Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 111 - The Wacky Watcher
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: The Wacky Watcher
Japonca Adı: Magikarp! The True Secret
Türkçe Adı  : Çılgın Gözlemci


[Resim: genizet.png]

Kumquat Spor Salonu’ndaki muhteşem karşılaşmadan sonra Ash, dördüncü ve son Orange Ligi Rozeti’ni kazandı ve şimdi dostlarımız Orange Ligi Şampiyonası’na katılmak için yola koyuldu.  [i]

Kahramanlarımız, Lapras’ın sırtında yolculuklarına devam ederken altlarından çok büyük bir şey geçer. Su yüzeyine çıktıklarında kahramanlarımız, onun bir denizaltı olduğunu anlarlar. Denizaltının içinden yaşlı bir adam çıkar. Ash ve arkadaşlarını gören yaşlı adam onların çok büyük bir olaya tanıklık edeceğini söyler. Bir süre sonra tüm denizi Magikarplar kaplar. Yaşlı adam Magikarplar’ı takip etmek için ortamdan ayrılır. Tracey, Magikarplar’ın Rind Adası’na gittiğini söyler. Kahramanlarımız da oraya gitmeye karar verirler. Adaya vardıklarında yaşlı adamı tekrar görürler. Yaşlı adam elindeki eşyaların çoğunu kahramanlarımıza dağıtır ve beni takip edin der. Yolda adının Quincy T. Quackenpoker olduğunu söyler. Yaşlı adam, kendisinin Magikarplar’ı araştırmaya adamış bir Pokémon Gözlemcisi olduğunu söyler.

Quackenpoker, onlara Magikarplar’ın bu adada doğduğunu yetişkin olunca ayrıldıklarını, fakat her yıl en az bir kere burayı ziyaret ettiklerini söyler. Yaşlı adam aynı zamanda Tracey’nin de Pokémon Gözlemcisi olduğunu anlar. Quackenpoker, Tracey’nin çizimlerini çok beğenir. Onun geleceğinin parlak olduğunu söyler. Tam o sırada Roket Takımı, dürbünle kahramanlarımızı izlemektedir. James ve Meowth, Magikarplar’ın gereksiz olduğunu bir an önce Pikahcu’yu kaçırmaları gerektiğini söyler. Jessie ise tüm Magikarplar’a sıkı bir eğitim verip onları Gyarados yapalım der. Roket Takımı bunun üzerine Magikarp yakalamaya karar verir.

Magikarplar’ın şelaleden yukarı çıktığını gören kahramanlarımız bu duruma çok şaşırırlar. Roket Takımı şelalenin yukarısında beklemektedir. Amaçları, ellerindeki ağ sayesinde Magikarp yakalamaktır. James, bir Magikarp yakalamayı başarır. Magikarp, ağdan kurtulur ama Roket Takımı peşini bırakmaz. Üçü birden Magikarp’ı tutmaya başlar fakat Magikarp güçlüdür. Bu yüzden onları şelaleye kadar çekmeyi başarır. Bu sayede Roket Takımı şelaleden düşer.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Poliwag

Kahramanlarımız dere kenarında konuşmaktadır. Doktor Quackenpoker, Magikarplar’dan çok azının evrim geçireceğini söyler. Quackenpoker, Ash ve Pikachu’nun arasındaki bağın çok kuvvetli olduğunu söyler. Doktor Quackenpoker, Togepi’nin en üstte ki dikenini okşayınca Togepi gıdıklanır. Misty bunu yeni öğrenir. Doktor Quackenpoker’ın Magikarplar’a ilgisi küçükken başlamıştır. Çünkü, bir sabah pijamasının içerisinde Magikarp görmüştür.

Gece olur. Tracey ile Doktor Quackenpoker konuşmaktadır. Tam o sırada nehirde hareketlilik başlar. Magikarplar mekanik bir Magikarp tarafından yutulmaya başlar. Roket Takımı tüm Magikarplar’ı toplar fakat ağırlık yapan Magikarplar sayesinde Roket Takımı’nın Magikarp görünümlü denizaltısı batar. Magikarplar’ı atmaya başlayan Roket Takımı, bir anda denizaltılarıyla birlikte su yüzüne çıkar. Denizaltının üstüne çıkan Roket Takımı sloganlarını atmaya başlar. Topladıkları Magikarplar’ı atmaya başlayan Roket Takımı, bu sayede kahramanlarımızın dikkatini dağıtır. O arada Meowth, Pikachu’yu almayı başarır. Ash, Bulbasaur’ı seçer fakat Bulbasaur Pikachu’yu kurtaramaz. Bu arada James’in başını bir Magikarp ısırır. Magikarp, James’in kafasından ayrılmaz. Bu sırada Roket Takımı’nın imdadına Doktor Quackenpoker yetişir ve James’i kurtarır. Ash de Pikachu’yu kurtarır. Kahramanlarımız aşağı iner. Doktor’un elinde tuttuğu Magikarp’tan ışınlar çıkmaya başlar. Magikarp evrim geçirir ve bir Gyarados olur. Dönüşüm sırasında çıkan hortum sayesinde Roket Takımı havaya uçar. Aynı anda çoğu Magikarp evrim geçirmeye başlar.

Tracey ve Doktor Quackenpoker’a göre Magikarplar’ın yüzde yetmişi evrim geçirmiştir. Tracey, Doktor Quackenpoker’la gözlem yapabildiği için çok mutlu olur.

[i][b] Ve yeni bir gün doğarken kahramanlarımız, Pokémonlar’la ilgili esrarengiz şeylere daha farklı bir bakış açısıyla bakmayı öğrendiler.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Jessie
James
Quincy T. Quackenpoker



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani001.gif] [Resim: rsiconani131.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]
 

Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: rsiconani129.gif] [Resim: rsiconani130.gif]


[align=center][Resim: olaylar.png]

[b][color=green]- Bu bölümde önemli bir şey olmamıştır.




[align=center][Resim: EmeiGeenler.png]
Adige
maNga