Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 123 - Illusion Confusion
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Illusion Confusion
Japonca Adı: Hoothoot And The Mysterious Forest!
Türkçe Adı  : İlüzyon Karmaşası


[Resim: genizet.png]

Geçen bölümde Ash ve arkadaşları Violet City’ye doğru gidiyorlardı. Hey, burası şehre benzemiyor! Bir terslik olmalı.

Kahramanlarımız yine bir ormanda kaybolmuştur. Misty, onları Ash yönlendirdiği için bu duruma düştüklerini iddia eder ancak Ash kendi kafasına göre takılmaktadır. Doğru yol olduğunu düşündüğü yere yönelir ve sorunların çözüleceğini söyler. Ancak sorunlar asıl şimdi başlıyordur.

Ormandan çıkışı ararlarken karanlık çöker ve birden tuhaf sesler duymaya başlarlar. Ağaçlar yaratıklara dönüşür. Korku içinde kaçışırlarken Gary ortaya çıkar ve yanındaki Hoothoot’la ilüzyonları yok eder.

Hoothoot: Baykuş Pokémon. Hoothoot tek ayak üstünde durur ama iki güçlü gözü sayesinde en karanlık gecelerde bile görebilir.

Gary bu ormandan kurtulmanın tek yolunun bir Hoothoot olduğunu söyler. Aksi takdirde ilüzyonlar tamamen karışıklığa yol açacaktır. Söylediğine göre ormana girer girmez durumu anlamış ve bir Hoothoot bulmuştur. Onlara da bir tane bulmalarını tavsiye eder ve yoluna devam eder. Kahramanlarımız da hemen bir Hoothoot aramaya başlarlar. Ancak tam bulamadıklarını düşündükleri anda Misty’nin yanında bir Hoothoot belirir. Bu Hoothoot Misty’yi takip etmektedir. Misty korkar ama Ash onun sadece merhaba demeye çalıştığını söyler. Ona dostça elini uzattığında ise Hoothoot tepesine çıkar ve onu gagalamaya başlar. Sonra da aniden koşarak uzaklaşmaya başlar. Ash ve arkadaşları da onu takip eder.

Taş yapıların olduğu bir yerden geçerler. Ancak ona bir türlü yetişemeyince Ash, Pikachu’ya Hoothoot’u durdurmasını söyler. Bunu duyan Hoothoot sinirlenir ve yine Ash’e saldırır. Ancak bir süre sonra durur ve yere inerek zıplaya zıplaya tuhaf görünümlü yaşlı bir kadının yanına gider. Ash ve Brock böyle çirkin bir kadının ancak kâbus olabileceğini düşünürler ancak kadın oldukça gerçektir. Adının Hagatha olduğunu ve ormandan çıkmak için ona ihtiyaçları olduğunu söyler. Meğer bu kadın Hoothoot kiralayan biriymiş.

Kahramanlarımız da bir Hoothoot kiralamak isterler ancak bir sorun vardır. Yaşlı kadının elinde son kalan Hoothoot gördükleridir ve o da ilüzyonları engelleyememektedir. Ama Ash gitmeye kararlıdır. Hoothoot’u kucaklar ve beraber bunu başarabileceklerini söyler. Hoothoot ise onun üstünden zıplayarak Misty’nin kucağına koşar. Hagatha bu Hoothoot’un sadece güzel kızlarla iyi anlaştığını söyler ancak Ash, etrafta güzel kız göremediğini ima eder. Hagatha ve Misty sinirlenince de yok bir şey diyerek geçiştirir.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Bellossom

Ash, Misty ve Brock yanlarına Hoothoot’u da alarak yola koyulmuşlardır. Ancak biraz ilerledikten sonra Hoothoot aniden durur ve titremeye başlar. Ash onun korktuğunu düşünür. Bu sırada yine etraflarını o sis sarar. Etraflarında mavi alev damlaları belirir. Ash, Hoothoot’a yardım etmesini söyler ancak Hoothoot sadece Misty söylediğinde Önsezi kullanır. Fakat başarılı olamamıştır. Misty bir kez daha rica ettiğinde alevler birleşir ve bir hayalete benzerler. Hoothoot çok korkar ve hiçbir şey yapamadan kaçmaya başlar.

Tehlikeden uzaklaştıktan sonra Ash ve Misty, Hoothoot ile konuşma yaparlar ve Misty’nin söyledikleri ikna edici olur. Tam tekrar yola koyulacakken onları gizlice izleyen Roket Takımı, Pikachu’yu bir iple yakalar ve bir kutuya kapatır. Ardından ağaçlara bağladıkları ipler aracılığıyla kaçmaya başlarlar ancak ip kopar ve yere düşerler. Pikachu’nun kutusu da Ash’in eline düşer. Ash hemen Pikachu’yu dışarı çıkartır.

Roket Takımı hemen Pokémonlar’ı Arbok ve Victreebel’i gönderir. Ash de Bulbasaur’ı seçer. Tam savaşacakları sırada Hoothoot tuhaf hareketler yapmaya başlar. Bu sırada Roket Takımı arkalarında bir Dragonite görür ve onu yakalamaya karar verir. Ancak Dragonite ormanın derinliklerine dalar ve Roket Takımı da onu takip eder. Ancak aslında gördükleri sadece ilüzyondur.

Bu sırada kahramanlarımızın etrafı bir sürü Ash’le sarılır. Hepsi gerçek Ash olduğunu iddia etmektedir. En sonunda bu duruma çıldıran Pikachu tüm Ashler’e yıldırımıyla vurur ve ilüzyon olanlar kaybolur. Ancak bu sırada Misty’nin çığlığı duyulur. Etrafı böcek Pokémonlar’la çevrilidir. Hoothoot bu ilüzyonlarla baş edemeyeceğini düşünerek kaçmaya çalışırken Ash onu durdurur ve Misty’ye sadece onun yardım edebileceğini ve Misty’nin de ona güvendiğini söyler. Bu sözler Hoothoot’u cesaretlendirir ve sonunda başarılı bir şekilde Önsezi'sini kullanır ve Haunter ile Gengarlar’ı ortaya çıkarır. Daha sonra da Ash, Bulbasaur ve Pikachu’nun Asma Kırbacı ile Yıldırım Şoku saldırılarını kullanarak hayaletleri kaçırır.

Kahramanlarımız sonunda çıkışa ulaşır ve orada yaşlı kadın onları karşılar. Ancak bu Hagatha değil onun ikizi Nagatha’dır. Hoothoot’u ona verirler ve yollarına devam ederler.

[b]Kahramanlarımız şanslıydı. Hoothoot ilüzyonları bozdu ve onları ormandan çıkardı. Ve şimdi Johto Ligi’ne doğru giderken hiçbir ilüzyon onları engelleyemezdi.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Brock
Jessie
James
Gary
Hagatha
Nagatha



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]


Hagatha: [Resim: rsiconani163.gif]


Nagatha: [Resim: rsiconani163.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani093.gif] [Resim: rsiconani094.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Yanında bir Hoothoot olan Gary ile karşılaştılar.



[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka