Pokémon Türkiye Forumları | Pokémon ve Anime Paylaşım Platformu

Tam Versiyon: 007 - Snivy Plays Hard to Catch!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: i5761930_bolum-isimleri-png]
İngilizce Adı: Snivy Plays Hard to Catch!
Japonca Adı: Tsutarja - Captured by Attract!?
Türkçe Adı: Snivy Yakalanması Zor Olanı Oynuyor!

[Resim: i5761931_genis-ozet-png]

Unova Bölgesi'ndeki ilk spor salonu mücadelesinden zaferle çıkan ve Üçlü Rozet'i güvenle cebine koyan Ash, gözünü Nacrene Şehri'ne dikti. Nacrene Şehri Spor Salonu'na doğru giderken, ona artık Iris ve Cilan da eşlik ediyordu. Görünüşe göre fazlasıyla ilgilerini çekecek bir durumla karşılaşmak üzereler.

Ash'in karnının guruldamaya başlaması ile birlikte yemek için mola vermeye karar verirler. Iris'in ham olarak getirdiği meyveleri daha lezzetli hale getiren Cilan'ın yemek konusundaki hüneri Iris ve Ash'in dikkatini çeker. Biraz daha yemek getirmeye gittiklerinde yemeğin ortadan kaybolduğunu görürler. Çimenlerin arasında bir şey olduğunu fark ederler.

Çimenlerden gelen sesi takip eden Ash, yemeği çalanın Snivy olduğunu görür. Onu yakalamaya karar verir ve yine, sanki hiçbir şey bilmiyormuş gibi, savaş yapmadan Snivy'e PokéTopu atar. Snivy PokéTopu'ndan çıkarak oradan kaçar. Kahramanlarımız onu takip etmeye karar verir. Onu yakalamak konusunda Ash çok heveslidir. Ash'in verdiği emirle, Pikachu Hızlı Saldırı yapar. Snivy sıyrılır. Bu sefer Ash, ona Yıldırım Oku kullanmasını emreder. Snivy Cezbetme saldırısı yaparak Pikachu'yu etkisiz hale getirir. Buradan Snivy'nin dişi olduğunu anlarlar. Ash, Snivy'in Sarmaşık Kırbacı saldırısından Pikachu'yu korumak için kırbaçların önüne geçer. Snivy Ash'in bu hareketinden etkilenmiştir. Bu olaydan sonra Snivy oradan uzaklaşır.

Cilan, Snivy'in hareketlerinin çok güçlü seviyede olduğunu farkeder. Bundan hareketle onun daha önceden bir eğitmene ait olduğu kanısına varırlar. Cilan'ın düşüncesi ise eski eğitmeni güçsüz olduğu için Snivy'in onu terkettiği yönündedir. Iris bunu doğrular ve o da Snivy'lerin zeki olduğunu, güçsüz eğitmenleri terkettiklerini duyduğunu söyler. Ash, bunu duyunca iyice heveslenir ve Snivy'i bulması için Pidove'u yollar.

Giovanni, Unova Bölgesi'ndeki gizli organizasyonun varlığından Roket Takımı'na da bahseder. Roket Takımı, güçlenmek için Pokémon yakalamaları gerektiğini düşünür. Tam o sırada Ash'in yakalamaya çalıştığı Snivy'i görürler. Jessie PokéTopu atar fakat Snivy oradan kaçar. Ash'in gönderdiği Pidove onu bulur ve dönüp Ash ve arkadaşlarına haber verir. Pidove rehberliğinde Snivy'in yanına giderler. Onunla maç yapmak üzereyken Oshawott ortaya çıkar ve maçı kendisinin yapmak istediğini anlatır. Snivy yine oradan uzaklaşmaya çalışırken Ash peşinden gider ve onunla maç yapar. Oshawott Su Tabancası saldırısı yapar. Snivy de Sarmaşık Kırbacı saldırısı yapar. Ash, Oshawott'a Jilet Kabuk saldırısı yapmasını söyler, Snivy buna Cezbetme saldırısıyla karşılık vererek Oshawott'ı etkisiz hale getirir. Etkisiz hale gelmiş Oshawott'a Sarmaşık Kırbacı saldırısı yaparak onu kolayca yener ve oradan koşarak kaçar. Kahramanlarımız yine Snivy'in peşine düşerler.

Pidove sayesinde Snivy'i takip etmeye devam ederler. Ash ağaçların sarmaşıklarına atlayarak onun peşinden gider. Tutunduğu son sarmaşık kopunca Ash ve Pikachu bataklığa düşer. Yavaş yavaş bataklığın içine doğru gömülürlerken Ash, Pikachu'ya omzuna çıkmasını söyler. Batmaya iyice yaklaşmışlarken Ash bu sefer Pikachu'ya kafasına çıkmasını söyler. Cilan ve Iris, hemen yardıma gelirler. Fırlattıkları sarmaşık ile Ash ile Pikachu'yu bataklıktan çıkarırlar. Bu olanları Snivy bir köşeden izler. Bütün bu yol boyunca Ash ile Pikachu arasındaki dostluk Snivy'in çok ilgisini çekmiştir. Başına gelen bunca şeye rağmen Ash, Snivy'i yakalamaktan vazgeçmemiştir.

Snivy yoluna devam ederken biraz durup geriye dönüp bakar. Ash'in onu takip etmediğini görünce biraz hayal kırıklığı yaşar. Ash, yine Pidove sayesinde Snivy'i bulur ve onunla savaşmak için Tepig'i yollar. Tepig de Snivy'in Cezbetme saldırısına maruz kalır. Ash onu geri çağırır. Pidove'un isteğiyle onu savaşa yollar. Pidove Fırtına saldırısı yapar fakat Snivy sıyrılmayı başarır ve Cezbetme saldırısı yapar. Bundan kaçabilmesi için Ash, Pidove'a Hızlı Saldırı yapmasını söyler fakat Pidove kaçamaz. Snivy'in Cezbetme saldırısı Pidove'a etki etmez, buradan Pidove'un dişi olduğunu öğrenirler. Snivy Sarmaşık Kırbacı saldırısı ve bunun akabinde Yaprak Fırtınası saldırısı yapar, Pidove bu iki saldırıdan da sıyrılmayı başarır ve Fırtına saldırısı yapar. Daha sonra da sırayla Hava Kesici ve Hızlı Saldırı saldırılarını yapar. Snivy'in gücünün neredeyse bittiğini gören Ash, ona bir PokéTopu atar, fakat Snivy dışarı çıkar. Ash, Pidove'a bir kez daha Hızlı Saldırı yapmasını söyler, bu saldırı Snivy'in Sarmaşık Kırbacı saldırısıyla engellenir. Bu sefer Hava Kesici saldırısını yaparlar ve Snivy'i iyice güçsüz düşürürler. Snivy bu durumdan memnun olur ve gülümser, Ash bir kez daha PokéTopu yollar. Snivy bu sefer kendi isteğiyle PokéTopu'na girer. Anlaşılan o ki Ash, güçlü olduğunu Snivy'e kanıtlamıştır.

Ve böylece Ash, tekrardan bakışlarını Nacrene Şehri'ndeki spor salonu maçlarına çevirdi. Etkileyici Snivy ise, Ash'in Unova Bölgesi'ndeki 5.Pokémon'u oldu ve yolculukları devam ederken heyecan da artmaya başladı.

Videodaki "Bu Pokémon Kim" Sahnesi: Snivy


[Resim: i5762015_karakterler-png]

Ash
Iris
Cilan
Jessie
James
Giovanni


[Resim: i5762074_pokemonlar-png]

Ash: [Resim: rsiconani025.gif] [Resim: SiuOU.gif] [Resim: KIkGq.gif] [Resim: Obpn8.gif] [Resim: vcK02.gif]


Iris: [Resim: B9lwz.gif]


Cilan: [Resim: 8bv9r.gif]


Roket Takımı: [Resim: rsiconani052.gif]


Vahşi: [Resim: SiuOU.gif]



[Resim: i5762136_olaylar-png]

- Ash bir Snivy yakalar.


[Resim: EmeiGeenler.png]
XTRM