Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 119 - Dont Touch That 'Dile
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Dont Touch That Dile
Japonca Adı: New Bark Town! Where winds of New Beginnings Blow 
Türkçe Adı  : O Totodile’e Dokunma.


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız, bir kez daha Pallet Kasabası’nın konforunu arkalarında bırakmıştı. Yeni bir amaçları vardı. Ash’le arkadaşları New Bark Şehri’ne, Johto Ligi’ne gidiyorlardı. Evet belki.

Pikachu’nun bir dal göstermesi sayesinde kahramanlarımız tüm gün aynı yerde dolaştıklarını anlarlar. Misty ve Ash’in tartışmasını Brock önler. Togepi, Misty’nin elinden atlar ve bir yöne doğru gider. Pikachu ve kahramanlarımız da Togepi’yi takip eder. Bir gölün içerisinde ışıkların içinde bir Pokémon görürler. Pokémon, kahramanlarımızı gördüğünde ormana doğru kaçar.

Roket Takımı ormanda aç ve susuz bir halde dolaşıyordur. Önlerine üniversiteye benzer bir bina çıkar. Okulun önündeki ağaçlardan birçok Fearow çıkar ve Roket Takımı önlerine çıkan ilk kapıdan içeri girerler. İçeride bir profesör, Roket Takımı’nın Hemşire Joy olduğunu sanar. Profesör, Hemşire Joy sandığı Jessie’den Tododile’i muayene etmesini ister. Jessie, Tododile’i Pokémon Merkezi’ne götüreceğim diyerek kapıdan çıkar.   

Kahramanlarımız, çok yorgun bir şekilde yollarına devam etmektedirler. Tabeladaki New Bark Şehri yazısını görünce derin bir nefes alırlar. Johto Ligi’ne kayıt yaptırmak için Pokémon Merkezi’ne giden kahramanlarımız, Hemşire Joy yerine Chansey’i görürler. Hemşire Joy televizyondan laboratuarda olduğunu, saat ikiden sonra Pokémon Merkezi’ne gelebileceğini söyler; fakat o anda saat üç buçuktur. Durumdan şüphelenen Brock, Hemşire Joy’un başının belada olabileceğini söyler. Böylece üçü Hemşire Joy’u aramaya çıkar.

Okula benzer binanın önü polis kaynıyordur. Brock tam Memur Jenny’e çiçek verecekken Misty, onu engeller. Ash, Profesör Elm’in laboratuarının burası olduğunu öğrenince içeri girer. Tabi Misty ve Brock da arkasından. İçeride Profesör yaptığı hatadan dolayı çok üzgün bir şekilde oturuyordur. Kahramanlarımız içeri girer. Arkalarından Memur Jenny girer. Hemşire Joy olan biteni kahramanlarımıza anlatır. Profesör elindeki Cyndaquil’i gösterir. Kahramanlarımız Cyndaquil’den etkilenirler. Profesör Elm, kahramanlarımıza başlangıç Pokémonlar’ını gösterir. Chikorita’yı dün bir eğitmenin aldığını söyler. Cyndaquil ve Totodile’in de bir başlangıç Pokémon’u olduğunu söyler. Ash de kendi geldiği yerin başlangıç Pokémonlar’ını söyleyince Profesör Elm, onların Pallet Kasabasın’dan geldiğini anlar. Profesör Elm, anlattığına göre Profesör Oak’ın en gözde öğrencisiydi. Ash, Hemşire Joy’a Johto Ligi’ne kayıt yaptırmak için buraya geldiğini söyler. Ayrıca Ash, onlara Tododile’i bulmakta yardım edeceğini söyler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Chikorita

Bir adam Memur Jenny’e ayak izleri bulduklarını söyler. Tododile, Jessie’nin saçını ısırmıştır ve Jessie o halde koşuyordur. Memur Jenny ve dostlarımız Growlithe’in arkasından koşuyordur. Jessie ve Meowth, patrona müjdeli haberi kimin vereceğini tartışmaya başlar. Bu arada James telefon etmek için telefon kulübesine gider, fakat patronun bölge kodunu hatırlayamaz. James’i aralarına alan Jessie ve Meowth, kavga ederlerken kahramanlarımız gelir. Roket Takımı sloganlarını atar ve kaçmaya başlarlar. Bulbasaur’ı seçen Ash, Sarmaşık Kırbacı'yla Roket Takımı’nı durdurur. Bunun üzerine James, Weezing’i seçer. Duman Perdesi saldırısı sayesinde Bulbasaur hiçbir şey göremez.  Bunun üzerine Ash, Charizard’ı seçer. Kanatları sayesinde Charizard, Duman’ı yok etmeyi başarır. Bulbasaur, Sarmaşıkları sayesinde Tododile’i almayı başarır. Growlithe onları yakalamak için koşarken Weezing, Growlithe’in üstüne Çamur atar ve Growlithe etkisiz kalır. James, Victreebel’i seçer. Victreebel, James’e saldırınca Jessie, Lickitung’ı seçer. Ash de Squirtle’ı seçer ve Su Tabancası'yla Lickitung’a hasar verir. Arbok’u da seçen Jessie tüm Pokémonlar’a aynı anda saldırmalarını söyler. Ash de karşılık verir ve Roket Takımı’nın Pokémonlar’ı havaya uçar. Tododile’in Su Tabancası saldırısıyla da Roket Takımı havaya uçar.

Ash, Profesör Oak’a New Bark Şehri’ne geldiğini söyler. O arada Profesör Elm, Profesör Oak’la konuşmaya başlar. Hemşire Joy, Ash’i Johto Ligi’ne kayıt eder ve onu tebrik eder. Hemşire Joy, Ash’e Johto Ligi için rehber verir fakat rehberi Brock alır. Ash’in Johto Ligi Şampiyonası’na katılması için sekiz rozet kazanması lazımdır. Hemşire Joy başlangıç için Violett Şehri’ne gitmesini önerir. Kahramanlarımız herkesle vedalaşır ve yola koyulurlar.   

Pokémon yolculuklarına devam eden Ash ve arkadaşları Tododile’e kavuşacak olan yeni eğitmenin kendi yolculuğuna başlayacağını bilmekten mutluydu. Arkalarına yeni başlangıçların rüzgarını alarak Johto Ligi’ne doğru ilerlediler.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Brock
Misty
Jessie
James
Profesör Oak
Memur Jenny
Hemşire Joy
Profesör Elm



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani006.gif] [Resim: rsiconani007.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani024.gif] [Resim: rsiconani108.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif] [Resim: rsiconani110.gif]
 

Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Memur Jenny: [Resim: rsiconani058.gif]


Hemşire Joy: [Resim: rsiconani113.gif]


Profesör Elm: [Resim: rsiconani155.gif] [Resim: rsiconani158.gif]


Diğer Eğitmenler ve Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani039.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani022.gif] [Resim: rsiconani245.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Suicune, animede ilk kez görünür.
- Profesör Elm, ilk defa görünür.





[Resim: EmeiGeenler.png]
Adige
maNga
3. sezonun açılışını yaptık. devamı da hızlı bir şekilde gelir inşallah  Smile
İnşallah diğer sezonlarda 2. sezon gibi su gibi gelip geçer.  ;)

Of tam yeni bölüme başlıcaktım staj başvurusu yaptığım yerden çağırdılar. 3 saattir yoldayım niyetli halimle. İyice halsizleştim. Sanırım bugün yeni bölüm yazamıcam  :'(
3 bölüm peş peşe yazmışlığın var nasıl olsa telafisini yaparsın  ;D sana verdiğim 3 bölüm var zaten hepsini sahura kadar yaparsın ne de olsa uyumuyorsun  :P
:D Emir büyük yerden geldi yapmamak olmaz  ;D Doğru diyorsun. Bir kendime geleyimde yazarım :D Sahura kadar 3 olmassa 2 olur :P Gerçekten iyice baykuşa döndüm. Uyku nedir unuttum  ???
Suicune gözükmüştü evet Prettiness
??? 3. sezon

Spoiler:
:yourock: :dance: :guitar: :rock:
3.sezonamı başladınız hadı hayırlısı  :))  darısı Ash'in 11 yaşına geldiği sezona  ;D