Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 122 - Roll On, Pokémon!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Roll On, Pokémon!
Japonca Adı: Donphan Valley
Türkçe Adı  : Yuvarlanan Pokémon!


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımızdan ayrıldığımızda Ash, Misty ve Brock hala Violet Şehri’ne gidiyordu. Ama önlerindeki yol inişli ve çıkışlıydı.[i]

Vadinin güzelliğine hayran kalan dostlarımız bir sarsıntı ile kendilerine gelirler. Az önce gözlerine harika gözüken vadiden artık bir an önce çıkmayı planlarlar.

Yollarına devam eden dostlarımız çalılıkların arasında bir Pokémon’a rastlarlar.

Donphan: [i]Zırhlı Pokémon. Güçlü azı dişleri ve kalın derisiyle Donphan güçlü vücut saldırıları yapabilir. Donphan’in diş uzunluğu onun seviyesini gösterir.


Ash, Donphan’i yakalamak ister ancak Donphan’in yavru olduğunu gören Brock onu kendisinin yakalamasının daha iyi olacağını belirtir. Ash ve Brock tartışırken Donphan oradan uzaklaşır. Donphan’in kaçmasını istemeyen Brock, Onix’i seçer.

Donphan, Vücut Saldırısı kullanan Onix’in saldırısını atlatıp Yuvarlanma kullanır. Bu saldırıdan direkt darbe yiyen Onix kaybeder ve Brock onu geri çağırmak zorunda kalır. Brock kaybettikten sonra Ash’e denemesi için izin verir. Ash, Donphan’a karşı Heracross’u seçer. İşe Vücut Saldırısı ile başlayan Heracross, Donphan’a bir hayli zarar verir. Donphan toparlandıktan sonra yeniden Yuvarlanma kullanır ancak Heracross, Boynuz Saldırısı’yla onu fırlatıp işini bitirir.

Ash, Donphan’i yakalamak üzereyken bir kız gelip Ash’i durdurur. Dostlarımıza Donphan’in kendisinin olduğunu söyler. Ash bir yanlış anlaşılma olduğunu anlatırken Brock yine iş başındadır. Her zamanki gibi gördüğü güzel kızlara sarkıntılık eden Brock, kızın adının Rochelle olduğunu öğrenir. Kahramanlarımız gözüne Rochelle’in boynundaki kolye çarpar. Rochelle bunun amberit olduğunu söyler. Ash ve Misty amberitin ne olduğunu bilmediklerinden Brock onlara amberitin bir mücevher olduğunu, ayrıca çok değerli olduğundan eskiden sadece kraliyet aileleri tarafından takıldığını söyler.

Ash, Rochelle’den özür diledikten sonra onunla gerçek bir karşılaşma yapmak ister. Ama Rochelle, Donphan’in bugün çok yorulduğunu ve maç yapamayacağını söyleyerek kendi yoluna gider.

Amberitin bu vadiden çıkarıldığını duyan Roket Takımı zaman kaybetmeden amberit aramaya hazırlanırlar. Meowth amberit bulmanın en kolay yolunun bir Donphan ile birlikte aramak olduğunu söyler. Bu yüzden Roket Takımı bir Donphan yakalamaya karar verirler.

Diğer taraftan Rochelle ile genç Donphan amberit bulma eğitimi yaparken Roket Takımı ortaya çıkar. Bir ağ ile Donphan’i yakalayan Roket Takımı balona atlayarak hızla uzaklaşır.

James, Donphan’in gönlünü yapmak için ona sevdiği yiyeceklerden verip ondan amberit bulmasını ister ve Donphan bu numaraya kanar.

Rochelle her tarafta Donphan’i ararken dostlarımıza rastlar. Rochelle onlara kaçırılan Donphan’i görüp görmediklerini sorar. Donphan’i görmediklerini söyleyen kahramanlarımız Rochelle’den hırsızların suratını tarif etmesini ister. Rochelle’in tarifinin Roket Takımı'na tamamen uyduğunu anlayan dostlarımız, Rochelle’e yardım etmeye karar verirler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Hoothoot

Donphan yemeğini bitirdikten sonra amberit aramaya koyulur. Ancak Donphan, amberit bulamayacak kadar gençtir. Dostlarımız Donphan’i bir türlü bulamazlar. Rochelle, Donphan sürüsünü çağırmak için bir düdük kullanır ve gelen sürüye genç Donphan’i aramalarını söyler.

Bir süre sonra Donphan’in amberit bulamayacağını anlayan Roket Takımı pes eder. O sırada dostlarımız Roket Takımı’nı bulmayı başarır. Roket Takımı zaman kaybetmeden Victreebel ve Arbok’u yollar. Rochelle’e zarar gelmesini istemeyen Brock, Onix’i seçer. Onix ilk olarak Sarma saldırısıyla Victreebel’i yakalar. Ancak Victreebel, Uyku Tozu kullanarak Onix’i rüya alemine yollar. Bu sefer Ash Heracross’u, Misty ise Poliwag’ı seçer. Misty, Poliwag’a Çifte Tokat kullanmasını söyleyerek Victreebel’i zor duruma sokar. Ardından Balon saldırısı kullanarak Victreebel’in işini bitirir. Ardından Ash Heracross’a, Vücut Saldırısı kullanmasını söyleyerek Arbok’u etkisiz hale getirir. Sonra Boynuz Saldırısı’yla Roket Takımı’nı balona fırlatır. Son olarak Pikachu Yıldırım Oku kullanarak Roket Takımı’nı yine havaya uçurur.

Rochelle, Donphan’ine kavuştuktan sonra Misty ona genç Donphan’in neden amberit bulamadığını sorar. Rochelle Donphan’in bu iş için henüz eğitilmediğini söyler. Rochelle dostlarımıza Donphanler’in nasıl amberit bulduğunu göstermek ister. Dostlarımız bu teklifi seve seve kabul eder.

Rochelle bu iş için en tecrübeli Donphan’i seçer ve tecbüreli Donphan çok zorlanmadan bir amberit bulmayı başarır. Rochelle, Donphan’i kurtarmasına yardım ettiği için Ash’ten bir şey dilemesini ister. Ash bu fırsatı kaçırmayıp en tecrübeli Donphan ile karşılaşmak istediğini söyler.

Ash karşılaşma için Heracross’u seçer. Rochelle, tecbüreli Donphan’e hemen Vücut Saldırısı yapmasını söyler. Heracross, Donphan’in saldırısını durdurup onu Boynuz Saldırısı kullanarak fırlatır. Ancak Donphan hiç hasar almaz ve kolay bir iniş yapar. Bunun ardından Rochelle, Donphan’a Yuvarlanma saldırısı kullanmasını söyler ve ardı ardına gelen saldırılardan kaçamayan Heracross’u bir ağaca fırlatır. Heracross tam da istediği bir yere düşer ve ağacın özünü emmeye başlar. Heracross Ash’in uyarısı üzerine maç sahasına geri döner. Donphan ve Heracross kafa kafaya çarpışıp güçlerini ölçerler. Her iki Pokémon da birbirlerine karşı üstünlük sağlayamayınca Ash, Heracross’a Boynuz Saldırısı kullanmasını söyler. Donphan saldırıdan yuvarlanarak kurtulur ve Heracross’a hızlıca çarpar. Bu son saldırı Heracross’un işini bitirir. Rochelle, yakın zamanda çok daha güçlü olacağını söyleyerek Ash’i neşelendirir.

Dostlarımızın artık yola çıkma vakti gelir ve Rochelle’e veda ederler.

[b]Kahramanlarımız Violet Şehri’ne doğru ilerlerken iyiliksever Rochelle onları sıcak bir şekilde uğurladı. Ash ve Heracross bu maçı kaybetti ama değerli bir deneyim kazandılar. Bu deneyimler Johto Ligi’ne yaptıkları yolculukta karşılarına çıkacak maçlarda çok işlerine yarayacak.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Rochelle



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani214.gif]


Brock: [Resim: rsiconani041.gif] [Resim: rsiconani095.gif]


Misty: [Resim: rsiconani060.gif] [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]

 
Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Rochelle: [Resim: rsiconani232.gif]


[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
FairyTail