Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 117 - A Tent Situation
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: A Tent Situation
Japonca Adı: Return To Pallet Town
Türkçe Adı  : Gergin Bir Durum


[Resim: genizet.png]

Orange Adası macerasını arkada bırakan Ash, Pokémon yolculuğunun başladığı yere döndü.

Kahramanlarımız Pallet Kasabası’na vardıkları için heyecanlıdır. Özellikle de Tracey, Profesör Oak’la tanışacağı için yanıp tutuşuyordur. Ona çizimlerini gösterecektir. Ancak hangisini göstereceğine karar verememektedir. Yolun ortasında oturup çizim seçmeye başlayınca Ash ve Misty onu uyarır ve bu işi evde yapmasını söylerler. Tracey de haklı olduklarını söyler ve hep beraber eve doğru yola koyulurlar. Davetsiz bir misafir de onları takip etmektedir.

Ash, annesini görmeyi bekleyerek eve girdiğinde hiç ummadıkları bir ses duyarlar. Şok içinde mutfağa gittiklerinde ise Brock’la karşılaşırlar. Ash ve Misty ona burada ne işi olduğunu sorduklarında cevap vermek yerine onlara çay doldurur. Ancak Misty ısrar eder ve Profesör Ivy’nin yanından neden ayrıldığını sorar. Ivy ismini duyan Brock birden fenalaşır. Ash anlatması için biraz üsteler ama Brock kesinlikle konuşmak istemez.

Bu sırada Ash’in annesi de eve gelir. Annesini gören Ash, hemen ona doğru koşar. Onunla kucaklaşmayı beklerken annesi onunla değil de Pikachu ile ilgilenir. Daha sonra Misty ve Tracey’e hoş geldin der. Misty, Brock’un ne zaman geri döndüğünü sorar. Delia biraz düşündükten sonra anlatmaya başlar. Mr. Mime’la alışverişten dönerken bir ses duymuşlardır. Ancak nereden geldiğini bir türlü anlayamazlar ve aynı yerde dönüp dururken birinin üzerine bastıklarını fark ederler. O kişi de Brock’tur. Delia onu eve götürmüştür. Ancak olanları öğrenmeye çalıştığında Brock tek kelime etmemiştir. Daha sonra sormayı bırakır ve Brock da ev işlerinde ona daima yardımcı olmaya başlar.

Ash ve Misty, Brock hakkında konuşurken Tracey ise ona sesini duyurmaya çalışmaktadır. Ancak bir türlü başaramaz. Daha sonra yemek konusu açılır ve Ash hemen istediklerini saymaya başlar. Tracey ise en sonunda dayanamaz ve Ash’e bağırır. Çünkü bir an önce Profesör Oak’ı görmek istemektedir. Ash ise bunu tamamen unuttuğunu fark eder ve GS Topunu da alarak laboratuara doğru yola koyulurlar.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Eevee

Profesörün evine vardıklarında kimseyi göremezler. Ancak birden Muk ortaya çıkar ve Ash’in üstüne atlar. Profesör de Muk’ın yanındadır ve onu doyurmaya çalışmaktadır. Muk ise gördüğü herkesi sevgiyle kucaklamakla meşguldür. En sonunda Muk’ın elinden kurtulabildiklerinde Ash, GS Topu’nu verir. Profesör de onu diğer PokéToplar'ının yanına kaldırır ve daha sonra Ash’in Pokémonlar’ını görmeye giderler. Tracey burada gördüğü Pokémonlar’ı da çizerken Oak onun çizimini inceler. Sonra da eve geçerler ve burada Oak diğer çizimlerine de göz atar.

Bu sırada Roket Takımı ortaya çıkar ve Oak’ın evini olduğu gibi bir çadırla sararlar. Amaçları oradaki tüm Pokémonlar’ı çalmaktır. Ash hâlihazırda duran Muk’a saldırmasını söyler. Jessie de Lickitung’ı gönderir. Ancak Muk ona değil de Jessie’ye yönelir ve onun üstüne atlar. Jessie kurtulmaya çalışır ancak insanları çok seven Muk onu bırakmaya niyetli değildir. Bu arada James de Victreebel’i yollar ancak Victreebel her zamanki gibi James’e saldırır. Onları gören Muk bu seferde oraya gider. James, Jilet Yaprakları kullanmasını söyler ancak bu saldırı Muk üzerinde işe yaramaz. Daha sonra Victreebel, Muk’ı emmeye başlar. James Zehirli Toz, Ash Zehirli Gaz emri verir ve Victreebel zehirlenir. Jessie, Lickitung’a saldırı emri verir ancak Muk onu da sever ve hiç kimse Muk’ı yenememiş olur.

En baştan beri kahramanlarımızı takip eden Jigglypuff, Roket Takımı’nın çadırı yüzünden içeri girememektedir ve orada çadırı iteklemeye çalışırken arkasında cübbeli biri belirir. Bu arada Victreebel Uyku Tozu kullanır ve Muk’ı uyutur. Ash yeni bir Pokémon seçemeden de herkesi bağlarlar ve bir vakum makinesiyle tüm PokéTopları'nı çekmeye başlarlar. GS Topu da makine tarafından çekilmiştir. Tam bu sırada çadır yırtılır ve makine parçalanır. Nidoqueen’iyle Gary ortaya çıkar ve Roket Takımı’nı yener.

Gary artık geri dönmüştür ve aradan geçen zamanda çok çalışıp güçlenmiştir. Eski tavırlarının çoğu ise gitmiştir. Tabi yine de Ash’i yenebileceği düşüncesinden vazgeçmemiştir. Bunun üzerine Ash ona meydan okur. Gary de kabul eder.

[b]Evet bu sürpriz oldu. Ash, Pallet’e döndüğü ilk gün kendisini baş düşmanı Gary ile Pokémon savaşı içerisinde buldu. Ve Gary her zamankinden güçlü görünüyordu. Ash evde olmanın avantajını kullanabilecek mi? Yoksa evinde kaybetmenin hüznünü mü yaşayacak?



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Brock
Jessie
James
Delia Ketchum
Gary
Profesör Oak



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani128.gif] [Resim: rsiconani089.gif] [Resim: rsiconani099.gif] [Resim: rsiconani143.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani108.gif]


James: [Resim: rsiconani071.gif]


Gary: [Resim: rsiconani031.gif]


Delia Ketchum: [Resim: rsiconani122.gif]


Diğer Eğitmenler/Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani012.gif] [Resim: rsiconani039.gif] [Resim: rsiconani030.gif] [Resim: rsiconani033.gif] [Resim: rsiconani085.gif] [Resim: rsiconani111.gif] [Resim: rsiconani045.gif]


[Resim: olaylar.png]

- Brock gruba geri döndü.
- Gary ve Ash maça başladı.




[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka
Hakikaten Brock ne oldu ki Prof.Ivy'nin yanında, sen böyle geri döndün.Hep merak etmişimdir :zx: