Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: Vob Uzantılı Videoları Birleştirme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Evet arkadaşlar elimde vob dosyaları var onları birleştirmek istiyorum. Kullandığım program Allok Video Joiner birleştiriyorum ses kayması oluyor başka hangi programlar ile birleştirebilirim.

Yardımlarınızı Bekliyorum ...
Aiseesoft Total Video Converter'ı deniyebilirsin.
(18-07-2012, 12:56 PM)HarLequin link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aiseesoft Total Video Converter'ı deniyebilirsin.

Nasıl yapacağız yükledim ama bulamadım .
(18-07-2012, 01:29 PM)Patron link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Nasıl yapacağız yükledim ama bulamadım .

birleştireceklerini sırasına göre seçiyorsun ondan sonra altta merge yazan yerden birleştiriyorsun sonra convert diyorsun
Yavaş yapıyor inşallah ses kayması olmaz saol , teşekkürler
vob dosyaları dvd dosyalarıdır. bu şekilde birleştirmek yanlış olur. bu vob dosyalarını bir klasöre at. (dosyaların aynı dvd ye ait olmaları gerek) sonra xvid4psp aç. File-Open DVD Folder dan klasörü ekle ve gerisini programa bırak.
(18-07-2012, 01:42 PM)Mehmet © link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]vob dosyaları dvd dosyalarıdır. bu şekilde birleştirmek yanlış olur. bu vob dosyalarını bir klasöre at. (dosyaların aynı dvd ye ait olmaları gerek) sonra xvid4psp aç. File-Open DVD Folder dan klasörü ekle ve gerisini programa bırak.

Mehmet abi peki menülü orjinal dvdye ses nasıl ekleriz şimdi ben taş devrinin 5.sezon disk 1'i indirdim bu iso dosyası daemon tools ile açtım ve menülü şekilde açılıyor bu menülüde yabancı episodes play vs. şeyler yazıyor bunları nasıl türkçeleştirebiliriz .  Ben ses encodesini yapıyorum ama dvdye nasıl ekleyeceğiz onu bilmiyorum ... Bununla ilgili bir bilgin var mı?
Hiç uğraşma derim çünkü gerçekten zor bir iş dvdye ses dosyası eklemek. Bende o serinin 6 sezonunda dvdleri vardı hdd eğer tamir olarak geri gelirse hala mevcut olacak zaten :D O tür converterler ses kayması sık yapar. bi program vardı adını unuttum ama o çok güzel yapıyodu ses kayması ve zaman kaybı olmadan bulursam veya aklıma gelirse paylaşırım.
(18-07-2012, 02:06 PM)Sedna™ link Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hiç uğraşma derim çünkü gerçekten zor bir iş dvdye ses dosyası eklemek. Bende o serinin 6 sezonunda dvdleri vardı hdd eğer tamir olarak geri gelirse hala mevcut olacak zaten :D O tür converterler ses kayması sık yapar. bi program vardı adını unuttum ama o çok güzel yapıyodu ses kayması ve zaman kaybı olmadan bulursam veya aklıma gelirse paylaşırım.

Türkçe dublaj olarakmı vardı . Ben türkçe dublaj yapmaya çalışıyorumda ?
dvdye ses ekleme konusunda gerekli dökümanlar divxplanet sitesinde mevcut.