Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Shiny Pokemonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Shiny Pokémonlar, oyunlarda oldukça nadir görünen tipte pokémonlardır. Fakat Ash ve arkadaşları az da olsa bu nadir türlerle karşılaşmışlardır. Bazı anime bölümlerinde Shiny Pokémonları görürüz. Ancak pembe Butterfree bunlardan biri değildir. İşte karşımıza çıkan Shiny Pokémonlar :

Magneteon

[Resim: adszwvh.png]

Magneton'un shiny formu ilk olarak, Indigo Liginde Ash'in rakibi olan Jackson'ın Pokémon'u olarak karşımıza çıkmıştır. Pikachu ve Cyndaquil'i yenen bu pokemon, Bulbasaur'a kaybetmiştir. Magneton'un bu formu bir daha görünmedi.

Magikarp

[Resim: adszdui.png]

Hoenn bölgesinde Jimmy isimli bir eğitmen, balık tutarken kaza ara onu yakalamıştır. Sonra ise başka bir eğitmen Shiny Magikarp'a karşılık Charmeleon teklif edince Jimmy bu teklifi kabul etti.

Gyarados

[Resim: adszoml.png]

Gyarados'un shiny formu Johto bölgesinde ortaya çıkmıştır, ancak resmi olarak bir shiny pokemon değildir. Roket takımı Magikarp'ı gelişmeye zorlarken bir renk değişimi geçirmiştir. Çok sinirli bir hal alan bu Gyarados ortalığa zarar verirken Luckily Lance onu yakalayıp durdurmuştur.

Noctowl

[Resim: adszngr.png]

Bu pokemon Johto bölgesinin başlarında meydana çıkmıştır. Pokemon araştırmacısı tarafından keşfedildi. Onu keşfeden araştırmacı yakalamak istemiş ama bunu başaramamıştır. Ash Pikachu'yu kullanarak onu yakalamıştır. Noctowl, Ash'in takımının çok önemli bir parçası olmuş ve bir çok önemli maçı kazanmasını sağlamıştır.

Shuckle

[Resim: 42068951.png]

Shuckle'ın shiny formu Johto bölgesinin ortalarında ortaya çıkmıştır. En iyi meyve suyunu yapmanın yolunu arayan Yaşlı Adam Shucle'ın pokemonudur. Roket takımı onu çalıp kendi amaçları için kullanmak istemiştir ama o sahibine geri dömüştür.


Donphan

[Resim: adszoyn.png]

Hoenn bölgesinin ortalarında ortaya çıkmıştır ve dişi bir Donphan'dır. Diğer normal Donphan'lar ona aşıktır ve Rollout saldırısıyla onu etkilemeye çalışmışlardır.

Swellow

[Resim: 44998046.png]

Swellow'un shiny formu Hoenn bölgesinde Fortree Gym'de meydana çıkmıştır. Lider Winona'nın pokemonudur ve gym savaşı sırasında Ash'a karşı onu kullanmıştır.

Kaynak Serebii, çevirisi kendime aittir.

Hakan-kacmaz

Evet Çok Güzel Yapmışsın Sanırım Amerika'da Oturuyrsun Profilin'de Brooklyn Yazıyor.
Senle Bir Ara Görüşmek İstiyorum Çok Güzel Bir Projem Var
çok güzel.bilgiler için tşkler :hihi:
Çevirdiğin için teşekkürler. Sanırım Serebii den . Her ne kadar serebii yazılarımı çevirmeyin yazmayın filan desede çevriliyor işte... Her neyse, serebii den olmama iht de var.
(25-06-2009, 08:58 PM)Hakans link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evet Çok Güzel Yapmışsın Sanırım Amerika'da Oturuyrsun Profilin'de Brooklyn Yazıyor.
Senle Bir Ara Görüşmek İstiyorum Çok Güzel Bir Projem Var

Yok arkadaşım Brooklyn'de oturmuyorum :big_smile: ama projene yardımcı olabilirim.
saol kardeş gzl olmuş emeğine sağlik
Beğenmeniz sevindim.
ashin noctowlu shinymi
(14-07-2009, 11:17 PM)Charizarddddd link Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ashin noctowlu shinymi

evet Shiny.
Zaten dikkat edersen rengi diğerlerinden daha açık.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13