Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 124 - Flower Power
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Flower Power
Japonca Adı: Bellossom's Battle Dancing
Türkçe Adı  : Çiçek Gücü


[Resim: genizet.png]

Son gördüğümüzde kahramanlarımız Violet Şehri’ne giderken ormanda kaybolmuştu. Ama sonunda ormandan çıkabildiler.

Florando Şehri’ne varan dostlarımız sonunda gerçek bir şehir görebildikleri için çok mutlular. Özellikle Brock şehirdeki güzel kızları düşünüp hemen oraya gitmek ister.

Şehirde turlayan dostlarımız başlangıç olarak nereye uğrayacaklarına karar vermekte oldukça zorlanırlar. En sonunda bir afişte gördükleri Florando’nun eğlence festivaline gitmeye karar verirler.

Festival yerine varan dostlarımız Pokémonlar’ın şovlarını hayranlıkla izlerler. Sırayla bütün Pokémonlar’a bakan dostlarımızın gözüne iki Pokémon çarpar.

Bellossom: Çiçek Pokémon’u. Bu Pokémon hareket ettiğinde yaprakları birbirine sürter ve hoş bir ses çıkarır. Bunun dışında üstün akrobatik dans yetenekleriyle bilinirler.

Bellossomlar’ı çok beğenen dostlarımız daha yakından görmek isterler. Şovları kusursuz giden Bellossomlar sonunda final hareketine gelirler. Ancak ufak bir kaza olur ve hareketi gerçekleştiremezler. Uzağa fırlayan Bellossom’u Ash yakalar ve bu vesileyle Bellossomlar’ın antrenörüyle tanışırlar.

Bellossomlar’ın eğitmeni, adının Bailey olduğunu söyleyip dostlarımızla tanışır. Ash, Bailey’e yarınki gösteride aynı hareketi deneyip denemeyeceklerini sorar. Bailey ise eskiden o hareketi kusursuz yaptıklarını ancak şu sıralar bazı problemler olduğundan yapmayacaklarını söyler.

Diğer taraftan Roket Takımı da aynı festivale gelir. Jessie ve James para kazanmak için Meowth ile bir şov yapmaya karar verirler. İnsanlar konuşan Meowth’ı görmek için kuyruk olur. Ancak kalabalığı görüp gerilen Meowth, hiçbir kelime söyleyemez. Daha sonra Jessie, Meowth’a bir fıkra verip onu okumasını söyler. Ancak fıkraları berbat olduğundan insanlar Meowth’ı izlemekten vazgeçer. Gösteri işinde başarısız olan Roket Takımı yine Pokémon hırsızlığı işine geri dönerler. Bir buldozer ile gösteri alanına giren Roket Takımı şov Pokémonlar’ı tarafından saldırıya uğrar. Bunun üzerine Roket Takımı, Victreebel ve Arbok’u seçer. Ama Bellossomlar dans ederek Roket Takımı’nı yenmeyi başarırlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Spinarak

Gece vakti açlıkla yüzleşen Roket Takımı şans eseri bir afiş görürler. Afişte, yarın yapılacak gösteri ile ilgili yazıları gören Roket Takımı, gösteri Pokémonlar’ını çalma planları yapar.

Kahramanlarımız, Bailey ile birlikte yemek yiyip sohbet ederler. Bir süre sonra Ash Bailey’e, Bellossomlar’ın sadece dans ederek Roket Takımı’nı nasıl yendiğini sorar. Bailey ise dans ile dövüşün birbirine çok benzediğini söyler. Bunun üzerine Bailey, dostlarımızdan yarınki çalışmasını izlemelerini ister.

Ertesi gün Bellosssomlar’ın eğitimine katılan Pikachu çok eğlenir. Bailey, Pikachu’ya bu hareketleri unutmamasını ve karşılaşmalarında kullanmasını söyler.

Bellossomlar eğitim yaparken bir kez daha final hareketini denemek isterler. Ancak yine başarılı olamazlar.

Gösteri günü geldiğinde sunucuları bağlayıp onların yerine geçen Jessie ve James, gösteriyi sunmaya başlarlar. Sahneye tüm gösteri Pokémonlar’ı çıktıktan sonra Roket Takımı kimliklerini açıklayıp Pokémonlar’ı ağ ile yakalarlar.

Ash, Pokémonlar’ı kurtarmak için Heracross’u seçip Pikachu’yu fırlatmasını ister. En tepeye çıkan Pikachu, Roket Takımı’nın balonunu patlatır ve aşağı inmelerini sağlar. Roket Takımı'nın henüz pes etmeye niyeti yoktur. Bu yüzden Jessie Arbok’u, James ise Victreebel’i seçer. Pikachu, Zehirli İğne kullanan Arbok’un saldırılarını dans ederek başarıyla atlatır. Aynı şekilde Victreebel’in saldırılarından da başarıyla kurtulur. Ancak aynı anda saldıran Arbok ve Victreebel’den kurtulamayan Pikachu, yakalanır. Durumu gören Bellossomlar Pikachu’yu kurtarmak için final hamlelerini denerler ve bu sefer başarılı olurlar. Pikachu kurtulduktan sonra Yıldırım Oku kullanarak Roket Takımı’nı havaya uçurur.

Tüm Pokémonlar’ı kurtaran dostlarımız gösteriye geri dönerler. Sıra Bailey’e geldiğinde Bellossomlar final hareketini harika bir şekilde yapıp gösteriyi sonlandırırlar ve seyircilerden tam not alırlar.

Bellossomlar hareketi yapmıştı. Hayatlarının en iyi gösterisiydi. Ama alkışlar dindikten hemen sonra Ash aldığı dersi hatırladı. Pokémonlar’ın ve eğitmenlerin başarıya ulaşmalarının tek yolu dövüşmek değildi...



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Bailey


[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani214.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]

 
Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Bailey: [Resim: rsiconani182.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani008.gif] [Resim: rsiconani017.gif] [Resim: rsiconani043.gif] [Resim: rsiconani054.gif] [Resim: rsiconani056.gif] [Resim: rsiconani061.gif] [Resim: rsiconani065.gif] [Resim: rsiconani069.gif] [Resim: rsiconani079.gif] [Resim: rsiconani098.gif] [Resim: rsiconani101.gif] [Resim: rsiconani121.gif] [Resim: rsiconani132.gif] [Resim: rsiconani136.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail