Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 121 - A Sappy Ending
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı : A Sappy Ending
Japonca Adı : Collide! Heracross vs. Pinsir
Türkçe Adı : Sulu Bir Son


[Resim: genizet.png]

Bugün kahramanlarımız spor salonuna gidiyorlar. Çünkü Ash, orada ilk Johto Ligi rozetini kazanmayı umuyor. Yemyeşil bir ormanın içinden geçiyorlar. Ancak manzara göründüğü kadar güzel değil.

Kahramanlarımız bu yemyeşil ormanda bazı ağaçların yapraklarının olmadığını görürler. Yangın çıkmadığı halde ve de sonbahar olmadığı halde bunun sebebinin ne olabileceğini düşünürler. Bu sırada büyük bir ağacın gövdesinde değişik Pokémonlar görürler:

Heracross: Tek boynuzlu Pokémon. Çok yumuşak ve nazik olmasına rağmen Heracross, büyük bir güce sahiptir. En sevdiği yiyecek yapraklı ağaçların taze öz suyudur.

Ash, hem ağaçları kurtarmak adına hem de yeni bir Pokémon edinmek adına Heracross’u yakalamaya karar verir. Fakat arkadan biri gelerek ona bunu yapmasının ormana faydadan çok zarar getireceğini söyler. Ash, adama siz kimsiniz diye sorar. Adam da adının Woodruff olduğunu söyleyerek Orman ve Vahşi Yaşam Bürosu’ndan olduğunu söyler. Kahramanlarımız onunla tanışırlar ve Heracross yakalamanın ne zararı olabileceğini sorarlar. Woodruff onlara doğanın bir dengesi olduğunu, Butterfreeler’in Heracrosslar ile beraber yaşamaları gerektiğini söyler. Bunun nedenini anlamaya çalışırlarken Butterfreeler gelir ve Heracrosslar’ın çıkardığı özleri yiyerek beslenirler. Böylece nedenini kavramış olurlar. Bu yardımlaşma her ne kadar güzel olsa da Misty’nin de fark ettiği gibi bu durum ağaçların kurumasına neden olup ormana zarar vermektedir. Woodruff, bunun aslında Heracrosslar’ın hatası olmadığını bir grup istilacının buna sebep olduğunu söyler.

Bu sırada ormanın karşı tarafından tozu dumana katarak bir grup Pinsir gelir. Asıl istilacı onlardır. Gelir gelmez ağaca saldırırlar ve Butterfreeler’i korkutup kaçırırlar. Kahramanlarımız, Heracrosslar’a hadi savaşın ağaçlarınızı koruyun dese de onlar tercihlerini uçarak oradan uzaklaşmaktan yana kullanırlar. Fakat ağacın tepesinde zavallı bir Butterfree sıkışıp kalmıştır. Ash, onun için endişelendiği sırada bir Heracross ortaya çıkar ve Butterfree’yi korumak için Pinsirler’le savaşmaya başlar. Maalesef tek başına yeterli olamaz ve Ash de ona yardım etsin diye Bulbasaur’ı gönderir. Onun yanında bir de Pikachu, Yıldırım saldırısı ile karşılık verince Pinsirler geldikleri gibi giderler.

Heracross kahramanlarımızın yanına iner. Anında Bulbasaur’ın sırtındaki öz suyunu emmeye çalışır ama Bulbasaur, Sarmaşık Kırbaçlar’ıyla buna müsaade etmez. Ash, Pinsirler’i kovaladıkları için mutlu olur ama Woodruff, onların geri dönmelerinin çok vakit almayacağını söyler. Brock, onların neden böyle saldırgan davrandığını sorar. Woodruff da açıklamaya başlar. Önceden uyum içinde her Pokémon’un kendi bölgesinde yaşadığını, ama bilinmeyen bir nedenden dolayı Pinsirler’in kendi bölgelerini terk edip Heracrosslar’ın bölgesine geçtiğini söyler. Böylece kahramanlarımız ormanda kalıp bu olanlara yardım etmeye karar verirler.


Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Donphan

Hep birlikte Pinsir Ormanı’na doğru gitmeye başlarlar. Heracross da onların peşinden gelmeye çalışır ama Bulbasaur ona bir kere kafayı takmıştır. Bu yüzden Jilet Yapraklar’ıyla onu kovalar. Fakat Heracross, her ne kadar istenmese de onlarla birlikte gelerek derin vadiden karşıya geçmeleri için kahramanlarımıza yardım eder. Büyük bir ağacı devirir ve onun köprü görevi görmesini sağlar.

Kahramanlarımız Pinsir Ormanı’na geldiklerinde büyük bir sürprizle karşılaşırlar. Ağacın tepesinde dev bir Pinsir vardır. Herkes onun oraya nasıl geldiğini merak ederken bir anda Roket Takımı çıkar ortaya. Meğer o Pinsir gerçek değilmiş ve Roket Takımı’nın mekanik bir robotuymuş. Pinsir Robotu’nu ağaçların öz sularını toplayıp onları satmak için kullanıyorlarmış. Woodruff, onlara doğanın dengesini böyle saçma düşünceleriyle bozdukları için çok kızar. Roket Takımı bu laflara daha fazla dayanamaz ve Pokémonlar’ını gönderirler. Jessie Lickitung’ı, James de Victreebel’i seçer. James, Victreebel ona saldıracak diye koşarak uzaklaşır, fakat öz suyunun çekiciliğine dayanamayan Victreebel, James yerine onu yemeyi tercih eder.

Gerçek Pokémonlar işe yaramayınca Meowth, Robot Pinsir’i çağırır. Bulbasaur, Jilet Yaprak ve Sarmaşık Kırbacı saldırılarını kullanır fakat hiçbiri işe yaramaz. Daha sonra Pikachu, Yıldırım saldırısı yapar ama bu saldırı sadece Pinsir’in şarjını doldurmaya yarar. Üstelik bu şarj sayesinde Pinsir de Yıldırım saldırısı kullanmaya başlar. Kahramanlarımızın hepsi çarpılırlar. Hiçbirinin hali kalmamıştır ve Pinsir üstlerine doğru gelmektedir. Bu sırada Heracross gelir ve aralarına girer. Pinsir ve Heracross birbirlerini itmeye uğraşırlarken Ash ile Woodruff, Pinsir’in arkasındaki öz suyu tanklarını alırlar. Roket Takımı onları durdurmaya çalışırken Pinsir’in uzaktan kumandasını kırarlar ve artık ona hükmedemezler. Ash, tankları aldıklarını, sıranın Heracross da olduğunu söyler. Heracross, Pinsir’i boynuzu ile havaya atar ve yere düştüğünde büyük bir patlama oluşarak Roket Takımı’nı gökyüzüne gönderir.

Roket Takımı gittiği için ormanın asıl sahibi olan Pinsirler ortaya çıkarlar. Böylece ormandaki iki grup da tekrardan uyum içinde yaşamaya başlarlar. Woodruff yardımcı oldukları için kahramanlarımıza teşekkür eder. Ash de Heracross’a harika bir Pokémon olduğunu, onu özleyeceğini söyleyerek veda eder. Kahramanlarımız bir süre yollarına devam ederler, fakat Pikachu bir ses duyar ve arkalarına bakarlar. Bu gelen Heracross’tan başkası değildir. Artık Ash’in Pokémon’u olmak istiyordur. Böylece Ash, PokéTopu’nu atar ve Heracross’u yakalar.


Ve artık Ash, Misty ve Brock yollarına devam ederken dostlarına yeni bir tanesini daha eklemiş oldular.


[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Woodruff



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif][Resim: rsiconani001.gif][Resim: rsiconani214.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani108.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani012.gif][Resim: rsiconani127.gif][Resim: rsiconani214.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Ash, bir Heracross yakalar.





[Resim: bymanga.png]