Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 010 - A Rival Battle for Club Champ!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: i5761930_bolum-isimleri-png]
İngilizce Adı: A Rival Battle for Club Champ!
Japonca Adı: Rival Battle! The Strong Opponent Pururill!
Türkçe Adı: Şampiyonlar Kulübü'nden Çekişmeli Bir Maç!

[Resim: i5761931_genis-ozet-png]

Kahramanlarımız Nacrene Spor Salonu'na doğru ilerlerken, Luxuria Kasabası'nda kısa bir mola sayesinde Pokémon Dövüş Kulübü'nü ziyaret etme fırsatını buluyorlar.

Ash ve Pikachu hızlı bir şekilde kulübe varmıştır. Iris ve Cilan ise daha sonra yorgun bir biçimde ona yetişirler. Ash savaşacak biri bulmak için bilgisayarı kullanmaktadır. Trip'in bilgisayardaki kaydını gördüğü zaman onunla maç yapmaya karar verir.

Cilan, Trip'in bu kasabada olduğuna şaşırdığını söyler. Ash, Cilan'a Trip'i nereden tanıdığını sorar. Cilan ise Trip'in Striaton Şehri'nde spor salonuna meydan okuyarak rozeti kazandığını söyler. Daha sonra Ash, Iris'e Trip'i anlatır. Bu sırada Don George yanlarına gelir. Ash onu görünce çok şaşırır. Onu Accumula Kasabası'nda tanıştığı Don George zanneder. O da Accumula Kasabası'ndaki Don George'un onun kuzeni olduğunu söyler. Daha sonra Don George "Xtransceiver" sistemi sayesinde Trip'i arar.

Trip, Snivy'sine karşı kaybetmiş Pikachu ile maç yapmayı reddeder. Ona göre bu maç sadece zaman kaybıdır. Ash ise Pikachu'nun o sırada Zekrom yüzünden hasta olduğunu, ayrıca kendisinin Pikachu'dan başka Pokémonlar'ı da olduğunu söyler. Trip tam bu sırada savaş kulübünün kapısından içeri girer. Ash'e 6'ya 6 maç teklifi yapar. Ash bunu kabul edemez, çünkü sadece 5 Pokémon'u vardır. Ash bir rozetinin olduğunu ona söyler, Trip ise kendisinin 2 tane rozeti olduğunu söyleyerek Ash'i ezer. Ash ile maç yapmayı tekrar reddeder. Trip tam oradan ayrılacakken Iris maç yapması için Trip'i gaza getirir. Böylece Trip, 5'e 5 maç yapmayı kabul eder.

Don George kuralları bildirir ve maç başlar. Trip ilk Pokémon'u olarak Tranquill'i, Ash ise Oshawott'ı seçer.

Tranquill: Yabani güvercin Pokémon'u. Pidove'un evrimleşmiş formu. Tranquill yaşadığı ormanın derinliklerinde karmaşadan uzak huzurlu bir yerin olduğuna inanılır.

Ash, Oshawott'a Su Tabancası saldırısını yaptırır ve Tranquill sıyrılır. Tranquill Hava Ası saldırısı yapar fakat Oshawott sıyrılamaz ve tek saldırıda elenir. Ash ikinci Pokémon'u olarak Tepig'i seçer. Tepig Köz saldırısı yapar fakat Tranquill bundan da sıyrılır. Tepig Köz kullanmaya devam eder fakat Tranquill hep sıyrılmayı başarır. Tranquill Çifte Takım saldırısı ve akabinde Güçlendirme saldırısı yapar. Daha sonra tekrar Hava Ası saldırısı yapar. Bu saldırıdan sonra Tepig yenilir. Ash'in maçı sırasında, Roket Takımı Çöl Dinlenme Yeri'ne varmıştır. Bir anda polis teşkilatı ortaya çıkar ve onların etrafını sarar.

Ash, 3.Pokémon'u olarak Pikachu'yu yollar ve Yıldırım Oku saldırısı yapmasını emreder. Tranquill bundan da sıyrılır. Trip Tranquill'e tekrar Güçlendirme saldırısı yapmasını söyler. Daha sonra Hava Ası saldırısı yapar. Tranquill tekrar Hava Ası saldırısı yapar. Ash, Pikachu'suna Tranquill'i yakalamasını söyler. Pikachu bunu başarır. Daha sonra Tranquill'i fırlatmasını söyler ve Pikachu bunu da yapar. Ash, son olarak Pikachu'ya Volt Vuruşu yapmasını emreder. Tranquill her ne kadar sıyrılmaya çalışsa da başaramaz ve elenir. Trip ikinci Pokémon'u olarak Servine'ı yollar. Buradan Trip'in Snivy'sinin geliştiğini anlarlar.

Başları belada olan Roket Takımı o yeni ajanın ortaya çıkması sayesinde kaçarlar. Polisler her ne kadar peşlerinden gitse de onlara yetişemezler. Yeni ajan, adının Pierce olduğunu söyler ve onlara görev için gerekli olan malzemeleri vererek oradan uzaklaşır.

Pikachu Demir Kuyruk saldırısı yapar, Servine bunu Kesme saldırısı ile engeller. Daha sonra Servine, Yaprak Fırtınası saldırısı yapar, saldırı Pikachu'ya ulaşır. Pikachu zorlanarak ayağa kalkar ve Volt Vuruşu yapmayı dener ama Pikachu bunu başaramadan Servine, yeniden Kesme saldırısı yapar. Pikachu yenilir. Ash'in geriye 2 Pokémon'u kalmıştır, Trip'in ise hala 4 tane vardır. Ash 4.Pokémon'u olarak Snivy'ini yollar. Snivy maça Sarmaşık Kırbacı kullanarak başlar, ama Servine bunlardan kaçar. Daha sonra Snivy, Yaprak Kılıcı saldırısı yapar, Servine bundan da kaçarak Yaprak Fırtınası saldırısı yapar. Snivy bu saldırıdan kaçamaz. Snivy tekrar Sarmaşık Kırbacı saldırısı yapar, fakat yine başarılı olamaz. Bu sefer Cezbetme saldırısı yapar ve bu etkili olur. Servine'ın Cezbetme saldırısı ile etkisiz hale gelmesinden faydalanarak sırasıyla Sarmaşık Kırbacı ve Yaprak Kılıcı saldırılarını yapan Snivy, onu yenmeyi başarır. Trip'in bir sonraki Pokémon'u Frillish'tir. Ash ise Snivy'i geri çağırır.

Frillish: Yüzen Pokémon. Frillish örtü gibi dokunaçlarıyla rakibini sararak onları zehirle felç eder. Denizin 8 kilometre derinliklerinde yaşadığı söylenir.

Ash bir sonraki Pokémon'u olarak Pidove'u seçer ve Hava Kesici saldırısı yapmasını söyler. Frillish ise önce Koruma, daha sonra da Su Dalgası saldırıları yapar. Saldırı tam olarak Pidove'u bulur. Pidove duvara yapışır ve elenir. Trip her ne kadar Ash'e çekilmesini söylese de, Ash bunu kabul etmez ve kalan son Pokémon'u olan Snivy'i yollar. Snivy, Sarmaşık Kırbacı saldırısı yapmayı başarır fakat bu saldırıdan sonra Snivy ilginç bir şekilde parlamaya başlar. Trip bunun sebebinin lanetli bedene sahip olan Frillish'e doğrudan saldırması olduğunu söyler. Snivy, Yaprak Fırtınası yapmayı dener. Frillish bunu Koruma yaparak engeller ve Gece Gölgesi saldırısı yapar. Snivy bunlardan güçsüz düşer fakat yenilmez. Yaprak Fırtınası ve ardından Cezbetme saldırısı yapar. Frillish Cezbetme saldırısından hızı sayesinde kaçmayı başarır. Snivy, doğrudan bir saldırı olan, Yaprak Kılıcı saldırısı yapar. Bu saldırıyı yapabilmesi durumda tekrar Frillish'in lanetli bedenine değerek zarar görecektir. Bu yüzden tek hamlede Frillish'i yenebilmesi gerekmektedir. Snivy, Frillish'e vurur fakat Frillish fazla etkilenmez. Frillish Su Dalgası saldırısı yapar ve Snivy şaşkınlaşır, hamle yapamayacak duruma gelir. Frillish Büyü saldırısı yapar. Snivy şaşkın durumda olduğu için bu hamle iki kat etki yapacaktır. Saldırı başarılı olur ve Snivy elenir. Zafer, Ash'in son Pokémonu'nu yenen Trip'in olur. Trip sadece Pikachu ve Snivy'in iyi olduğunu, geri kalanların bir işe yaramayacağını söyler. Ash buna sinirlenir ve bir sonraki karşılaşmalarına kadar daha çok çalışmaya karar verir.

Ash'in Trip ile olan ikinci maçı da yenilgiyle sonuçlanmış olsa da, kahramanlarımız artık eskisinden de çok çalışmaya kararlı. Kahramanlarımızın yolculuğu devam ediyor.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Servine



[Resim: i5762015_karakterler-png]

Ash
Iris
Cilan
Jessie
James
Memur Jenny
Trip
Don George
Pierce


[Resim: i5762074_pokemonlar-png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: SiuOU.gif] [Resim: KIkGq.gif] [Resim: Obpn8.gif] [Resim: vcK02.gif]


Iris: [Resim: B9lwz.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Trip: [Resim: SiuOU.gif] [Resim: 5My8j.gif] [Resim: lzoCU.gif] [Resim: GDeW0.gif]



[Resim: i5762136_olaylar-png]

- Önemli bir olay olmadı.




[Resim: EmeiGeenler.png]
XTRM

Bu rivalı pek gözüm tutmadı ama güçlü olduğunu inkar etmeyeceğim. Ama bir gary değil :D
Ve Trip, Ash'i bir kez daha ezer...  Bana o çocuk bana öyle konuşacak, bekle sen 5 dakika diyip gider Oak'tan Infernape, Sceptile vs vs alırım. Sonrada o veleti sahaya gömerim!  ;)
Ben Ash'nin yerinde olsam gidip paŞa paŞa Infernape Sceptile Gible Snorlax Totodile ve Gliscor alırdım ondan sonra bakın bakalım kim yeniyormuŞ.Ama nerede Ash'de bunu düŞünecek bir beyin.  :ohmygod: :ohmygod: