Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 15. Film Kyurem VS the Sacred Swordsman Keldeo'dan Yeni Sahneler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Filmin çıkıŞ zamanı yaklaŞtıkça artık fragman dıŞında da yeni videolar internete düŞmeye baŞlayacak. Bunlardan ilki TV Tokyo'da yayınlanan filmin içinden seçilmiŞ 4 dakikalık uzun bir tanıtım videosu. Ayrıca videoda seslendirme kadrosundakilerle de mini bir röportaj var. Videonun son 1 dakikası ise Meloetta's Sparkling Recital'den sahnelere ayrılmıŞ. Meloetta's Sparkling Recital'de videoda gösterildiğŸi kadarıyla Togepi, Emolga, Snivy, Torchic, Chikorita, Meowth, Wobbufet, Psyduck, Piplup, Pikachu, Pansage, Totodile, Corpish,Oshawott,Squirtle,Drifblim,Bulbasaur görülüyor.

Keldeo haddinden fazla küçük ya
Keldeo çetin ceviz çıktı  :(.D Yavaştan sevmeye başladım Little Ponny'i  ;D Bu arada Keldeo'yu seslendiren kişi çok sevimli.

2.36'daki Pikachu oyuncağını tutanın kim olduğunu kavrayamadım. Birde Cobalion'u seslendiren adam çok itici :D

Kyurem'in gücünü çok merak ediyorum. Statları harika bir Pokémon. Birçok filmi arkada bırakıcak bir film olması lazım bunun.
(21-07-2012, 02:44 AM)FairyTail link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Keldeo çetin ceviz çıktı  :(.D Yavaştan sevmeye başladım Little Ponny'i  ;D Bu arada Keldeo'yu seslendiren kişi çok sevimli.

2.36'daki Pikachu oyuncağını tutanın kim olduğunu kavrayamadım. Birde Cobalion'u seslendiren adam çok itici :D

Kyurem'in gücünü çok merak ediyorum. Statları harika bir Pokémon. Birçok filmi arkada bırakıcak bir film olması lazım bunun.

Little Ponyta var bide.

[Resim: MYLITTLEPONYTA.png]

Bu arada Kyurem benim en sevdiğim 2. efsanedir 1. Giratina :D
O nasıl bir Hydro Pump'dur ayaklarından yolluyor bu arada Virizion zaten kadına benziyordu sesi tam uymuş bence. :P
Keldeo  <love>  <love>  <love>

Çok sevimli güçlü mükemmel :D Virizion Cobalion ve terrakiona kafa tutması süperdi :D
Haddinden fazla konusuyor,millete laf atiyor,bos bos millete meydan okuyor sonra dayak yiyor aha ayni ben :hehe: :hehe: 9gag'de my little pony'le dalga gecerken aklima geldi ponytayla rapidash ve swordsmen quartet'in ponylere ne kadar benzedigi 9gagde gormustum hatta ama bulamadim simdi bulunca koyarim
evet önceden koldeo yu sevmezdim ama şimdi kanım ısındı
Hep Keldeo'dan konuşuyoruz ama benim ilgimi daha çok kötü adam Kyurem çekti. Arada bir görünüyor ve büyük zarar veriyor. Tıpkı Joker gibi;ama Joker olmak için çok ciddi  ;D
Bu film çıktı mı? Çıktı ise ne zaman çıktı, çıkmadı ise ne zaman çıkacak?