Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 012 - Here Comes the Trubbish Squad!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: i5761930_bolum-isimleri-png]
İngilizce Adı: Here Comes the Trubbish Squad!
Japonca Adı: The Yabukuron Squad and the Secret Base!?
Türkçe Adı: İşte Trubbish Ekibi Geliyor!

[Resim: i5761931_genis-ozet-png]

Kahramanlarımız Nacrene Şehri yolculuklarına devam ederken Ash'in ikinci spor salonu rozetini alma umudu giderek yükseliyor.

Ash ve arkadaşları gidecekleri yolları kontrol etme amacıyla haritaya bakmak için bir süreliğine durmuşlardır. Bulundukları yoldan gelen gürültülü bir ses ile kafalarını kaldırıp baktıklarında, yanlarında Trubbish olan bisikletli bir çocuk grubunun onlara doğru geldiğini görürler. Çocukların peşinden koşmakta olan biri yetişkin, diğeri daha genç olan iki bayan, çocukları durdurmaları için Ash ve arkadaşlarına bağırır. Bunu duyan çocuklar bisikletlerinin sepetlerinde sakladıkları çamurları ellerine alarak Ash ve arkadaşlarına fırlatırlar. Ash'in şapkası yere düşer. Çocukların çetesinin lideri bisikletiyle giderken Ash'in şapkasını da yerden alır ve öyle uzaklaşır. O iki bayan Ash'in ve arkadaşlarının yanına yaklaşır. Genç olan, olanlardan dolayı özür diler. O çocukların, kendisinin baktığı ana sınıfından olduğunu söylerler.

Bu iki bayan, kahramanlarımızı Gündüz Bakımevi'ne getirir. Ash ve arkadaşları büyük bir heyecanla Pokémon yumurtalarına bakmaktadırlar. Yetişkin olan bayan kendini Karena, genç olanı da torunu Daniela olarak tanıtır. Daniela, çocukların kısa süre önce şehrin uzaklarındaki çöplük alanında bir Trubbish bulduğunu ve onu buraya getirmeye karar verdiklerini anlatır.

Trubbish: Çöp torbası Pokémon'u. Trubbish, çöp kutuları gibi kirli yerlerde yaşamayı tercih eder. Terk edilmiş bir çöp torbasıyla endüstriyel atıklar arasında bir kimyasal tepkimeden sonra ortaya çıktıkları söylenir.

Çocuklar Trubbish'i ilk getirdiğinde, Daniela onu anaokulunda besleyemeyeceklerini söyler ve Trubbish'i çocukların onu bulduğu çöplüğe geri götürür. Bir sonraki gün çocuklar onu geri getirmiş, onunla birlikte çöplükten topladıkları eşyalarla anaokulunun bahçesine ağaçev benzeri bir şey yapmış ve orayı gizli üs ilan edip saatlerce orada takılmaya başlamışlardır. Çöp yığını her an dağılıp yıkılabilirdi. Bu yüzden evin içindekiler tehlikededir. Ash ve arkadaşları orayı temizlemekte onlara yardımcı olacaklarını söylerler. Bu sırada çocuklar kartondan zırhları ve kılıçlarıyla ağaçevin kapısından dışarı çıkar. O ağaçevin Trubbish Ekibi'nin ultra gizli üssü olduğunu, yetişkinlerin oraya girmesinin yasak olduğunu açıklarlar. Daniela çocuklara oradan çıkmalarını söylese de çocuklar dinlemez. Ash küçükken kendisinin de bu tip oyunlar oynadığını, bu yüzden onları anladığını ve onlarla konuşmak istediğini söyler.

Ash ve Pikachu yukarı çıkmaya çalışırken çete liderinin emriyle Trubbish saldırır. Daha sonra çocuklar da onlara çeşitli saldırılarda bulunurlar. Çocuklar, Ash ve Pikachu'yu ağaçevde esir alırlar. Ash onlarla konuşurarak arkadaşlık kurar. Bunda Pikachu'nun da yardımı büyüktür. Çetenin lideri, şapkasını Ash'e geri verir. Ash ve çete kaynaşmıştır.

Roket Takımı, metro tünelinde bir ajanla buluşur. Ajan, onlara görevin istenen şekilde işleyip işlemediğini sorar ve Roket Takımı da her şeyin düzgün gittiğini söyler. Daha sonra bu ajan onlara sandık benzeri bir şey vererek, bunları merkez üssünün gönderdiğini söyler. Kutunun içinde özel bir kayanın taklidi vardır. Detayların çok yakında bildirileceğini söyler. Ajan, son zamanlarda patronun Roket Takımı'ndan övgüyle bahsettiğini de bildirir ve oradan uzaklaşır.

Çöplerin arasında bir Sandile belirir. Bu, Ash'in daha önce gördüğü gözlüklü Sandile'dır. Çocuklar saldırıya hazırlanır. Sandile, çocuklara doğru Taş Kenar saldırısı yapar. Ash, çocuklara hemen oradan uzaklaşmalarını söyler. Çocuklar kaçar ve Sandile'a doğru çamur atarlar. Sandile tekrar Taş Kenar saldırısı yapar. Bu sefer Trubbish Zehirli Çivi saldırısı yapar. Sandile bundan etkilenir. Ash, Pikachu'ya Sandile'a karşı Demir Kuyruk saldırısı yapmasını söyler ve bu saldırıdan sonra Trubbish, Çamur Bombası saldırısı yapar. Sandile havaya uçar ve gözden kaybolur.

Daniela çocuklarla konuşmayı dener. Ash, Daniela'ya çocukları dinlemesini söyler fakat Daniela Ash'i dinlemez ve daha fazla bu işe karışmamasını söyler. Daniela tek şansının Trubbish'i gitmeye zorlamak olduğunu söyler ve Deerling'ini dışarı yollar. Ash, Daniela'ya karşı savaşacağını söyler ve Pikachu'yu yollar. Ash, artık kendisinin de Trubbish Ekibi'nin bir üyesi olduğunu söyler.

Deerling, Çarpma saldırısı yapar ve Pikachu'ya vurur. Pikachu Yıldırım Oku saldırısı yapar fakat Deerling sıyrılır ve bir kez daha Çarpma saldırısı yapar. Pikachu bundan sıyrılmayı başarır. Deerling çok hızlı geldiği için çöplerden birine çarpar. Çöp yere düşerse bütün bu çöpten yapı insanların üstüne yıkılacaktır. Deerling, düşmemesi için, çarptığı çöpü kafasıyla ittirerek dengede tutmaktadır. Ash çöpten yapıyı dengede tutmaya çalışır. Daniela grup lideri olan çocuğu, yani Avery'i, oradan dışarı çıkmaya ikna etmeye çalışır. Fakat çocuk Trubbish ile orada kalacağını söyleyerek bunu reddeder. Tam bu sırada bir çöp, çocuğun üstüne düşecekken Daniela çocuğun önüne geçerek çöpün kendi sırtına düşmesini sağlar. Bir yandan çocuğu ikna etmeye çalışırken bir yandan da çöpü tutmakla meşguldür. Cilan, Iris ve Karena, çocukları ağaçeve çıkarırlar. Trubbish attığı Çamur Bombaları ile yıkılmak üzere olan çöpleri tek tek havaya fırlatır. Böylece tehlikeyi yok eder. Bu hareket Daniela'yı etkilemiştir.

Çocuklar Daniela'dan özür dilerler. Daniela ise bunun önemli olmadığını söyler ve onları dinlemediği için kendisi de onlardan özür diler. Ash, çocukların Trubbish'i sevdiğini ve Daniela'ya Trubbish hakkında bir kez daha düşünmesini söyler. Daniela, Trubbish'e sınıfın bir parçası olmak isteyip istemediğini sorar ve Trubbish büyük bir sevinçle kabul eder. Bu olaya sevinen tek kişi o değildir, çocuklar da sevinmiştir. Gecenin geç vakitlerine kadar Ash, arkadaşları, Pokémonlar'ı ve Trubbish, çöpleri temizlemekle uğraşırlar.

Sabah olduğunda kahramanlarımız yeniden yola koyulmak için diğerleri ile vedalaşırlar. Karena, yani Gündüz Bakımevi'nin sahibi, teşekkür etmek amacıyla Ash'e bir Pokémon yumurtası verir. Fakat hangi Pokémon'un yumurtası olduğunu söylemez. Karena'nın Ash'ten tek istediği o Pokémon'u iyi yetiştirmesidir. Çocuklar, Ash'ten onunla bir daha maç yapmak için söz alırlar.

Böylece kahramanlarımız yeni arkadaşlarına veda ederken, bütün bu gelecek maçların düşüncesi herkesi heyecanlandırmıştı. Ash'in yeni Pokémon yumurtasının gizemi ve sıradaki spor salonu maçı, macera devam ederken bize daha çok heyecan vaat ediyor.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Trubbish



[Resim: i5762015_karakterler-png]

Ash
Iris
Cilan
Jessie
James
Daniela
Avery
Karena



[Resim: i5762074_pokemonlar-png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: SiuOU.gif] [Resim: KIkGq.gif] [Resim: Obpn8.gif] [Resim: vcK02.gif]


Iris: [Resim: B9lwz.gif]


Cilan: [Resim: 8bv9r.gif] [Resim: hWeyo.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Daniela: [Resim: 2LRG2.gif]


Vahşi: [Resim: eADfF.gif] [Resim: zycF4.gif]



[Resim: i5762136_olaylar-png]

- Ash, bir Pokémon yumurtasına sahip olur.



[Resim: EmeiGeenler.png]
XTRM