Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 013 - Minccino-Neat and Tidy!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: i5761930_bolum-isimleri-png]
İngilizce Adı: Minccino-Neat and Tidy!
Japonca Adı: Chillarmy is a Neat Freak!?
Türkçe Adı: Minccino-Temiz ve Düzenli!

[Resim: i5761931_genis-ozet-png]

Rüzgarlı bir nehrin üç sıralı kıyılarını takip ederken, kahramanlarımız Nacrene Şehri'ne, Ash'in sıradaki spor salonu maçının olduğu yere doğru ilerliyorlar.

Ash ve arkadaşları, Nacrene Şehri'ne doğru olan yolculuklarına devam ederken, arkalarından koşan bir kızın onlara seslenmesiyle dururlar. Kız yerdeki taşa takılarak dengesini kaybeder ve Ash ile Cilan'a çarparak onları suya düşürür.

Ash ve Cilan ıslak kıyafetlerini çıkarmış ve yaktıkları ateş ile kurumaya çalışmaktadır. Kız, buraya gelme amacının Ash ile konuşmak olduğunu söyler. Ash'e yaklaşır ve Xtransceiver'ı ile Profesör Juniper ile bir konuşma başlatır. Profesör Juniper, Ash'e rozet kutusunu vermeyi unuttuğunu, o kızın adının Bianca olduğunu ve kutuyu ona teslim ettiğini söyler. Bianca ile kısa bir tanışma yaparlar. Bianca rozet kutusunu bulmak için çantasını karıştırır, kutuyu bulması çok uzun sürer. Çantasından çıkardığı kutu oldukça kirlidir. Ash kutuyu alır ve kazandığı ilk rozeti içine yerleştirir. Bianca Ash'e rozetini görmeyi istediğini söyler. Ash tam rozet kutusunu Bianca'ya uzatırken bir Minccino ortaya çıkarak kutuyu elinden kapar ve hızlıca oradan kaçar. Ash, arkadaşları ve Bianca hemen o Minccino'nun peşine düşerler. Nihayet Minccino'yu bulurlar. Minccino rozet kutusunun üstünde kuyruğunu gezdirmektedir.

Minccino: Çinçilla Pokémon'u. Minccino parlak şeyleri çok sever ve kirli nesneleri temizlemek için kuyruğunu bir fırça gibi kullanır.

Pokédex'in verilerini dinledikten sonra Minccino'nun rozet kutusunu çalma amacının onu temizlemek olduğunu anlarlar. Bianca bu Minccino'yu gerçekten sevmiştir. Ash tam rozetini geri alabilmek için Minccino'ya karşı hamle yapacakken Bianca öne atılır ve savaşmak için Pignite'ını yollar.

Pignite: Ateş domuzu Pokémon'u ve Tepig'in evrimleşmiş formu. Pignite'ın yedikleri, midesinde yanan alevi beslemek için yakıt olarak kullanılır ve yakıt midesinde yandığı zaman hızı katlanır.

Pignite Çarpma saldırısı yapar ama Minccino onu atlatır. Minccino oldukça hızlıdır. Pignite bu sefer Alev Şarjı saldırısı yapar. Ancak Minccino bunu da atlatmayı başarır. Pignite tekrar Alev Şarjı saldırısı yapacakken Minccino Hiper Ses saldırısı yapar. Pignite hareket edemez duruma gelir, bundan faydalanmak isteyen Minccino yanına gelir ve Gıdıklama saldırısı yapar. Bianca Pignite'ı geri çağırır. Ash Bianca'nın önüne geçer ve bu işi devraldığını söyler. Saldırmak için Pikachu'yu öne sürecekken, daha önce de yaptığı gibi, Oshawott PokéTopu'ndan dışarı çıkar ve kendisi savaşmak istediğini söyler. Ash bunu kabul eder. Oshawott Çarpma saldırısı yapar. Minccino hızı sayesinde yine sıyrılmayı başarır fakat Oshawott hemen vazgeçmez. Onu köşeye sıkıştırır. Ash, Oshawott'a Jilet Kabuk saldırısı yapmasını söyler. Fakat Minccino hızı yardımıyla kaçmayı başarır. Bianca'nın Oshawott'a emirler vermesi yüzünden Oshawott'ın kafası karışır. Minccino bundan faydalanıp Gıdıklama saldırısı yapar. Etkisiz hale gelen Oshawott'a Çift Tokat saldırısı yaparak onu yener. Oshawott, savaşması için Pikachu'yu öne çıkarır. Ama Minccino rozet kutusunu alarak oradan kaçar.

Roket Takımı, Nacrene Şehri'ne varmıştır. GPS cihazına benzer bir cihazla müzenin yerini saptarlar. Daha sonra da uygun bir kaçış rotası belirlerlemek için yola koyulurlar.

Kahramanlarımız Minccino'yu bulmak için yola koyulurlar. Bianca bir plan yapar ve tuzak kurarlar. Minccino nihayet ortaya çıkar ve onu tuzağa düşürürler. Ama Minccino yine de kaçmayı başarır. Ash tuzak kurmanın bir işe yaramayacağını, tek çözümün saldırmaları olacağını ileri sürer. Minccino'yu tekrar ararlar ve bulurlar. Rozet kutusu hala ondadır. Ash Snivy'i yollar. Snivy Cezbetme saldırısı yapar ancak Minccino bu saldırıyı atlatır. Bu sefer Minccino Cezbetme saldırısı yapar ve Snivy bundan etkilenir. Snivy hamle yapamayacağı için Ash onu geri çağırır. Saldırma sırası Pikachu'dadır. Pikachu Demir Kuyruk saldırısı yapar. Ama Minccino bunu da atlatır. Pikachu bu sefer Hızlı Saldırı yapar ve Minccino'nun hızına yetişir. Pikachu Demir Kuyruk yapar ve aynı anda Minccino da Çift Tokat saldırısı yapar. Daha sonra Minccino Hiper Ses saldırısı yapar. Minccino, tıpkı Pignite'a yaptığı gibi, Pikachu'nun arkasına geçerek Gıdıklama saldırısı yapar. Minccino'nun saldırısı biter fakat Pikachu hala ayaktadır. Pikachu Yıldırım Oku saldırısı yapar ve saldırı Minccino'yu vurur. Minccino'nun zayıflamış halde olduğunu görünce Bianca öne atılır ve PokéTopu'nu fırlatmaya hazırlanır. Ama çantasını ne kadar karıştırsa da, düzensizliği yüzünden, PokéTopu bulamaz. Minccino saldırının etkisinden çıkar ve oradan koşarak kaçmaya başlar.Nihayet Bianca PokéTopu'nu bulur. Bianca'nın çantasından çıkardığı PokéTopu çok kirlidir. Bunu farkeden Minccino arkasına dönüp bakar. PokéTopu'nun çok kirli olduğunu görünce kaçmaktan vazgeçer ve PokéTopu temizlemek için Bianca'ya doğru koşar. Bianca'nın omzuna çıkarak kuyruğuyla PokéTopu'nu temizlemeye başlar. PokéTopu'nu temizlerken hatayla düğmesine basar ve PokéTopu'n içine girer. Bianca, kazayla da olsa, Minccino'yu yakalamıştır. Ash de nihayet rozet kutusunu geri almıştır.

Kahramanlarımız Pokémon Merkezi'ne varıp Pokémonları'nı tedavi ettirirler. Ayrıca Hemşire Joy, Ash'in yumurtasını da baştan sona kontrol etmiştir. Yumurta ile ilgili her şey yolunda gözüküyordur. Bianca, Ash'e maç teklifinde bulunur ve Ash kabul eder.

Bianca Pignite'ı, Ash ise Pikachu'yu seçer. Pikachu Hızlı Saldırı, Pignite Yere Serme saldırısı yapar. Pikachu saldırıdan zarar görür. Pignite Isı Çarpması saldırısı yapar ve tam olarak Pikachu'ya vurmayı başarır. Pikachu buna dayanır ve ayağa kalkar. Pignite Alev Şarjı saldırısı, Pikachu ise Volt Vuruşu saldırısı yapar. İkisi çarpışırlar. Pikachu ayaktadır, fakat Pignite savaşamayacak durumdadır. Her ne kadar Bianca 2 rozete, Ash 1 rozete sahip olsa da, maçın galibi Ash olmuştur. Bianca bir sonraki maçta çok daha gelişmiş olacağına dair söz verip, Ash'e Nacrene Spor Salonu mücadelesinde başarılar diledikten sonra oradan hızlıca uzaklaşır. Ash ise bir sonraki maçı için iyice heyecanlanır.

Profesör Juniper'ın yardımcısıyla beklenmedik karşılaşma, kahramanlarımızda son hatıralara yer bırakırken, Ash için de çok değerli bir maç oldu. Artık bu deneyimin iyi amaçla kullanılacağı Nacrene Spor Salonu'na gitme vakti geldi.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Minccino


[Resim: i5762015_karakterler-png]

Ash
Iris
Cilan
Jessie
James
Hemşire Joy
Profesör Juniper
Bianca



[Resim: i5762074_pokemonlar-png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: SiuOU.gif] [Resim: Obpn8.gif]


Iris: [Resim: B9lwz.gif]


Hemşire Joy: [Resim: mmwlQ.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Bianca: [Resim: HULDC.gif] [Resim: vtZkD.gif]


Vahşi: [Resim: vtZkD.gif]



[Resim: i5762136_olaylar-png]

- Önemli bir olay olmadı.



[Resim: EmeiGeenler.png]
XTRM

Bu Pokémon'a çok içim ısındı. Her eve bir tane şart. Temizlik derdinden kurtuluruz. Onion021