Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: TPPC RPG
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Evet arkadaşlar TPPC oynayanlar bu konu altından tanışma takas vb. işlemleri yapabilir.
TppcRPG nedir diyorsanız:
Spoiler:
Tppc Rpg bir online pokemon oyunudur oyunda diğer oyunlardan farklı olarak seviye sınırı 1,000,000 dır.Oyunda saldırı değiştirmek ücretsizdir ve istediğiniz pokemona istediğiniz saldırıyı ekleyebilirsiniz.Örnek:Charizard-Surf Tyranitar-Hydro Pump Pikachu-Fire Blast vb. Oyunda pokemonlarınızı çiftleştirebilirsiniz bu da oyuna diğerlerinden çok farklı + bir özellik katıyor.Ayrıca bir takıma da üye olabiliyoruz Takımlar:Team TPPC,Team Rocket,Team Magma,Team Aqua,Team Plasma
Oyun içi birkaç görüntü:
Show Content
Not:Burada gördüğünüz sıralama kaza sebebi oluşmuştur oyun zamanında saat 4.40 da takımımın hepsini 5 lvl pokemon olarak değiştirdim ve öyle unuttum ve böylece çok düştüm.Gerçekteki sıralama yerim:11,148
Hazır konuyu açmışken söyleyeyim Rayquaza verene 5 lvl Skarmory ya da Manaphy(125 lvl)+Phione(5 lvl) veririm.Oyunda pokemona ihtiyacı olanlara elimden geldiğince yardım edebilirim.
Edit:İsmim:tyranitar14TR. Dip Not:Rayquaza'sı olan varsa söylesin bakın Skarmory veriyorum oynayanlar bilirler Skarmory oyunun en ender pokemonlarındandır çünkü artık bulunması imkansızdır.
Pek beğenmedim !
(25-07-2012, 06:50 PM)muhammetfaris link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Pek beğenmedim !
Herkesin kendi görüşü vardır görüşüne saygı duyuyorum diğer arkadaşlara da söylemek isterim ki denemeden bir yargıya varmayın. (Y)
Sen Rayquaza'yı çok seviyorsun galiba.  :D
Kaydoluyorum, bakalım nasılmıŞ...
Yav arkadaŞ olmuyor yaa. Sürekli bu yazı çıkıyor: You did not enter the correct captcha. Please try again. Halbuki doğŸru yazıyorum, captcha'yı.  :sinir:
Yardım!
Edit: Tamam yaptım. Nickim Red-Tr.
slm halen oynuyorsan benimle irtibata gec nickim xperia ve xperia collection
pokemon delugeye benziyor :D
Oyuna başladım umarım güzel bir oyundur :D
Benimde eski üyeliğim kapanmış yeni üyelik aldım oynayan var mı ?
Ben uzun zamandir oynuyorum tugolski senin eski trainer numaran ne
(19-10-2012, 10:23 AM)tugolski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benimde eski üyeliğim kapanmış yeni üyelik aldım oynayan var mı ?

re-activation bölümünü bir dene