Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 008 - Saving Darmanitan From the Bell!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: i5761930_bolum-isimleri-png]
İngilizce Adı: Saving Darmanitan From the Bell!
Japonca Adı: Tsutarja - Captured by Attract!?
Türkçe Adı: Darmanitan'ı Son Dakikada Kurtarmak!

[Resim: i5761931_genis-ozet-png]

Kahramanlarımız Nacrene Şehri Spor Salonu'na ilerlerken öğle yemeği için biraz zaman buldular, çok güzel bir nehrin kenarında...

Kahramanlarımız yolculuklarına bir yemek arası vermişlerdir ki o sırada bir Darumaka görürler.

Darumaka: Zen Tılsımı Pokémon'u. Uyurken itilse de çekilse de asla yere devrilmez.

Ash ve diğerleri Darumaka ile ilgilenirken, bir başka Pokémon onların arkalarında olan yemeğini çalar. Pikachu onu Axew'in çaldığını düşünür. Iris, Axew'in böyle bir şey yapmayacağını söyler ve tekrar Darumaka ile ilgilenmeye başlarlar. Darumaka uyumuştur. Bu sırada Axew'in de yemeği çalınır ve Axew de onun Pikachu tarafından çalındığını düşünür. Pikachu ile Axew arasında kavga çıkar. Ash ve Iris güçlükle onları ayırır. Ancak Pikachu onu bir Darumaka'nın çaldığını görmüştür. Onlar uyuyan Darumaka ile uğraşırken bir başka Darumaka ortaya çıkarak çaldığı yemekleri gösterir ve kaçmaya başlar. Ash ve diğerleri onun peşine düşecekken, uyuduğunu sandıkları Darumaka ayağa kalkarak Alev Püskürtücü saldırısı yapar ve onları engeller. Daha sonra iki Darumaka birlikte kaçmaya başlar. Onların kaçmaya çalıştığını gören Ash, Oshawott'ını yollar ve Su Tabancası saldırısı yaptırır. Ama ikisi bundan kolayca sıyrılır ve birlikte, Oshawott'a doğru Alev Püskürtücü saldırısı yaparlar. Bu saldırı Oshawott'ı bayıltır. Böylece o ikisi kaçar. Ash ve arkadaşları Oshawott'ı Pokémon Merkezi'ne götürürler. Kahramanlarımız bu olayları yaşarken, Roket Takımı yine ciddi planlar yapmaktadır.

Oshawott nihayet iyileşir. Ash ve arkadaşları, Hemşire Joy'a gördükleri iki Darumaka'dan bahsederler. Hemşire Joy onları tanıdığını söyler. O iki Darumaka eskiden bir Darmanitan'la birlikte kasaba halkına karşı dost canlısı davranıyormuş. Ama bir gün Darumakalar gizemli bir şekilde insanların yiyeceklerini çalmaya başlamış. Ash ve arkadaşları, bu davranış değişikliğinin bir nedene bağlı olduğunu düşünürler. O sırada Iris camdan dışarı bakar ve bir yapıya gözü takılır. Onun ne olduğunu sorar. Hemşire Joy, oranın Saat Kulesi olduğunu, kasabanın en eski binalarından biri olduğunu anlatır. Hatta o kadar eskidir ki, çanı artık çalışmıyordur. Hemşire Joy, oranın yakın bir zamanda yıkılmasından korkmaktadır. Ash'in karnının guruldamasıyla birlikte muhabbetleri bölünür ve Pokémon Merkezi'nde yemek yiyip geceyi geçirmeye karar verirler.

Ash ve Iris büyük bir iştahla yemeğini yemektedir. Cilan, Ash ve Iris'in birbirine çok benzediğini söyler ve bu o ikisini çok sinirlendirir. Cilan söylediğine pişman olur. Bu tartışmanın sonrasında Hemşire Joy içeri girer, bu gece dolunay olduğunu, bu yüzden tatlı olarak Ay Işığı Pastası ikram edileceğini söyler. Pokémon Merkezi'ndeki herkes bunu büyük bir sevinçle karşılar. Ash pastaları dağıtmada ona yardım edeceğini söyler. Tam pastaların bulunduğu odaya girerler ki o iki Darumaka'nın her şeyi toplayıp kaçmaya yeltendiklerini görürler. Her ne kadar uğraşsalar da onları yakalayamazlar. Ash camdan Pidove'unu dışarı yollar ve onları takip etmesini söyler. Ash, Iris ve Cilan Pidove'u takip ederler. Darumakalar iki farklı yola ayrılırlar. Ash ve Iris yemekleri taşıyanın, Cilan ise öbürünün peşinden koşar. Ama her ikisi de izini kaybettirmeyi başarır. Ash ve Iris, Cilan ile buluşur. Darumakalar'ın nereye kaybolduğunu düşünürlerken Pidove ortaya çıkar ve onların Saat Kulesi'ne girdiğini işaret eder.

Roket Takımı biri ile buluşur ve ondan yeni görev malzemelerini alırlar. Bir sonraki görevlerinin Nacrene Şehri'ne ilerlemeleri olduğunu öğrenirler. Ash ve arkadaşları Saat Kulesi'ne girerek o Darumakalar'ı takip ederler. Ash, Darumakalar'ın yaptığı Alev Püskürtücü saldırısından son anda kurtulur. Bulundukları zemin tahta olduğu için alev alır. Ash Oshawott'ı yollarak ateşi söndürür. Darumakalar tekrar Ash'e doğru Alev Püskürtücü saldırısını yapmayı düşünürlerken Ash Pikachu'suna Yıldırım Oku saldırısı yapmasını söyler, daha sonra da Oshawott'a Su Tabancası saldırısı yaptırır. Bu saldırıdan sonra iki Daruma'ka uyumaya başlar. Cilan, bunu güç toplamak için yaptıklarını söyler. Tam onlara yaklaşacaklarken Darumakalar uyanırlar. Ash ve arkadaşları onları sakinleştirir ve onlara niye yiyecekleri çaldıklarını sorar. Onlar ise(çıkmak için merdiven bulunmayan) üst katı gösterir. Cilan Ash'i omzuna alır ve Ash, yukarı çıkar. Daha sonra Snivy'i yollar ve Sarmaşık Kırbaçları'nı kullanarak Pikachu'yu, daha sonra da diğerlerini çıkarmasını söyler.

Yukarı çıktıklarında karşılaştıkları manzaraya çok şaşırırlar. Darmanitan oldukça büyük bir çanın içindedir ve Zen Modundadır.

Darmanitan: Alevli Pokémon. Darumaka'nın evrimleşmiş formu. Darmanitan, çok az enerji kaldığında Standart Mod ile Zen Modu arasında geçiş yapar.

Cilan, Standart Modda iken fiziksel, Zen Modunda ise Psişik gücün geliştiğini anlatır. Iris, Darmanitan'ın çok fazla ısı yaydığından şikayet eder ve daha sonra Darumakalar'ın ısıyı almaya çalıştığını düşünür. Darmanitan Psişik hamlesini kullanarak yiyecekleri ağzına götürür. O iki Darumaka'nın, Darmanitan'ı besleyebilmek için yiyecekleri çaldığını anlarlar. Cilan, Darmanitan Psişik kullandıkça onun alevinden çıkan ısının dışarı çıktığını söyler. Iris ise neden Darmanitan'ın Zen Modundan Standart Moda geçmediğini sorgulamaktadır. Cilan, bu kadar yemeğin onun iyileşmesine yeteceğini düşünmektedir.

İki Darumaka, demir kancaya benzeyen bir alet getirirler. Ash çanla ilgili bir gariplik olduğunu düşünür ve çanın havada durduğunu fark ederler. O kanca normalde çanı havada asılı olmasını sağlayan kancadır. Darmanitan, o kanca çıktığından beri çanın düşmemesi için sürekli olarak Psişik saldırısıyla onu havada tutmaktadır. Cilan, o çanın düşmesi durumunda katların parçalanıp binanın yıkılacağını, bu yüzden Darmanitan'ın onu havada tuttuğunu, buna daha fazla dayanamayınca çanın düşmesini engellemek için Zen Moduna geçiş yaptığını düşünür. Böylece Darumakalar'ın da yemekleri Darmanitan'ı beslemek için çaldığını anlarlar.

Darmanitan aniden kırmızı bir biçimde parlamaya başlar. Böyle giderse ısının çok fazla artması sebebiyle her yerin alev alacağını farkederler. Darumakalar'ın getirdiği kanca ile o çanı yerine asmaya karar verirler. Ash Tepig'i, Cilan ise Pansage'i yollar. Pansage Kancayı havaya fırlatır ve Ash, Tepig'e kancaya doğru Köz saldırısı kullanmasını söyler. Başarılı olamazlar. Darumakalar da Tepig'e yardım etmeye karar verir. Pansage kancayı tekrar havaya atar birlikte kancayı ısıtırlar. Daha sonra Pansage Mermi Tohumu saldırısı yaparak onu çanın girebileceği biçimde şekillendirir. Ash Oshawott'ı dışarı yollar ve Su Tabancası saldırısını kullanarak oldukça ısınmış olan demir kancayı soğutur. Kancayı asmak için yukarıya nasıl çıkacaklarını düşünürlerken Darmanitan Ash ve Pikachu'yu Psişik saldırısı kullanarak havaya kaldırır. Ash kancayı asar fakat çana erişemez. Darmanitan Psişik saldırısını bırakarak Standart Moda geçer ve seri hareketlerle çanı yakalar, daha sonra çanı kancaya takar. Böylece içinde bulundukları durumu çözerler. Ash, artık kimsenin yiyeceklerini çalmayacaklarına dair Darumakalar'dan söz alır ve oradan ayrılırlar.

Sabah olmuş ve kahramanlarımız yola koyulmuşlardır. Tam Pokémon Merkezi'nden uzaklaşacaklarken Hemşire Joy yanlarına gelir ve Saat Kulesi'nin yıkılmayacağını, hatta tamamen restore edileceğini söyler. Bütün bunların onlar sayesinde olduğunu, ayrıca Darmanitan ve Darumakalar'ın da orayı koruduğu için istediği kadar kulede yaşayabileceğini belirtir. Dönüp Saat Kulesi'ne bakarlar ve onlara el sallayan Darmanitan ile Darumakalar'ı görürler.

Darumakalar'ın ve kahramanlarımızın yardımları sayesinde, Darmanitan artık yeni evinde ve güvende. Şimdi sıra, Nacrene Şehri'ne ve Ash'in bir sonraki spor salonu maçına geldi.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Darmanitan


[Resim: i5762015_karakterler-png]

Ash
Iris
Cilan
Jessie
James
Hemşire Joy


[Resim: i5762074_pokemonlar-png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: SiuOU.gif] [Resim: KIkGq.gif] [Resim: Obpn8.gif] [Resim: vcK02.gif]


Iris: [Resim: B9lwz.gif]


Cilan: [Resim: 8bv9r.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Hemşire Joy: [Resim: mmwlQ.gif]


Vahşi: [Resim: fQIVm.gif] [Resim: sCy68.gif]


[Resim: i5762136_olaylar-png]

- Önemli bir olay olmadı.



[Resim: EmeiGeenler.png]
XTRM

bwde izlediğim tek filler bölüm olsa gerek  ;D