Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Android İçin Pokedex 2.0
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Android işletim sistemli telefonlara özel pokedex 2.0 uygulaması. 5 nesilden tüm Pokemonlar bulunuyor. Resim göstermiyor.. Bu özellikleri kullanmak istiyorsanız ücretli olan pokedex 6.0 kullanmalısınız.

Son güncelleme ile arama sorunu giderildi. List bölümünde en üstte boşluk var oradan arama yapabiliyorsunuz.

[b]Sürüm Ve Güncelleme Bilgileri


GÜNCELLENME TARIHI:
08 Temmuz 2012 Pazar
MEVCUT SÜRÜM:
2.2.2
GEREKEN ANDROID SÜRÜMÜ:
2.1 ve üzeri

Ekran Görüntüleri


[Resim: sY4JoV0MtNFpWFk4afnl3-XBMFzmqHq_g0nl2X6p...qn7dcnbCSM][Resim: 7i-AxZ9mCC4O1Om6UhBJrCezwZPYarE872Ghrw1v...vf0r6xCZBg][Resim: ugKp41Ch3t34joIZHgwk5-nyltT_q9c8fYJRga7H...N4OYUvXakA][Resim: 5d9UZH0Pa_RydFZfHghJICrkDgkO9E4WpAEiSGTX...pBbr3LXgw6]


Linkler


Direkt Pc'ye Download: https://pokemonturkiye.com/pokedex.2.0.for.android.apk

Telefona indirmek için Google Play Linki : https://play.google.com/store/apps/detai...rdex&hl=tr

İsteyenler İçin Pokedex 6.0 : https://play.google.com/store/apps/detai...5zLm9yZyJd[/b]
Birkaç gün önce Dex sıraları lazım olduğu için indirdim. Ancak program yavaş çalışıyor. Seri bir şekilde istediğine bakamıyorsun. O yüzden yetersiz gibi.
Evet aşırı yavaş. Parayı basıp 6.0 mı alsak  :P  Uygulama dosyasını kaydebilme şansım olsa alıp buraya koyarım. Ve onun hızlı çalıştığı da kesin değil.
Bir uygulama daha vardı 3D Pokédex. Merak edip indirdim sadece 5. nesil vardı. Pokémon resimleri yerine tetris şekilleri gibi şeyler vardı  ??? :D Dedikleri gibi 3 boyutlu olabilir ama o şekilden bir Pokémon görünümü geleceğine pek inanamadım :D Biraz sazan.avi işine dökmüşler sanki.

Ücretli uygulamaların apk'sı yapılıyor diye biliyorum ama hiç denemedim :D İşe yarayacağını bilsem 6.0 alıcam. Çünkü pazar günü gidiyorum ve tatilde internet bulma şansım çok az. Episode Dex'te Pokémon gifleri için sıralarına ihtiyacım var. Eğer program hızlı olsaydı çok işe yarayacaktı.

Ufacık bir program ile halletmek yerine sıralarını sayfalarca tutan word dosyasına yazmaktan başka çarem kalmadı  D;