gibi türlere karşı kullanacağından problem yok.
Su türüne karşı kullanmak istiyorsan electrik pokesi Eelektross çok iyi mesela.. Ben pek tercih etmiyorum grass type.