Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 110 - Pokémon Double Trouble
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: blmisimleri.png]
İngilizce Adı: Pokémon Double Trouble
Japonca Adı: Tag Match! The Last Gym!
Türkçe Adı  : Pokémon'un Çifte Belası


[Resim: genizet.png]

Kahramanlarımız lüks tatil köyleriyle ünlü Kumquat Adası’na varmışlardı. Burası Orange ekibinin dördüncü ve son üyesinin doğduğu yer ve Ash, Orange Ligi karşılaşmalarına katılabilmek için onu da yenmek zorunda.

Ash ve arkadaşları adaya ilk çıktıklarında kalabalığa otellerini tanıtan bir sürü grup görürler. Bunlardan birinin başında kızıl saçlı, orta yaşlı bir kadın vardır ve kahramanlarımızı arkadan görür ve Ash’e oğlum der. Sonra da koşarak peşinden gider ve sarılır. Ash bir anda ona Travis diyen ve annesi olduğunu iddia eden kadın karşısında şaşırır, ancak kadın onu bırakınca durumu açıklar. Kadın da oğluna çok benzediğini söyler ve ani davranışı için özür diler.

Kadın ve kahramanlarımız tam bu şekilde konuşurken denizden kocaman, robot bir Rhydon çıkar. Bu da tabi ki Roket Takımı’dır. Robo-Rhydon’un ağzında saklanan Weezing her tarafa Duman yayar. İnsanlar korkuyla kaçışmaya başlar. Ardından Rhydon’u karaya sürerler ancak Ash karşılarına geçer ve masum insanları korkutamayacaklarını söyler. Jessie onu umursamaz ve Arbok’a Zehirli İğnelerini kullanmasını söyler. Bu sırada kahramanlarımızın yanındaki kadın Alakazam’ını gönderir ve Alakazam Ash’i korur. Ardından da Işınlanma ile Ash’i oradan uzaklaştırır. Sonra Psişik saldırısı ile Rhydon’un ağzını kapatır. Ash de bu sırada Charizard’ı yollar ve önce Yere Serme saldırısı ve Alev Püskürtme ile Rhydon’u yenerler.

Videodaki "Bu Pokémon Kim?" sahnesi: Alakazam

Tüm bu olanlar sırasında da kadının aslında adanın salon lideri Luana olduğu ortaya çıkmıştır. Ash, Roket Takımı’ndan kurtulduktan sonra Luana’ya meydan okur. Luana da kabul eder ve hem spor salonu hem de oteli olan binaya gelirler. Binanın içinde geniş bir maç sahası vardır. Luana karşılaşmayı burada yapacaklarını söyler ve maç aynı zamanda ikili bir karşılaşma olacaktır. Ash de bunu onaylayınca maçı ertesi sabah yapmaya karar vererek ayrılırlar.

Maçta ilk seçimlerini Luana yapar ve Alakazam ile Marowak’ı gönderir. Ash de Pikachu ve Charizard’ı seçer. Ancak Pikachu ve Charizard birbirleriyle tartışırlar. Ash onları ekip olmaları gerektiği konusunda uyarır ve maça başlarlar. Pikachu rakiplerine doğru koşarken Charizard alev püskürtür ve Pikachu’yu yakar. Pikachu kuyruğunu soğutmaya çalışırken Charizard saldırır ancak Alakazam Psişik kullanarak onu durdurur. Ash Pikachu’ya Charizard’a yardım için Yıldırım gücünü kullanmasını söyler. Ancak Pikachu gücünü Charizard üzerinde kullanır. İşler gittikçe karışmaya başlamıştır. Bu sırada Alakazam Charizard’ı yere çarpar ve Marowak da Bumerang saldırısını kullanır.

Ash en sonunda Pikachu’yu yardım konusunda ikna eder ve Pikachu, Alakazam’ı çarpar. Bu Charizard’ı Çarpması emri verir ve Pikachu bu hamleyle havaya uçar. Ancak Charizard kanadını kullanarak onu tutar. İkisi artık ekip çalışması yapmaya karar vermiştir. Ash’in emriyle Pikachu Charizard’ın sırtına biner. Marowak tekrar Bumerang saldırısı kullanır ancak bunu atlatırlar. Bu sırada Luana, Alakazam’a Hiper Işını kullanmasını söyler. Alakazam gücünü toplarken Charizard da iyice yaklaşır ve son anda yükselir. Marowak’ın az önce fırlattığı kemik de gelip Alakazam’a çarpar. Alakazam düşünce Hiper Işın saldırısı yönünü şaşırır ve Marowak’ı vurur. Böylece Ash maçı kazanır.

Luana Ash’i tebrik eder ve hak ettiği Yeşim Yıldızı Rozeti'ni verir. Artık Ash tüm rozetleri toplamıştır ve Orange ekibinin liderine meydan okuyabilecektir. Hayali Orange Ligi kupasını kazanmaktır.

[b]Dostlarımız sonraki büyük serüvene, Orange Ligi Şampiyonası’na doğru ilerliyorlar. Ama diğer üçlüye ne olduğunu merak ettim.



[Resim: karakterler.png]

Ash
Misty
Tracey
Jessie
James
Luana
Travis



[Resim: pokemonlar.png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: rsiconani006.gif] [Resim: rsiconani131.gif]


Misty: [Resim: rsiconani175.gif]


Luana: [Resim: rsiconani065.gif] [Resim: rsiconani105.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Jessie: [Resim: rsiconani108.gif] [Resim: rsiconani024.gif]


James: [Resim: rsiconani110.gif]


Travis: [Resim: rsiconani025.gif]


Diğer Eğitmenler/Özel Pokémonlar: [Resim: rsiconani008.gif] [Resim: rsiconani003.gif] [Resim: rsiconani026.gif] [Resim: rsiconani028.gif] [Resim: rsiconani061.gif] [Resim: rsiconani066.gif] [Resim: rsiconani125.gif] [Resim: rsiconani124.gif]



[Resim: olaylar.png]

- Ash Luana'yı yenerek Yeşim Yıldızı Rozetini kazandı.
- Charizard ilk kez gerektiği gibi davrandı.




[Resim: EmeiGeenler.png]
Haruka
bu bölümü çok seviyorum.  :yourock:

"Ancak Charizard kanadını kullanarak onu tutar."
şurdaki yardımlaşma tüylerimi diken diken yapıyor :D